Téma: Naiv kérdések topikja (Nem várt hibák a kormánytól.) |
Walaki |
|
Na ja, kevesen látják előre a jövőt, napra pontosan..
|
|
gajo |
|
Sokan, sok mindent nem tudtak még négy éve... |
|
Walaki |
|
Kár, hogy 4 évvel ezelőtt még ezt sem tudta.... ;--D
|
|
gajo |
|
Izé..., azért ezzel a 3-4 lakóval szép teljesítmény! |
|
Walaki |
|
Ja, szerintem is tudnia kellett ezt, akkor, négy évvel ezelőtt!!
|
|
gajo |
|
"Azt hittem, hogy ez a topik népszerűbb lesz."
Mit sápítozol? négy éve működik! |
|
|
|
negyven rabló |
|
Szíveskednél-e tájékoztatni az általam hamisan idézettekről? |
|
negyven rabló |
|
Ááá! Miért vagy képes félreérteni egy sztem egyértelmű mondatot, amiben azt próbáltam kifejezni, hogy ezt a fórumot rajtunk -tagokon- kívül senki nem olvassa? Ne keress hibát ott, ahol nincs! |
|
R.András |
|
Linkcsere ? Inkább hozzon mindenki még egy embert ! Vagy inkább kettőt !
|
|
|
|
gajo |
|
No, itt vagyok egy "francnak".
Nem használod a hívószavakat: döbbenetes, sokkoló, szörnyű, brutális, rettenetes, pusztító, irtózat, gyomorforgató, elélvezett, rejtélyes, durva... |
|
negyven rabló |
|
Szeretik! Címszavakból tájékozódnak! Ilyen alapon jön elő, hogy "Orbán elvette a 13. havi nyugdíjat!", meg az is, hogy a rezzenéstelen arcú rendőröket provokálják az Országház előtt, arra várva, hogy esetleg valamelyiknél elszakad a cérna és jól pofánvágja az illetőt! Képesek arra is, hogy mindezt öntudatosan összehasonlítsák a 2006-os eseményekkel és közöljék, hogy akkor az bizony agresszió volt a szélsőjobb részéről, most pedig az a demokrácia kiteljesedése, hogy egy sörösdoboz-dobáló, ordító, hányó, az úttestre leülő, párszáz fős idióta társaság bántatlanul dáridózhat az Oktogonon! Most én azt érzem, hogy politikailag jó ötlet volt a rendőröket nyugiba csapni.
(Khm... egyébként meg: a gumibot ölég hatásos lett volna.)
Ja, mondtam volt, hogy próbálhatnál esetleg egy linkcserés barterüzletet. Volt már rá példa, hogy bejött. |
|
R.András |
|
Biztos azért nem olvasnak minket, mert az emberek szeretik, ha becsapják őket ... |
|
|
R.András |
|
Nem könnyű szakma. A fizetett újságírónak ugyebár a tulaj szájaíze szerint kell írnia. Ezért vagyunk mi, amatőrök összehasonlíthatatlanul jobb helyzetben: nem kell hazudnunk !
|
|
negyven rabló |
|
Most, hogy mondod, ki is húzom magam, bár mintha az újságíróknak nem lenne túl jó a "sajtója " mostanság! |
|
R.András |
|
Igen ! ... A fórumozás amatőr újságírás ! |
|
negyven rabló |
|
Nyilván nem vagyok normális, mégis úgy gondolom, hogy ha nem a leírtak teljes egészét idézem ebben az esetben, akkor is teljesen érthető a mondandóm. Nem értem (nyilván, mert nem vagyok normális), hogy miért lenne ferde, vagy hamis az idézet? A válaszom a teljes, általad írott mondatokra vonatkozott és amint látszik, meg is értetted. Szóval, tök fölösleges volt most megint degradálni próbálni a másikat! Felejtsük a 72, 74 és 75-ös hsz-edet. Jó?
Ja, ha ez itt egy újság, akkor újságíró vagyok. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Megalázni éppenhogy Te akarsz!! Azzal, hogy hamisan idézel!! Nem vagy Te újságíró, véletlenül???? ..
|
|
|
negyven rabló |
|
Na látod?
Idézet: kirelejzumát!.... idézni sem tudsz??? Pedig, egész jó kis hozzásztólás lenne, ha nem idéztél volna ferdét ...
Pont ezt írtam percekkel ezelőtt a másik topikban: Megalázni akarod a partnert, nem vitatkozni vele! |
|
Felkesz Deneverr |
|
kirelejzumát!.... idézni sem tudsz??? Pedig, egész jó kis hozzásztólás lenne, ha nem idéztél volna ferdét ... "A sajtót viszont az akarja megvenni, aki kormányra akar kerülni... És ezért folyamatosan venni kényszerül... " |
|