03:22:38
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 
   » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció   
 
 » méhes Fórum+  » Közélet (játék felnőtteknek)
Téma: Az MSZP végnapjai
... Elejére 1. lap 
mpd
Olvasta: 13 | Válasz | 2015. november 19. 13:39 | Sorszám: 88
Egyszerűen nem kell velük foglalkozni. Minek? mi értelme van?
Jó, értem én, hogy az újságírónak kellemes téma, ha nincs más témája.
fokos
Olvasta: 13 | Válasz | 2015. november 19. 12:09 | Sorszám: 87
Ez a Tóbiás még a Punciszájúnál is szánalmasabb...
mpd
Olvasta: 13 | Válasz | 2015. november 19. 12:06 | Sorszám: 86
Akkor máshogy mondom: felesleges rájuk pazarolni az időt és energiát.
Cseszegtetik ők magukat.
Rendes Kis
Olvasta: 13 | Válasz | 2015. november 19. 11:51 | Sorszám: 85
Szerintem az, hogy immár fogatlan oroszlánok, kevés.
Majd ha 3 méter mélyen porladnak az agyagban.
Szerencsések, megúszták a bitót.
mpd
Olvasta: 13 | Válasz | 2015. november 19. 11:28 | Sorszám: 84
Nem rád céloztam, hát vagy Te egy politikus?
A cikkmásolás nem bűn, én se vagyok olyan idióta, hogy emiatt kritizáljalak.
Elnézést, ha félreérthető voltam.
mamácska
Olvasta: 12 | Válasz | 2015. november 19. 10:07 | Sorszám: 83
Gazduram!

Nem azért tettem fel a cikket,hogy bárkit is megbántsak vele. Csupán felhívtam a figyelmet arra,hogy már az MSZP-n belül is vannak,akik a párt végét jósolják.
Mi már ezt korábban is megtettük!
Nem vagyok kárörvendő sem, szükséges lenne egy normális ellenzék hazánknak!
De a jelenlegiekkel sajnos nem sokra megyünk! Ha ezt belátják, máris nyertünk!
mpd
Olvasta: 14 | Válasz | 2015. november 19. 08:51 | Sorszám: 82
Szerintem ne essünk abba a hibába, hogy amikor igazat mondanak, akkor is fikázzuk őket. Erre már semmi szükség, a döglött oroszlánt rugdosni nem nagy hőstett. És ha valami csoda folytán végre felülkerekedne a józan észnek valamiféle kezdeménye, az jót tenne az országnak. A fidesznek persze nem, nekik nagy szükségük van az ellenségképre, dehát azért ne keverjük az ő érdekeiket az ország vagy a nemzet vagy a nép érdekeivel.
Jó példa fentiekre az, hogy egy jó hete MINDEN HÍRADÓBAN leadja a köztévé azokat a felvételeket, amikor földkérdésben a jobbikot fikázza OV, a Műparasztminiszter meg az ATV.
Igaz, hogy közben fény derült rá, hogy pont a fidesz nyalt be megint az Unnyónak, és külföldiek fognak magyar földet venni, de a tények olyan dolgok, amik sulykolással felülírhatók - már, ha a nép elég hülye ehhez.
mamácska
Olvasta: 12 | Válasz | 2015. november 19. 08:40 | Sorszám: 81
A következő választáson kieshet a MSZP a parlamentből - mondta Kovács László korábbi pártelnök a Magyar Idők csütörtöki számában megjelent interjúban, úgy vélte, nem a fiatalítással, a teljesítmény hiányával van a baj a szocialistáknál.
"Az MSZP kieshet a parlamentből", Kovács László elmondta, mi a baj Kovács László
"Olvasom a közvélemény-kutatási adatokat, 10 százalék alá ment az MSZP, lassan az MSZP parlamentbe jutása is kérdésessé vált" - fogalmazott a szocialista politikus, aki szerint a támogatottság csökkenésének egyik oka a pártban lévő idősebb szakemberek háttérbe szorítása.

