Téma: Lózungok, mantrák, rágalmak |
pandala |
|
Idézet: Legnépszerűbb ellenzéki mantrák - Túlélőkészlet fideszeseknek az utolsó békeévre 2021. január 9. 19:30 írta: Takács Áron
Ki ne találkozott volna már érvelni próbáló, de inkább fideszellenes szólamokat szajkozó ellenzékiekkel, akik hihetetlen hévvel, de annál kevesebb értelemmel próbálják meggyőzni elsősorban önmagukat arról, hogy miért cseréljük a csodálatos Fideszt ismét az ő sokkal szarabbul teljesítő MSZP-SZDSZ-ükre. Ahogy közelednek a választások, ezek a kevéske, ám annál agresszívebb sereg egyre hangosabb és hangosabb lesz. Vizsgáljuk meg, fideszesként hogyan regáljunk ezekre szépen sorban! ....
https://kontra.hu/legnepszerubb-ellenzeki-mantrak-tulelokeszlet-fideszeseknek ...
|
|
mediator |
|
Pfúj, de undorító lelked van neked, te szerencsétlen hulladék !
Árad belőled a frusztráltság, a gőg, az elkeseredettség. A gyűlölködés, a marakodás, ez a te világod. Mivel azonban ami árad tőled kifelé, az árad beléd befelé is, ezért aztán lehetőleg ne számíts hosszú, boldog, gazdag életre, inkább csak valami nem túl hosszú, üres, nyomorúságos, betegségektől terhes kínlódásra. Oszt' jónapot!
De, a fenti, a megnyilvánulásaid alapján rólad alkotott véleményem ellenére, mégis minden jót kívánok neked! Kívánom, hogy legyen még esélyed megtapasztalni egyszer az emberi lét igazi örömeit és értékeit, és azt, hogy ki tudj törni az abroncsaidból. Hidd el, van esélyed - ha te is úgy akarod.
Üdv! mediator
(Nem érdemes válaszolnod.) |
|
hulot |
|
Ó, öcskös! Tudom, hogy én vagyok a tüske az egódban, s ezért raplizol itt, doszt.
Tán, ha bedugnád az ujjacskádat az ánuszodba, akkor rájöhetnél, hogy nem az a megoldás....
De addig...menthehetlen vagy.
|
|
mediator |
|
Na, ezt jól magadra húztad!! , Pedig a nevedet meg sem említettem.... De, talált!
Nem változtál te semmit! |
|
hulot |
|
Természetesen nem.
Jó éjszakát neked!
|
|
Rendes Kis |
|
Nem tudom, de most már magadra hagylak, ha nem haragszol ... |
|
hulot |
|
Amúgy toszogathatod ide meg oda a hozzászólásaimat de kikerülni engem csak egy módon tudsz.
Ugye tudod....?!
|
|
hulot |
|
Eddig nem mondtál semmi értelmeset.
Ha mégis, úgy idézd ide!
|
|
|
hulot |
|
Ne kapkodj, kedves Kis.
Mi is ez a link?
Ne kapkodj!
|
|
|
hulot |
|
"Ezt még te kérdezed????"
A kérdésem - főképpen - rád vonatkozik.
|
|
hulot |
|
Ismét tévedsz, kedves Kis. Évekkel ezelőtt regisztráltam ide.
Nézz már utána a dolgoknak, mielőtt írsz! Ez a te fórumod? Vagy mégsem?!
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Najó, de azt osztani kell az itt töltött napok számával ... Te még csak kb. 1 hete szerencséltetsz minket. |
|
hulot |
|
Arra vagyok kiváncsi, hogy mikor hagyjátok abba a gyűlölködést. |
|
hulot |
|
Ugyan má' ! Számold csak össze a beírásainak számát, és hasonlítsd össze az enyéimmel!
(Bakot lőttél ismeg....)
|
|
Rendes Kis |
|
Hát, erre tényleg nem gondoltam ... És mire vagy kíváncsi ? |
|
hulot |
|
"Lehet, hogy itt is elkélne egy "Bottal se piszkáld..." topic..."
Ez vagy bizony te, kedves mediator. Vak és vakhitű senki. A hozzád hasonlókra épít Orbán.
(Eddig sikeresen.....)
|
|
hulot |
|
"Akkor?"
A kíváncsiság, Kis. Nem is gondoltad???!!!!!!!
|
|
Rendes Kis |
|
Keresztkém csúnyábban beszél, de kevesebbet ír ... |
|
|
hulot |
|
"Nem istápolom keresztkémet."
OK. Akkor - ezek szerint - bevállaltad.
(Persze tudom, engem is, de azért van némi különbség a szóhasználatainkban.)
|
|
mediator |
|
Lehet, hogy itt is elkélne egy "Bottal se piszkáld..." topic... |
|