Téma: A Gondolára odafigyel a világ ! |
tiszavirág |
|
Magyarországon csak a ballibsik/internácik az elfogulatlanok. Legalábbis saját maguk szerint.
Mint például te.
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Azt nem tudom, hogy van-e olyan hírportál amelyikkel elégedett lennék, de például szívesen olvasom Borókai Gábor, Schtumpf András, Balogh Ákos Gergely, Ablonczy Bálint, Szőnyi Szilárd írásait, hogy csak néhányat említsek. Korábban nagyon kedveltem Kristóf Attila, Körmendy Zsuzsa, Végh Alpár Sándor írásait a korábbi Magyar Nemzetben. A Magyar Hírlapban csak Bayer Zsolt írásait olvasom.
A legjobban annak örülnék, ha egy témában részletesen informálnának mindenről részrehajlás nélkül és rám hagynák, hogy én mit vonok le az elém tárt tényekből.
|
|
tiszavirág |
|
Elek és Debreczeni. Ők voltak az MDF liberálisai. |
|
tiszavirág |
|
Elekés Debreczeni. Ők voltak az MDF liberálisai. |
|
|
mpd |
|
Szívesen beszélnék vele, legalább egy "szia öreg harcos" erejéig. Híjjad meg ide. |
|
Rendes Kis |
|
Kérdezzük meg tiszavirágtól, hogy van-e olyan hírportál, amelyikkel elégedett ? |
|
Felkesz Deneverr |
|
Mondjuk, szvsz, más régi portálok között sincs már olyan, mely mindenben a Fidesz mellett áll. Gondolom, a mostani Magyarhírlap talán a leginkább "fideszhívő".. |
|
|
Rendes Kis |
|
Akkor nem értem, hogy tiszavirág mért fanyalog ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Hát amennyire én megnéztem, szerintem továbbra is 'fideszesek'... csak épp' nem annyira vaskalaposak, hogy "mindent" elnézzenek...
|
|
Rendes Kis |
|
Akkor a maguk urai lettek ? Mer akkor valóban Csomáról kellene megtudni, hogy milyen irányba kanyarodott a politikai szimpátiája ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Persze, mert az a tulajdonosa a Gondolának. És azt adta el Elek. Legalábbis én valami ilyesmire emlékszem... (A'szem, végül a dógozóké lett a cég..) |
|
Rendes Kis |
|
És nem találtak vevőt ? Mert az impresszumban még mindig a Netrióta Kft. van ... ! |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Szerintem, Elek már jóval korábban elpályázott a Gondolától ... |
|
mpd |
|
No, akkor passz. Eleket nem ismerem. |
|
|
mpd |
|
Én Csomára gondoltam, meg a kívülről támogató Trebiccsre és köreikre. |
|
Rendes Kis |
|
Én úgy emléxem, anno a Gondola (Elek István) inkább Ibolykista békejobbos volt. Azt nem tudom, azóta milyen irányba változtak. |
|
mpd |
|
Jellemző. Valamikor a jobbosok a Gondolára menekültek az Index-ről (a menekülés persze nem szó szerint értendő, egyszerűen kivonultak az indekszfórumról). Abszolút jobbos, és döntően fideszes hely volt. Nagyon-nagyon jellemző és elgondolkodtató, hogy mostanra a betájolt fideszeseknek már nem felel meg. |
|
Rendes Kis |
|
Nem olvasom. Én azért járok ide a fórumra, mert nem akarok a rossz és még rosszabb hírforrások között tallózni, a T. olvtársak reakcióiból szűröm ki a lényeget. |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem is ez a legvalószínűbb: egyszerűen nem törődnek vele. Még annyit sem, hogy kikapcsolják ... |
|