Téma: Láttátok ? ( 5.) |
|
mpd |
|
Ha valaki nem tudná, miért kell a miniszterelnökségnek a Várba költözni:
Idézet: A szokásos csütörtöki kormányzati információs sajtótájékoztatón beszélt Lázár János arról, hogy a tervek szerint Orbán Viktor és több minisztérium is a Budai Várba költözik elvben nemsokára.
Lázár felidézte, hogy 2004-ben éppen Gyurcsány Ferenc nyújtott be erről kormányhatározatot, hogy a Várban hozzanak létre egy reprezentatív környezetet a miniszterelnökség számára. Akkor erre 9 milliárd forintot el is különítettek.
Naná, hogy Fletó miatt muszáj. És ezt, sajtótájékoztatón, bele a pofánkba.
|
|
|
|
|
gajo |
|
A jegyzetfüzetet nehezebb lehallgatni. |
|
|
fokos |
|
Nem feltörhető titkosítás! Egy operatív központban, egy operatív helyzetben nem internyetezünk! (ami igazán vicces, hogy ki fénykéepzhette és tehette közzé ezt! |
|
mpd |
|
Bosszant? bosszankodni olyasmin szoktam, hogy nem találom a kulcsomat. Vagy pl. nem tudnak visszaadni a boltban az ötezresből. |
|
|
mediator |
|
...és még mi a sz@r nem bosszant fel Téged? Hogy lehet így létezni? |
|
glens |
|
Jaj, b+. Minden rossz. Ha tablet lenne, az lenne a baj. |
|
mpd |
|
A 21. században, plajbász és jegyzetfüzet. Valahol láttam már ilyet, párezer kilométerrel keletebbre. |
|
|
|
orosz_hussalata |
|
Itt van egy érdekes youtube csatorna. https://www.youtube.com/user/Kittensinurface/videos
Nem a videók érdekesek, hanem az hogy a hozzájuk készült angol felirat révén nagy közönség láthatja, érdemes is belenézni a kommentekbe.
Sok dologtól hányok, amit a fidesz csinál, de én nem pártos szemellenzővel tekintek a világra. Terjesszétek a linket külföldi ismerősöknek. |
|
|
|
|
|
|
mpd |
|
Nagy felelősség tömegek (húsz ember is tömeg ebből a szempontból) érzelmein játszani. Ez a legcsúnyább manipulálás, ha rossz irányba viszi őket. És a legdurvább sunyiság is, mert ugye felhergeli őket, aztán a vállát vonogatja. a jó vezető azt mondja a követőinek: Utánam!!! nem pedig azt: Előre!! |
|
tiszavirág |
|
...és a tv-kben is lámpavasakat emlegetett....szép kis jogvédő. Épeszű ember 2014-ben nem emleget lámpavasakat és nem mondja jogosnak egy magából kikelt vén hülye nyugger köpködését. Undorító. |
|
|
mamácska |
|
Miről mondjanak le? Dr.Gaudi-Nagy Tamás már nem is parlamenti képviselő, az EU Parlamenti választáson sem lett jelölve. Egyszerűen jogvédő (annak viszont kiváló - szerintem) és közéleti ember. Mivel ismert politikai szereplő, közszereplőnek minősül,több tv csatorna is hívta nyilatkozni.(M1, HÍRTV stb) Több millió néző láthatta őt és nyilatkozatát. |
|
mpd |
|
SENKIT sem szabad ilyen módon megalázni, pellengérre állítani, leköpködni. Ez aljas, alávaló, undorító módszer. Semmi nem igazolhatja. Megvan a módja a kulturált fikázásnak is. Az ilyen tömeghisztéria gerjesztői monnyanak le. |
|