Téma: Orbán Viktor államférfi ! Orbán Viktor dolgozik. |
onodij |
|
Érdekes - az én olvasatomban ez pont az ellenkezőjét jelenti ! míly nagyszerű a magyar nyelv! |
|
|
huszárló |
|
Csak besorolta magát ide, mint az almamoly fia az almába! |
|
Gyöngy |
|
Ő ezen túlteszi magát, elég pénzt söpört már magának össze, hogy ne kelljen a fejének az ország ügyei miatt fájnia, hogy "független szemlélődő" lehessen.
|
|
huszárló |
|
Neked, balféknek az, másnak eszébe jut, hogy a mocsok bolsik miatt kellett annyi hitelt fölvenni évtizedek alatt, hogy ma már szinte a kamatai többet nyomnak évente, mint az eredeti hitel volt anno. |
|
alma |
|
A másik oldal oldal véleményét, álláspontját is jó megismerni. Így kerek. Pl. a munkahelyemen a Népszabót járatják, sőt terjesztik! Bevallom nem állom ki, hogy ne olvassak bele. Például abban olvastam a jézusi kufáros hasonlatot a kipaterolásra és a kölcsönkérésre átvetítve. Meg kell hagyni ütős és szellemes. |
|
tiszavirág |
|
Fura gusztusod van. Én csak akkor nézem, akkor is hatalmas lelkierő kell hozzá, ha nemzeti oldali embert trancsíroznak, hogy rohadjanak meg! |
|
|
Gyöngy |
|
A munka meghozza eredményét ?
Azóta másképp néznek Magyarországra
"Azzal, hogy a miniszterelnök eljött az EP-be elmondani a kormány álláspontját, „nagyon határozottan és alaposan” megváltoztatta a Magyarországról alkotott képet, hiszen egyértelművé vált, hogy az országnak „nincsen semmi takargatnivalója”, és azokban a kérdésekben, amelyekben „nem értünk egyet, képesek és készek vagyunk a vitára”, akár konkrét ténybeli, akár ideológiai jellegű kérdésekről van szó – fogalmazott (Szájer József)."
Ha vennék a fáradságot az EU-atyák és megtanulnának magyarul, még kevesebb gondjuk lehetne (esetleg a saját országaiknak is ). |
|
Gyöngy |
|
, hja, fontos a publicitás! |
|
alma |
|
Nekik meg ott az ATV. Azért én mindkettőt követem, Echo sajna nincs a legolcsóbb műholdas csomagban... |
|
tiszavirág |
|
Képzelem, hogy várják a pénteki Célpontot! Tördelik a kezüket, rágják a körmüket a tv előtt, na ma vajon melyikünkről lesz szó? |
|
huszárló |
|
Korrekt. Már a Macmegyó is ezt mondta, amikor 10 éve a fidesz akart "kérni" egy tv-csatornát, hogy akinek n incs, az vegyen magának! Most van, gondolom, eléggé bánják is a ballibák a létét ennek a Hírtv-nek. Meg igyekszik az Echo is. |
|
Gyöngy |
|
Idézet:
Ironikusan megjegyezte, hogy először fordult elő politikai karrierje során, hogy egy nagyhatalom minisztere, nevezetesen Hillary Clinton amerikai külügyminiszter „törvénysértésre” ösztönözte azzal, hogy megkérte: lépjen közbe a Klubrádió ügyében, pedig a frekvencia elosztását szigorú előírás határozza meg. „Ha az amerikaiak vagy mások támogatni akarják a Klubrádiót, adjanak pénzt a rádiónak, hogy meg tudja erősíteni a pénzügyi vállalásait” – tette hozzá.
|
|
iszalag |
|
Idézet: A miniszterelnök a másfél év alatt - elfogadott 365 új törvényt és - az átfogó reformokat a helyzet súlyosságával indokolta. Amikor átvette a hatalmat „az ország a szakadék szélén állt”, amelyre a makrogazdasági mutatókon kívül – a több mint 7 százalékos államháztartási hiány és a GDP 80 százalékát meghaladó államadósság mellett – olyan más tényezők is utaltak, mint hogy 10 millió lakosra alig 2,6 millió adófizető jutott.
Ezért nem volt szerinte vesztegetni való idő, és minden „demokratikus eszközt” fel kellett használni a „bulldózer” tempóhoz.
|
|
iszalag |
|
Idézet: Arra a kérdésre, hogy populistának tartja-e magát azt válaszolta: „Ha az, hogy azt mondom az embereknek, hogy jobbá akarom tenni az életüket, azt jelenti, hogy populista, akkor igen. Ha Abraham Lincolnhoz hasonlóan, a nép által és a népért kormányozni, ezt jelenti, akkor igen”.
|
|
iszalag |
|
Miniszterelnökünk:
Idézet: az ideológia nem érdekli többé, az „értékek számítanak”, s azok nem változtak 1989 óta. „Ez a nemzet a szabadságharcosok nemzete, az 1848-asoké a Habsburg-dominancia ellen és az 1956-osoké a szovjet megszállás ellen. Ehhez a hagyományhoz tartozom”
|
|
|
Gyöngy |
|
Továbbá: ami a cigánykérdést illeti, le kéne fordítani néhány bűnügyi beszámolót az otthonukban megerőszakolt és megölt öregasszonyokról, az elagyabugyált tanárokról akik mertek valamiféle rendet kérni az osztályban, hogy tanítani tudjanak, a meglincselt Szögi Lajosról, a siófoki sétálókról, és megküldeni a "jogvédő" francia újságoknak, hogy mi elől is "menekülnek" a Kanadában menedékjogot kérők. Javasolni kéne nekik azt is, hogy tekintsék át a kanadai rendőrség menekültekkel kapcsolatos tapasztalatait. |
|
Gyöngy |
|
A Le Monde lömondhatna már rólunk: nem vagyunk kíváncsiak a trianonista hülyeségeikre! |
|
Gyöngy |
|
Ki a búbánat az az Istvánffy András? Nevét se hallottam eleddig . |
|
|
Gyöngy |
|
Ez a Dunai-cikk, azt hittem ezt nem találod, dehát félreérés volt.
|
|
iszalag |
|
/Sajnos, még a miniszterelnöki honlapon sincs, a Facebookon sincs. Igaz a lengyel szöveget nem fordították, de OV magyar beszéde remekül hallható volt. |
|
iszalag |
|
/Nem, a lengyel televizíó készítette az interjút, lengyelül.. Akkor találtam, amikor a strassbourgi reakciókat keresetem a yahoon, Victor Orban, Hungary kulcsszavakkal. A nyugati sajtó torz tükre, v a Odaégett a ballibek pecsenyéje rovatba tettem, a skótok cikkével, és Fischer Tibor cikkével együtt - példaként a (talán) fordulatra |
|
|