Ha arra jó vagyok, hogy nemzetközi konferenciákon, Európát érintő kérdésekben állást foglaljak, nem esik jól, hogy a saját pártomban nélkülözik a tanácsaimat, pedig az MSZP-t többször is választási győzelemre segítettem - panaszolta a volt külügyminiszter, utalva arra, hogy 2012-ben Mesterházy Attila volt pártelnök azt kérte, az idősebbek álljanak egy kicsit hátrébb, engedjék előre a fiatalokat.

Véleménye szerint a tehetségnek, a felkészültségnek, a tapasztalatnak és a teljesítménynek kellene számítani a pártban, mert ezek nélkül nem lehet jól működtetni a szervezetet. A volt szocialista pártelnök azt is kiemelte, nagyon fontos, hogy a pártvezetés hitelessége, tisztessége megkérdőjelezhetetlen legyen, ne kerüljenek gyanús, zűrös ügyekbe és megalapozott gyanú se merüljön fel velük kapcsolatban.
A fiatalításról szólva Kovács László kiemelte: olyan emberek vannak vezető helyen a pártban, hogy a választópolgárok legtöbbje fel sem tudja sorolni, kik az elnökség tagjai, és azzal sincsenek tisztában, hogy a parlamenti képviselők milyen pozícióban vannak.
atv.hu / MTI


mamácska
Olvasta: 13 | Válasz | 2015. október 27. 09:06 | Sorszám: 80
KUNHALMI BEISMERTE!
NINCS ELÉG EMBERÜK, NEM MŰKÖDNE EGY MSZP-KORMÁNY
A XXI. század az egy olyan fura világ, ahol az MSZP legnagyobb arcai nyíltan elismerik, hogy képtelenek a kormányzásra.

Kunhalmi Ágnes az MSZP országgyűlési képviselője, a szocialista párt budapesti vezetője a Magyar Nemzetnek adott interjújában nem zárta ki, hogy elnöki ambíciói is vannak, majd ugyanitt elárulta, hogy jelenleg nincs elég emberük a kormányzáshoz és egy ideig nem is lesz. A lapban feltett kérdés úgy hangzott, hogy “Lát esélyt arra, hogy a jövő nyáron esedékes rendes tisztújítás előtt változás legyen a párt élén?”
Erre Kunhalmi az alábbi feleletet adta: “Semmiképpen. Azt viszont igényelném, hogy azok, akik zárt szobákban a jövőbeli szerepvállalásukat tervezik, beszéljenek az ország jövőjéről, a kormányzati javaslataikról."
Hozzátette:
"A működő kormányzáshoz legalább kétezer ember kell, ma az MSZP-ben és környékén ennek a fele lehet meg.”

www.alfahir.hu
mamácska
Olvasta: 13 | Válasz | 2015. július 09. 08:28 | Sorszám: 79
Gulyás Balázs egy hónapja döntött úgy, hogy otthagyja az egyesületet, az aláírásgyűjtési kampányban sem vesz részt, az általa benyújtott népszavazási kérdéseket is átadta másnak - tudta meg az Index. Gulyás Balázs neve a netadó elleni tüntetés fő szervezőjeként vált ismertté, távozását "startégiai nézetkülönbségekkel" indokolta. Nyilatkozata szerint a továbbiakban a Százezren az internetadó ellen Facebook-csoportra és a tanulmányaira koncentrál, befejezi a szakdolgozatát.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, civilszervezetek és ellenzéki pártok szimpatizánsai "Új magyar köztársaságot!" mottóval kezdtek demonstrációt márciusban, majd az aktivitsta civilek június elején szövetségbe tömörültek. 19 kérdéses népszavazási kezdeményezésük négy kérdéséről jövő héten indul az aláírásgyűjtés - már Gulyás Balázs nélkül.

www.hir24.hu
mamácska
Olvasta: 12 | Válasz | 2015. július 03. 07:42 | Sorszám: 78
Kiss LászlóTolvajolimpia

Álláspont. Ebben az országban lopnak. Lopnak, kérem, büdösül.

