Téma: Parlamenti szemetek: Takarodó ! |
gajo |
|
A demagógia álnok fegyver! Sokszor hatásos! |
|
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
birkózógép, birkózógép?? ... |
|
pandala |
|
hehe, vicces, először nem is vettem észre... valójában, Varjú kulcsolt rá a biztonsági őr ballábára! S ebből szabadult ki végül...
|
|
|
pandala |
|
Ezek a mostani lelövendők meg, 15 évesek .... |
|
|
|
|
gajo |
|
Bocs! A linket elfelejtettem betenni. |
|
pandala |
|
"........................................................... „Le kellene már számolni azzal a hülyeséggel, hogy demokráciákban a rendőrnek muszáj tehetetlennek lenni. Arra tartjuk ugyanis többek között, hogy megfegyelmezze azt a fix csőcseléket, amely időnként hídblokáddal és utcai garázdálkodással éli ki aktivista ostobaságát. Nem málészájjal bámulni, ahogy néhány száz feltüzelt félállatka trombózist okoz a közlekedésben, vagy éppen lokálisan megszünteti a demokráciát. Tessék ilyenkor lövetni, ahogy normális országokban szokás.” (Tóta W., Index, 2003. május 4.) "
|
|
gajo |
|
"Jó reggelt, szegény, szerencsétlen magyarok. Megint szegényebbek lettünk egy sortűzzel. Le kellene már számolni azzal a hülyeséggel, hogy demokráciákban a rendőrnek muszáj tehetetlennek lenni. Arra tartjuk ugyanis többek között, hogy megfegyelmezze azt a fix csőcseléket, amely időnként hídblokáddal és utcai garázdálkodással éli ki aktivista ostobaságát. Nem málészájjal bámulni, ahogy néhány száz feltüzelt félállatka trombózist okoz a közlekedésben, vagy éppen lokálisan megszünteti a demokráciát. Tessék ilyenkor lövetni, ahogy normális országokban szokás." |
|
pandala |
|
Tehát heti 2 óra többlet túlóra "elrendelhetőségről" szól a purparlé.
|
|
|
pandala |
|
Magyarán: A trv. mintegy 100 oldalas. A kifizetés rendjét nem érintik a változtatások. Praktice csak az változott h az évi max. 300 óra elrendelhető helyett, megfelelő feltételek mellett, már akár 400 óra is lehet .... / És, az évi korlátnak nem évente hanem háromévente kell teljesülnie. That's all, folks! /
|
|
pandala |
|
/ Erről is szó lehet(ne). De nincs így. De miért gondolják sokan ezt? Hiszen a túlórákat havonta ki kell fizetni. A trv. miatt. Régebben is így volt, meg ezután is így vanlesz. /
|
|
gajo |
|
Ezt félreértetted, vagy én írtam pongyolán A libsibalisik rugóznak a kifizetésen! /Az egy pillanatra sem jut az eszükbe, hogy megnézhetné magát az a munkáltató amelyik 3 év múlva fizeti ki a túlórát/
|
|
|
gajo |
|
Na, ez a bolsevik rugózás... |
|