Téma: Nevessünk is! (csak erős idegzetűeknek !) |
|
|
|
|
gajo |
|
És mire van fontos szerepe? Jaaaa... cirkuszt és kenyeret... Egyáltalán a TÖMEG, nehéz kezelni, valamivel hülyíteni kell! |
|
tiszavirág |
|
"de mégsem válaszol semmire sem." Nekem abszolút nem hiányzik a válasza, mert ha kérdez, ha válaszol, mind érthetetlen zéró.
|
|
pandala |
|
Megkínálták még egy 50%-os, friss, meleg pálinkával is! .... |
|
pandala |
|
Ha jól látom, néha egy-egy óvatlan kakast vagy tyúkot is belefőznek!! .. |
|
|
pandala |
|
Gajonak sport-fóbiája (is) van! Tkp., mindentől írtózik... Viszont, mindent tud, de mégsem válaszol semmire sem. Pedig hát, most is.... válaszolni, viszont, derogál. Holott, nyilván, folyamatosan járja a kórházak wécéjéit.. Van is egy listája, de nem, nem árulja el a tényeket!!! 'Majd csak a nagy buli után'! Addigra már kétszer olyan hosszú lesz a lista, nyilván.
|
|
mediator |
|
Engem nem érdekel a foci, de a tömegsportnak fontos szerepe van. |
|
gajo |
|
Talán más országok focijával kellene összehasonlítani! |
|
|
mediator |
|
OK, de akkor a ebből a listából is válassz - az intézmények arányhoz mérten, arányosan. Tudod, ahogy kell!
A stadionok számát pedig - ha már ilyen fóbiád van - hasonlítsd össze más európai országok stadionjainak számával az adott lakosságához mérten.
Aztán lehet beszélgetni. |
|
tiszavirág |
|
Neked annyi humorod van, mint egy félig főtt kínai tobzoskának. |
|
gajo |
|
Hm. Vége ennek a nagy bulinak, találkozunk, aztán elviszlek néhány kórház budijába, no akkor legyen majd kedved röhögni! Nagyon sok kedvenc wécéd lesz!
Ja! Egyébként stadionfóbiában szenvedek! |
|
|
|
tiszavirág |
|
Az Ázsiába szakadtam doki lehúzta az alkohol hatását.
|
|
pandala |
|
Állítólag, tényleg jó az alkohol a vírus ellen, de csak az igazán erős, mint ami a kézfertőtlenítőben van!... Legalább 60 %-os kell!!! |
|
tiszavirág |
|
Én is azzal operálok. Bevásárlás után hazajövök, leveszem a maszkot és legargarizálok egy kupica pálinkát. Azt olvastam, ez azért kell, mert ha mégis bekerült a számba egy vírus, akkor ezzel a szájöblítéssel lekerül a gyomorba és ott legfeljebb hasmenést okoz.
|
|
|
pandala |
|
( Azt elfelejtettm említeni a múltkor, hogy a maszk mellé szilvát is kaptam. Fél lityit! .. ) |
|
pandala |
|
Aki nem kapott maszkot az önkormitól, annak már csak az elköltözés a járható út! |
|
|
pandala |
|
+ " olyanok mint a piaci légy, átszállnak a kocsirúdra, s azt hiszik h ők húzzák a szekeret!" |
|