Kiss László – 2015.07.03. 03:04

Igazán autentikus helyről, hiteles embertől tudjuk, hiszen Gőgös Zoltán MSZP-elnökhelyettes nyitotta tágra előttünk a szívét a minap Facebook-bejegyzésében. „A törvényalkotási bizottság ülésén bejelentettem, hogy nem támogatjuk az olimpia megrendezését előkészítő ogy-határozatot. Nem nyitunk a Fidesznek újabb lopási felületet, továbbá a 4 millió szegénynek, az éhező gyerekeknek, a hónapokig műtétre váró betegeknek nem tudnánk ezt az értelmetlen pénzszórást megmagyarázni. Szép estét mindenkinek.”

Hát így.

Igen, így önti elénk nagy igazát, mint a gyöngyöt a disznóknak egy minden porcikájában felelősségtől átitatott politikus „egy évtizedes nemzetgazdasági és társadalompolitikai programról”. Igaz, az évtizedes programot még valamikor februárban fogalmazta meg a párt, bár akkor még nyilván nem értesült arról, hogy kérem itt bizony lopnak. Lopnak, mint egy depressziós, kleptomániás szarka. Illetve szarkacsapat. A szocialisták egyik volt elnökhelyettese például olyan rutinnal tette mindezt, hogy azóta sem tudjuk, honnan, kitől, kinek lopott, egyszer csak furcsa eurómilliók jelentek meg a számláján.

És hát a négymillió szegény. Az is komoly, megfontolandó érv. Igazán megható, amikor felelős politikusoknak „könnybe facsarodik a szívük” a nálunk tomboló szegénység láttán – mégpedig olyannyira, hogy rögvest menetelni kezdenek, élükön milliárdosokkal Battonyától Nemesmedvesig –, ám elgondolkodtató, hogy ez a határtalan együttérzés rendre ellenzékben jelentkezik. Annyi bizonyos, hülye betegség. Csak akkor látnak szegény embert, tapasztalnak dühöngő rasszizmust, akkor nyomorog az egészségügy, kerül bajba az oktatás, és akkor sanyargatja adó- és rezsicsökkentés a szerencsétlen állampolgárt.

De az is igaz, ők mindenre tudják a megoldást. Digitális táblát kapnak az iskolák, milliós, egyébként reklámszámítógépet beleépített kakaóelhárító programmal az óvodások, ötszázezerért biciklit a postások, a kórházakban pedig a legmodernebb CT-k helyett páncéltörő ágyúknak is ellenálló széfet a hónapokig műtétre váró betegek. És persze a sokak által áhított adóemelés is megoldható, sőt, harcos nyugdíjasszervezetek követelik, hogy tagjaiktól ne csak a tizenharmadik havi nyugdíjat vegyék el, hanem az utazási kedvezményt is, viszont május elsején megint legyen ingyenvirsli és luftballon.

Ami pedig magát az olimpiai jelentkezést illeti, nem is olyan régen még így írt erről Kunhalmi Ágnes budapesti MSZP-vezér: „Már a tervezés megkezdése is új keretet adhat mindannak, ahogy társadalomról, gazdaságfejlesztésről, szegénységről, sportról és politikáról gondolkodunk Magyarországon, mert a tervezés maga a változás: esélyt teremt, hogy civil közösségek, öntevékeny csoportok, egyetemi tudásközpontok, szakszervezetek, gazdasági közösségek, közéleti szervezetek és politikai pártok más hangon, toposzaikat megkerülve beszéljenek egymással az ország és Közép-Európa jövőjéről.”

Hát itt az új, gőgösi hang meg a toposzkerülés. Itt a lopás vadonatúj attitűdje. Mit lehet erre mondani?
Lopunk, lopunk, lopogatunk, de a maradékból azért valami mégiscsak épül. Hol egy autópálya, hol egy színház, hol egy kormányzati negyed – na nem, ez tévedés, ott csak néhány villa épült az ellopott pénzből –, hol egy stadion vagy uszoda. Igen, az is igaz, ezeknek az árából sok-sok lélegeztetőgépet lehetne venni, és akkor mi lennénk a tízmillió lélegeztetőgép boldog országa. De, istenem. Olykor-olykor, egyszer-egyszer másra is lehet költeni, esetleg valamit alkotni, maradandót építeni. Tornyot, házat, hazát. Nem elfüstölni a pénzt, mint Csillebércet, a KISZ-vagyont, az MSZMP-hagyatékot vagy a szakszervezetek örökségét. Akik most harsányan tolvajt kiáltanak, akkor vajon miért hallgattak? Mindenesetre ilyen szakmai háttérrel, ilyen sokat próbált emberekkel nemcsak olimpiát rendezhetnénk, hanem még futball-világbajnokságot is. Hiszen ezek között még Sepp Blatter is csak kispályás lehetne.

