01:33:43
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Közélet (játék felnőtteknek)
Téma: "Más"-ságszabadság
hulot
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. július 18. 02:33 | Sorszám: 7
Örülök, hogy hiányoztam, kedveskéim. Remélem, hogy örömöt hozhatok közétek! :-)
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. július 17. 15:54 | Sorszám: 6
Nekem olyannyira "hiányzott" a "hulot"--mint a hullott alma-- úgyhogy a FRÁSZ KERÜLGETETT..az ő "hiányától".
keresztkem
Zsíros B. Ödön
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. július 17. 14:30 | Sorszám: 5
Nagyon hiányoztál!
hulot
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. július 13. 21:34 | Sorszám: 4
Hejhó mindenkinek! :-)
keresztkem
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. július 10. 15:48 | Sorszám: 3
Nekem viszont IGENIS VAN BAJOM AZ Ú.N. "MÁS"-sággal! Nem is kevés bajom van vele.
Az első a következetlenség.
Tudniillik, hogy a liberálisok ú.n. "másság"-a, az "jó másság", az megengedhető, az az "igazi" másság, viszont a konzervativok "másság"-a az rossz másság az maradi mássság, az úgymond "nem progresszív" etc..etc. Kérdezem! Miért nem?
A "másság" miért(???) csak 'egyféle lehet: olyanféle, amilyenfélét a "MÉLTÓSÁGOS" liberálisok tartanak "A" "MÁSSÁGNAK"!
Mondok egy "nagyot", egy nyilvánvalóan TÚLZÓ HÜLYÉ-t ahhoz hogy megmutassam mit is akarok mondani; MIT IS KIFOGÁSOLOK valójában!Tehát.
Ha én szilveszter éjjelén, éjfélkor anyaszült meztelenűl, négykézláb, egy pávatollal a s..emben az Internacionálé-t és a Széép vagy gyonyörű vagy Magyarorszáág-ot FÖLVÁLTVA(!) üvöltve átmászok a Horthy Miklós (akarom mondani Szabadság) hídon etc..etc, akkor én ugye elmebeteg vagyok!? NEM "MÁS"! HANEM: ELMEBETEG! Miért?
Miért CSAK AZ--és csakis "az"-- "A"(!!!) LEHETSÉGES "MÁSSÁG", amire a liberálisok azt mondják: "no ez a másság"!Erre tessék válaszolni!
Mert én úgy látom: ITT ÉS MOST NEM(!!!!!!!) ARRÓL VAN SZÓ, HOGY EGY BIZONYOS "MÁSSÁG" MEGENGEDHETŐ-ELFOGADHATÓ-É, ÉS HA IGEN MIÉR? HOGYAN, S MIKÉNT? HANEM ARRÓL ÉS IGENIS KIZÁRÓLAG ARRÓL:
KI HATÁROZZA MEG DEFINITIVE: MI "a" MÁSSÁG???? ÉS A KÉRDÉSBEN BENNE IS VAN IMPLICITE A VÁLASZ: ŐK ÉS CSAKIS ŐK, A LIBERÁLISOK AKARJÁK MEGHATÁROZ(HAT)NI MI(?) A MÁSSÁG? NO, EZ A BAJOM EZZEL A DOLOGGAL!!!
keresztkem
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. július 10. 15:37 | Sorszám: 2
ami azt illeti, a heteroszexuálisokat is utálnám, ha ilyesmit csinálnának:
""rózsaszín tangában, flitteres melltartóban pózolnak egy kamion tetején.""
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2013. július 10. 14:03 | Sorszám: 1
Véleményem szerint nincs baj a mássággal! Mindenki azt csinál ebben a szabad világban,ami jólesik neki.De nem kell az egész világnak kikürtölni és magát mutogatva végigmenni a
városon, hogy mindenki lássa! Ez visszataszító,undorító és közönséges!
Számos művész,zenész és egyéb közéleti emberről tudjuk,hogy más!Ezzel együtt nagyra becsüljük a művészetüket,munkásságukat. De csak azért mert nem mennek ki az utcára, és
rózsaszín tangában, flitteres melltartóban pózolnak egy kamion tetején.
keresztkem
Olvasta: 2 | Válasz | 2013. július 10. 10:21 | Sorszám: 0
Az Origo mai számában kiadós terjedelmű interjút közöl Szetey Gáborral, a jelenleg Nagy-Britanniában élő korábbi államtitkárral.Azzal a férfiúval, aki a Gyurcsány kormányban töltött be államtitkári funkciót, és onnan "coming-out"-olt anno, minekutána nem sokkal le is mondott fontos politikai poziciójáról.
Mit tesz Isten(?), Szetey úr hatalmas fejessel beleugrik ebben az interjúban SAJÁT CSAPDÁJÁBA úgy, hogy észre sem veszi, ergo fölvilágosítanám őt ennekokából.Szóval!
1.) T. Szetey Úr! "Másság" NEM CSAK EGYFÉLE VAN!!!
Tessék tudni föltételezni--nagy nagy liberalizmusában--hogy VAN AKI MÁSKÉPPEN "MÁS"(!!!), mint amilyennek ön, önök a "másságot" oly' magátólértetődő természetességgfel föltételezi.És különösképpen expressis verbis:KINYILATKOZTATJA--elentmond(HAT)ás nélküli--ámde mégis csak vélt, és nem valóságos igazságként.Ergo!
2.) NEM CSAK ÖNÖK HATÁROZHATJÁK MEG PER "DEFINITIONEM": HOGY MI IS A MÁSSÁG, ÁMDE--tetszik-nem tetszik "ez" önöknek-- "MÁSOK" IS!
Ha már a "másság"-nál tartunk.Egyrészt.
3.) Másrészt és továbbmenve, bármennyire megdöbbentő lehet ez önnek, PROGRESSZIÓ SEM CSAK EGYFÉLE VAN! Másképpen fogalmazva: NEMCSAK AZ A PROGRESSZIV, AMIRE ÖNÖK NAGYKEGYESEN ASZONGYÁK-KINYILATKOZTATJÁK, HOGY: "NO KÉREM: "EZ" PROGRESSZIV!"
4.) HARMADRÉSZT. Az ön "meleg mivoltának" --az ön számára--oly' kedves és magátólértetődő POZITIV ÉRZLMI TÖLTETE sem egyéb, mint annak indikációja, hogy tudniillik ön valójában VASKOSAN A "MÁSSÁG" ELLENESSÉGE--persze olyannyira unintelligens(!!!) módon, hogy nem is tud róla! Nevezetesen ön el sem tudja képzelni nagy-nagy lerögzült és MEGREKEDT "MÁSSÁGTALANSÁGÁBAN". hogy az ezzel--tudniillik a "melegséggel"--kapcsolatos "dolgok"-ról való,vélekedésével; éppenséggel az ön progresszivitásának óriási HIÁNYA mutattatik ki! BIZONYÁM! Mert a "melegség"--mint olyan--IGENIS LEHET KORSZERŰTLEN, KÓROS ÉS IDEJÉTMÚLT PERVERZIÓ is(!)--az ön erről vallott fölfogásával szöges ellentétben(!)-- s nem csak "az", amit ön nagy hévvel vélelmez, és persze kinyilatkoztat róla.
He-he-he!
Ilyen érdekes a Világ!
keresztkem
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...