Téma: Herman Ottó |
keresztkem |
|
P.s.: És még egy pár dolog. 1.) Herman Ottó NEM(!) "HELYI NAGYSÁG", hanem a Magyar Nemzet EGYETEMES ÉRTÉKE! Ezt jó tudni! 2.) "Azt" amit ajánlsz--a "város vállalkozóival" meg a sírrendbehozó diákokkal és egyebekkel kapcsolatban, az MEGVAN ÉS MŰKÖDIK IS!És jól is működik. 3.) Mindazonáltal.Ez az általam leírt "eset" valahogy kilógott a sorból, EZÉRT IS CSAPOTT RÁ oly' nagy hévvel az undoritó és magyarellenes ballib. 4.) Ilyen "a sorból való kilógás" mindenütt és mindenben van volt és lesz is--éppen mert emberek vagyunk és nem gépek. keresztkem |
|
keresztkem |
|
1.) "..de én azt ízléstelennek tartom, ha valaki adományoz valamit és akkor odabiggyeszti a nevét." ÉN IS!Ám ettől "ezt" még egész Magyarországon "így" csinálták és csinálják és fogják is csinálni--szerte e honban.Izraelben a kúrvára nagy izlésbajnok zsidajok nem--valóban. 2.) ".. Azt mondod, Kovács doktor egy szervezet tagja, amely szervezet az elhanyagolt sírok rendbetételével foglalkozik. " "EZT"(!) én nem mondom és nem is mondtam.Azt viszont valóban mondom és mondtam és irtam, hogy Ő a KDNP tagja és --NAGYON NEM(!) MELLESLEG(!!!)--aktív és kiváló, "működő"-gyógyító háziorvos.És ugyancsak nem mellesleg KDNP tag és KOMOLY KATOLIKUS--és én azt hiszem a ballibnél EZ(!) a fő "baj" Vele, és nem a sírrendbetétel: izléssel vagy izléstelenűl! 3.) Egyébiránt.Sírok "rendbetételével"--általában--NEM(!) foglalkozik, sem Ő sem a KDNP.Épp' ezért a "botcsinálta" helyzet. Gyakorlatlanság, ügyetlenség, jószándék, jóindulat....és.... EGY IGAZÁN TISZTA EMBER(!) keresztkem |
|
tiszavirág |
|
Az igaz, hogy manapság az emberek nem szoktak hálásak lenni semmiért, és senkinek nem szeretnek mondani, még egy halk köszönöm-öt sem, de én azt ízléstelennek tartom, ha valaki adományoz valamit és akkor odabiggyeszti a nevét. Ezt Kovács doktor helytelenül csinálta. El lehet azt más úton is érni, hogy az emberek tudják, hogy ki mit tesz egy közösségért. Azt mondod, Kovács doktor egy szervezet tagja, amely szervezet az elhanyagolt sírok rendbetételével foglalkozik. Miért nem lobbiznak, gyűjtenek pénzt a város tehetősebb vállalkozóitól, cégeitől, miért nem szerveznek diákokat az ügy érdekében, vegyen részt mindenki abban, hogy a helyi nagyságok sírjait rendbe teszik, így közös élmény és közös tett lesz belőle. Kérdezzék meg a helyi sírköveseket, hogy mit kell tenni egy több, mint 100 éves sírra, ami nem üt el az akkori kortól, és ne tegyenek fekete műmárványt rá, még ha az is a legolcsóbb. A ballibsi bagázs pedig menjen a jó büdös francba! |
|
keresztkem |
|
1.) A név "odavésés" engem is riaszt, ámde azt tudom, hogy Magyarország MINDEN VIDÉKÉN EZ EGY SZOKÁS! Én nem csinálok ilyet, de 'mindenhol csinálnak, azon a vidéken is--Kalocsa környékén az Alföldön--ahová Kovács doktor úr való, és ahonnan Ő "ideszármazott".Egyrészt. 2.) Másrészt : a fekete műmárvány nekem sem a szívem csücske, de sokam nagyon szépnek tartják...Ennélfogva: 3.) "Tragédiát" nem okozott ez a sír-rendbehozás, legföljebb izléstelenre sikeredett.Amiben semmilyen "számitás" vagy rosszindulat nincs és nem volt--de amit nagybőszen sugallnak--legföljebb hozzánemértés és szaksszerűtlenség.És semmiképpen sem "haszonszerzés" vagy politikai ön-propaganda--amit a maszop meg a ballib mond.Ráadásul: 4.) A cirkusz "kirobbanását" követően 2 nap alatt elbontatta a doktor úr a fekete műmárványt, s most van ami volt...Ha "ez" kell. keresztkem
|
|
|
keresztkem |
|
Ekkora baromságot...? Miskolc Felső-Hámorban, az ottani temetőben nyugoszik a nagy polihisztor Herman Ottó, s a Kiváló erdész-biológus-haltenyésztő tudós: Vásárhelyi István. Elhanyagoltnak látszó sírjukat szerette volna rendbehozatni Mindenszentek-Halottak napjára--szakértőnek vélt sírkövessel--barátom, a KDNP tag háziorvos, kb. 950 000 Ft-os költséggel.Saját képviselői alapjából, merthogy Kovács Dr. a rendbehozó Miskolc megyei város képviselőtestületének megválasztott tagja is, s a körzet kéviselője--túl azon, hogy vagy 30 éve Ő a felső-hámori háziorvos is--bár nem abban a városrészben lakik. Nos, a sírokat fényes fekete műmárvány boritással látta el az illető sírkőfaragó szaGember, aranybötűs névfölirásokkal meg mindennel ami az ilyesmihez köll...Bár ne tette vóna! Ugyanis a tiszta jószándékból és szívjóságból végrehajtott "rendbehozást" megtámadta a libgenyó "ballib", hogyasszongya: "nem esztétikus" és csak a sajátmaga népszerűsitáésére használta föl a "FIDESZ???", merthogy Kovács Dr.nevét rávésték--oldalt jobbra lent--a síremlékre...etc..etc...LÓFASZT A SEGGÜKBE! Mondom kultúrált-finom européer stilben!Ezek az állatok a legjobb szándékot is kiforgatják valósi helyéről, ráadásul Kovács Laci doktorúr--barátom--nem is fideszes, hanem KDNP-s.Elmennek ezek a maszposok az anyukájukba...hisz' Dr.Kovács László orvos nem is indul a következő--2014-es--helyhatósági választáson, viszont továbbra is kiválóan gyógyítja az ottani emberek tömegeit. keresztkem |
|
|