Mondjuk ki, Lenin örök: loptunk, lopunk, lopni fogunk. Úgy nemzetileg összeborulva, de akár már a határainkon is átnyúlva. De vajon azok, akik legutóbb egy egész székházat eltapsoltak, miért kiáltanak most tolvajt? És ha már az utolsó leoltotta a villanyt, a villanyszámlát miért felejtette el rendezni?

152
- See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/29483/Tolvajolimpia#sthash.riEEB9fC.dpuf
mamácska
Olvasta: 12 | Válasz | 2015. január 28. 10:27 | Sorszám: 77
Dobozolnak a szocialisták a Jókai utcai székházban, a Magyar Nemzet úgy tudja, az anyagi gondokkal küzdő párt székházában már a liftet is leállították.


A lapnak több MSZP-s forrás is arról panaszkodott, hogy a párt szervezetei semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kaptak arról, hogy mi lesz az ingatlan sorsa. Tóbiás József pártelnök korábban arról beszélt, hogy inkább kiadnák az épületet, de bérlő még nem jelentkezett rá. Korábban felvetődött, hogy a párt a Villányi úti konferencia-központba költözik, amely a rendszerváltás előtt a Marxizmus-Leninizmus Esti Egyetem székhelye volt, de ezt később Tóbiás József pártelnök cáfolta.


www.hirtv.hu
mamácska
Olvasta: 11 | Válasz | 2014. december 17. 11:09 | Sorszám: 76
http://vs.hu/kozelet/osszes/lazadas-keszul-az-mszp-ellen-1217?utm_source=hrkr ...
mamácska
Olvasta: 9 | Válasz | 2014. december 05. 08:28 | Sorszám: 75
http://mno.hu/ahirtvhirei/elismerte-a-pancelszekreny-letezeset-az-mszp-volt-p ...
mamácska
Olvasta: 10 | Válasz | 2014. december 03. 10:26 | Sorszám: 74
Elkezdi kiüríteni Jókai utcai székházát az MSZP. Ez derül ki abból a körlevélből, amelyet Katona Tamás pártigazgató küldött a munkatársaknak, azt kérve, csütörtökig pakolják össze dokumentumaikat, jelezve, melyek szükségesek a napi munkához, és melyek mehetnek az irattárba. A levélben az olvasható, hogy a költözés folyamatos feladat, de a pártvezetés célja, hogy december első felében mindenki beköltözhessen az új helyére.

Ez a Képviselői Irodaházat és a szocialista alapítványi hálózat részét képező Villányi úti konferenciaközpont és szabadegyetem épületét jelenti. Már az utóbbi lesz a helyszíne a szocialisták jövő hétvégi pártértekezletének. A hatszintes épület a rendszerváltás előtt a Marxizmus-Leninizmus Esti Egyetem székhelye volt, 1993 óta az MSZP egyik alapítványa által létrehozott Általános Vállalkozási Főiskola működik benne.

A költözés oka, hogy a 2009 óta használt pártház fenntartása havonta nagyjából tízmillió forintba kerül, miközben az ötszintes épületben már alig negyvenen dolgoznak. A jelzáloghitellel terhelt székház eladása vagy bérbe adása viszont nehézkes úgy, hogy közben a párt használja. Márpedig a szocialisták szabadulnának tőle, miután a svájcifrank-alapú hitel törlesztése jelentős kiadás a kétmilliárd forint adóssággal küzdő MSZP-nek.

