Téma: Bevándorlás,migráció |
|
gajo |
|
Ők nem EU tagok, na meg szvsz. egy kis medvemancs is közrejátszott... |
|
gajo |
|
A Dráván is át kell valahogy jutni, a hidak könnyen blokkolhatók. |
|
fokos |
|
A szerbek harcedzett határőrsége is továbbadta a problémát. |
|
|
gajo |
|
Akár úgy, hogy Magyarkanizsáról a hármas határhoz viszik az embereket, nincs az messze. Szerbia- Románia- Magyarország, ott nincs kerítés. |
|
gajo |
|
Horvátországnak harcokban edzett határőrsége,katonasága és rendőrsége van, ott a Duna, a Dráva, és csak néhányszor kell fegyvert használni, értenek ezek a "szóból".
|
|
fokos |
|
Romániából hogy is? |
|
mpd |
|
Ne viccelj, nem lehet tízezreket lelődözni. |
|
fokos |
|
Nagyon helyes. Mert ugye Horvátország nem Schengen, csak Szlovénia. |
|
fokos |
|
Kicsit behiztiztem, de nem. |
|
gajo |
|
Románia felé viszont nem nagy kerülő. |
|
gajo |
|
Horvátországot kizárom, ott nem meditálnak a határőrök, lőnek. |
|
gajo |
|
A vasúti lyuk lezárása lesz kritikus, ott akármi történhet.
|
|
fokos |
|
Monnyuk tényleg előbb vívnak szópárbajt... |
|
mpd |
|
Magácska valami fehérszemély? |
|
mpd |
|
Már tele a világsajtó azzal, hogy új útvonalat is kerenek, Horvátországon keresztül. mellesleg tudtátok, hogy a kerítésünk tovább épül Kübekházától keletre is? |
|
fokos |
|
Nem vagyok karón varnyú. Aki rátűz , nem Te leszel. Hát talán egy "na ja" (bocs, ez kisalföldibe volt) ,"szípen montad" de netesül is elég lenne. |
|
mpd |
|
Legyen úgy! nem kívánom hogy baja legyen. |
|
gajo |
|
Ha maradunk célpont a délvidékieket nem irigylem!! |
|
|
mpd |
|
Ugyan. Mire a hansik kerítést építenek, mindenki Bécsben lesz, aki akar. Átmennek gyalog oszt jónapot. Ki és hogyan akadályozza meg, tán a labancok lesznek az elsők akik lövetnek? Na azt nem hiszem. |
|
gajo |
|
Idézet: az osztrák határzár után ittrekedtekkel
Senki sem reked itt, oda szabad az út! Csinálhatnak bár mit a sógorék.
|
|
fokos |
|
Vagynemrugosós Petra nekem kevésbé fontos, mint az, hogy mi lesz a határzártól délre maradt magyarok vagyonával, az osztrák határzár után ittrekedtekkel, a germán határellenőrzés tragikusan hirtelen újrabevezetése után a sógoroknál maradottakkal. |
|
mpd |
|
Éngemet csak az érdekel, nekem mi a benyomásom rullad. Láttam már karón varnyút.
De miről vitatkozzak, amikor nagyjából egyetértünk. Igazából a kerítéstől eltekintve OV-val is egyetértek, nem számítva persze a megszokott lózungjait és manírjait. A lényegben igaza van, és jól képvisel bennőnket. Csak épp az érdekérvényesítő-képessége kopott meg az utóbbi időben. Úgy járt, mint a 3 kismalac, már nem sikk egyetérteni vele az Unnyóban. |
|
|