A szocialisták a Fidesz korábbi gyakorlatát követik: a frakcióval kapcsolatban állók – így a sajtóosztály munkatársai – a Képviselői Irodaházba költöznek, a pártmunkát végzők a Villányi útra.

www.nol.hu
mamácska
Olvasta: 3 | Válasz | 2014. november 13. 11:43 | Sorszám: 73
Ózd a szocialista párt szégyene, Pásztor Albert jelölése erkölcsi hiba volt, Szanyi brüsszeli botrányára nincs racionális magyarázata, Falus jelölése szerencsétlenkedés, továbbá véget kell vetni annak, hogy van az MSZP és van a holdudvara – Lendvai Ildikó a közelmúlt szinte összes MSZP-t érintő konfliktusáról elmondta a véleményét.

Lendvai nem titkolta, hogy lesújtó a véleménye az elmúlt időszak szocialista teljesítményéről, és nem látja biztatóan az MSZP mai helyzetét, pláne a jövőjét. A szocialista politikus a Belvárosi Liberális Klub “25 éves az MSZP. De lesz-e 26?” című beszélgetésen osztotta meg mondanivalóját nem csak pártjáról, de a kitiltási botrányról is.

www.pestisracok.hu
mamácska
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. október 17. 11:55 | Sorszám: 72
Több MSZP-s vezető, köztük Tóbiás József elnök és Steiner Pál is tudott Bródy Gábor képviselő-jelöltjük egymilliárdos cégügyéről. Az Egyenlítő blog egykori főszerkesztője szerint a többi között adócsalás miatt feljelentett jelölt az MSZP-pártkasszába is fizethetett.


A szocialista Steiner Pál és az MSZP elnöke, Tóbiás József is tudott a belvárosi képviselőjelölt, Bródy Gábor egymilliárdos cégügyéről – ezt állítja az Egyenlítő blog egykori főszerkesztője legújabb blogbejegyzésében. Németh Gábor korábban arról írt, hogy az MSZP, a DK és az Együtt–PM belvárosi képviselőjelöltjének cége 2004 óta különböző cégeket alapított, majd azokból a felszámolás előtt új társaságba mentette át a vagyont. Az ügyben a felszámoló tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnüldözési igazgatóságánál, egyebek közt adócsalás és csődbűncselekmény gyanújával. Németh Gábor szerint ez a húzás csak akkor érhette meg az MSZP-nek, ha a főváros, a kormányhivatal és magáncégek megkárosításából szerzett pénzből részesült a pártkassza.
tiszavirág
Olvasta: 3 | Válasz | 2014. október 13. 02:00 | Sorszám: 71
http://propeller.hu/itthon/3000593-szanyit-levaltjak-ep-delegacio-elerol

Nem elég, hogy nyertünk, még ez is!
mamácska
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. október 10. 10:56 | Sorszám: 70
Nem árulta el az MSZP vidéki kampányzáró nagygyűlésén Tóbiás József, hogy milyen következménye lesz annak, ha vasárnap Bokros Lajos kevesebb szavazatot kap, mint négy évvel ezelőtt a szocialista Horváth Csaba. Az MSZP-n belül továbbra is szakadás van a MOMA főpolgármester-jelöltjének támogatása miatt. A szocialisták budapesti elnökségével ellentétben az országos elnökség ugyanis elutasítja a Horn-kormány egykori pénzügyminiszterét.


Nem csak az internetes közvéleményt, de az MSZP-s politikusokat is megosztotta Kunhalmi Ágnes kampányvideója, amelyben gyerekekkel mondatnak el számukra nyilvánvalóan értelmetlen szlogeneket.

Csütörtökön az MSZP budapesti elnökségi ülésén is téma volt a videó. Kunhalmi Ágnes ugyanis senkivel sem egyeztetett róla. „Mindenki csinál önálló akciókat, az összes kerületi polgármesterjelölt, az összes kerületi képviselőjelölt, és nyilván az a cél, hogy együtt sikeresebbek legyünk és egy kicsit több levegőhöz juttassuk a várost. Én szerintem ez segít. Én azt szoktam mondani, hogy ez a diktatúra, ami most van csak humorral élhető túl, kell egy kicsit több humor” – mondta Tüttő Kata, MSZP-s fővárosi képviselő.
mamácska
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. október 08. 11:57 | Sorszám: 69
Kirúghatják az MSZP-frakció mellett dolgozók egy részét a párt nehéz anyagi helyzete miatt. A bizalmi emberek a parlamenti képviselők mellett folytathatnák.


Elbocsátásokra készülnek a szocialisták a vasárnapi önkormányzati választások után – írja a Magyar Nemzet. A párt jelentős adósságállománnyal küszködik, és a gyenge országgyűlési választási eredmény miatt állami támogatásuk is jelentősen megcsappant, ezért elküldhetik a párt alkalmazásában álló mintegy 100 dolgozó felét. A lap szerint az elbocsátottak a jövőben a parlamenti képviselők mellett folytatják majd a munkát, mert abban az esetben már az Országgyűlés Hivatala állja fizetésüket.


A lap szerint továbbra is napirenden van a Jókai utcai pártszékház elhagyása, de az még nem dőlt el, hogy kiadják vagy értékesítik.
mamácska
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. október 08. 10:59 | Sorszám: 68
Az MSZP áll a Tavares-jelentés mögött – ismerte el egy szocialista EP-képviselő. Herczog Edit szerint a Magyarországot elítélő dokumentum Göncz Kinga és Tabajdi Csaba érdeme. A Fidesz szerint kétszínű, alantas és visszatetsző, hogy a szocialisták nem Magyarország érdekeit képviselik az Európai Unióban.

Az MSZP áll a Tavares-jelentés mögött. Bár ezt korábban hónapokig tagadták, most Herczog Edit a szocialisták brüsszeli képviselője saját honlapján büszkélkedett azzal, hogy a Magyarországot elítélő jelentés elsősorban Göncz Kinga és Tabajdi Csaba érdeme, elfogadtatásáért pedig az egész EP-frakció küzdött. A Fidesz szerint kétszínű, alantas és visszatetsző, hogy a szocialisták nem Magyarország érdekeit képviselik az európai unióban. A Jobbik pedig hazaárulásnak tartja, amit az MSZP tett.

A teljes cikk és a Hír Tv riportja itt elérhető.
Forrás: MNO
mamácska
Olvasta: 3 | Válasz | 2014. október 08. 10:45 | Sorszám: 67
Nem, nem, nincs ilyen! Ez a sikoltás tör fel minden legalább jóízlésének alapjait őrző emberben, ha megtekinti az MSZP mozgósító videóját. Ennél ízléstelenebb, aljasabb, ugyanakkor mérhetetlenül ostoba és kontraproduktív mocskot még nem dobott felszínre a 2014-es kampány.

Kunhalmi Ágnes alapból a hazai közélet legirritálóbb létformái közé tartozik. Tudálékos, erőszakos, és következetesen tájékozatlanul szólal meg bármilyen random témában. Nem sok politikus van, aki tényleg, mindig csak hülyeségeket beszél, de Kunhalmi egyértelműen köztük van. Arra azonban nem gondoltam volna, hogy ez a szerencsétlen fiatal nő (kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy szinte napra pontosan annyi idős, mint én) néhány éven belül letaszítja Lendvai Ildikót a nemzet anyósüléséről. Azt a rettenetes házfelügyelő-hanghordozást, amit ebben a videóban megereszt, a nyolcvanas években a munkahelyi függetlenített párttitkároknak tartott oktatófilmbe is betehették volna. Annak idején a kémia tanárom feleltetett hasonló hanghordozásban. (Még mindig beleborzongok, hogy ez a csaj ugyanakkor felelt ugyanabból a tananyagból, mint én.)


Az persze a szoci kampányszakemberek (vannak vajon még ott olyanok?) mentségére szólhat, hogy hozott anyagból kell melózniuk. Mondjuk, most hirtelen csak kevésbé ellenszenves MSZP-s politikusok jutnak eszembe, mint Kunhalmi, de hát mit lehet tenni - ő a budapesti elnök, ő az önkormányzati kampány arca. Arra azonban, hogy kisiskolás gyerekek szájába adják az Orbánfasiszta diktatúrától való rettegést - nos, arra nincs semmilyen alibi.
Gyerekekkel kampányolni alapból ultragáz - mégis, alig van olyan politikai erő, amely ne vetemedett volna erre. Ezeken a plakátokon, vagy kampányfilmekben azonban általában vidáman viháncoló kölykök láthatók, akik orcájukról sugárzó bizalommal és szimpátiával közelednek a.bölcs, szeretni való politikushoz. Mondom, ez is elég égő. De hardcore gyűlöletkampányt nyomatni 7-8 éves gyerekekkel - ez minősíthetetlen mocskosság.
És, ami az egészben a legnyomorultabb: hogy a gátlástalanság ezúttal még csak nem is kifizetődő a szociknak. Azzal a dumával ugyanis, hogy Semjénnek lovasszobra lesz Pesten, meg, hogy Schmitt Pali báról múzeum lesz elnevezve legfeljebb a hetvenes DK-s ultrákat lehet mozgósítani. Őket meg egyrészt nem kell, mert vastüdővel együtt eltolatnák magukat szavazni - másrészt meg számukra nem Kunhalmi, hanem Fletó mutatja az utat. A társadalom döntő többsége elégedetlen a tejjel-mézzel folyó NER-rel, de a Viktátorozást 2002 óta már halálosan megunta. A szocik viszont azóta ebből a sikerből élnek, ebbe kapaszkodnak. egyedül azt a receptet ismerik. A szegfűs kifőzdében több, mint egy évtizede ugyanaz a menü, a szakács rendületlenül a 12 éve vásárolt alapanyagokból főz, S a romlott kajáktól bűzló konyhából már csak ilyen moslék kerülhet ki.

Az MSZP a hülyeség mellett az ízléstelenség rekordját is megdöntötte ebben a kampányban. Ennyire mélyre, ennyire feleslegesen még senki sem süllyedt a magyar politikában. Az MSZP az elmúlt hetekben felvagdosta a saját ereit. Ami hátra van, az a csendes, és nem is olyan lassú elvérzés. Nekem nem fognak hiányozni. A Fidesznek viszont nagyon. Ennyire könnyen utálható ellenfelük nem lesz egyhamar...
Balogh Gábor

www.jobbegyenes.hu


mamácska
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. október 02. 07:55 | Sorszám: 66
Egyre több szocialista elégedetlen Tóbiás Józseffel – írja a Magyar Nemzet.


A lapnak a pártból többen is azt mondták: a fővárosi szervezet tagjainak nem tetszik, hogy a pártelnök kivonult az önkormányzati kampányból. Kifogásolták, hogy nincsen semmilyen központilag irányított szerveződés, Tóbiás József pedig semmit nem tesz azért, hogy jól szerepeljenek október 12-én. A lap szerint felróják neki azt is, hogy Falus Ferenc visszaléptetése után nyíltan szembement a Kunhalmi Ágnes által vezetett budapesti szervezettel, és nem biztosította támogatásáról Bokros Lajost. Többen azt is feltételezik, hogy Tóbiás nem fogja tudni kitölteni a júliusban megkezdett két éves vezetői ciklusát.
tiszavirág
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. szeptember 15. 17:48 | Sorszám: 65
Te, rasszista!
mamácska
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. szeptember 15. 08:40 | Sorszám: 64
A hétvégén lemondott az MSZP pártigazgatója, Velez Árpád - értesült az Index.
A portál információi szerint Velez körlevelében, amelyben döntéséről beszámolt, azt írta: olyan hírek jutottak tudomására, hogy az utóbbi időben a pártban többen is őt tartják a legfőbb akadálynak az új pártelnök, Tóbiás József előtt. Mivel érzése szerint elfogyott a bizalom iránta, lemond.
A lap forrásai szerint a történtek jól jelzik, hogy egyre erősödik a konfliktus az előző elnök, Mesterházy Attila támogatói és a választások óta megerősödött "öregek" között.
Tovább ...
 
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...