Téma: Új világrend? Milyen lehet? |
|
|
|
|
|
|
|
gajo |
|
Egyszer hallgattam egy beszédét, nem volt piskóta csak nagy gazember! /vagy ki tudja/. |
|
negyven rabló |
|
Ez számomra is borzalom. Nem baj. Ha ezután kerüljük egymást, az mindkettőnknek jót tesz! |
|
pandala |
|
??? Komolyan nem érted amit a #870-ben írtam? Meg korábban... Ez borzalom. Pont ezért érvényes, amit ott írtam! Támad a fene!!!!
Ha nem érted, hát nem érted. Ha nem tudsz értelmeset írni, vagy kérdezni, hát nem tudsz... És/de ez a baj.
|
|
negyven rabló |
|
Na látod, ez az alapvető bajunk! Azonnal támadunk okkal, ok nélkül! Én a közönségre ható hatásosságról beszéltem az élőbeszéd és az olvasott szöveg különbsége/hatása között. |
|
pandala |
|
Na ja, a lényegre tapintottál, mint általában. És, le sem xarod a választ ... Ezért fogtok (fogunk ) hamarosan veszíteni. Gratula! De azé' még reménykedem, hogy talán 2022-ben még nem .... |
|
negyven rabló |
|
Igy van! Nem is erről beszéltem, hanem a hatásosságról. |
|
pandala |
|
Na és!? Attól még: "nagyon fontos dolgokat mondtak el!!" |
|
negyven rabló |
|
Nem hatásos ha olvassák! Ennél ők sokkal jobbak! Marosán is fejből mondta, hogy nem a zsömle kicsi, hanem a szátok nagy! |
|
pandala |
|
francot nagyon fontos dolgokat mondtak el!!
|
|
negyven rabló |
|
Szakács Árpád és Szentesi Zöldi is nagyon jól ír! Beszélgetős műsorokban is viszik a prímet, de előre hirdetett "szimpatizáns-találkozókon", ahol előre leírt szövegeket olvasnak be, no ott nagyon gyengék még akkor is, ha a saját szövegüket olvassák!
|
|
pandala |
|
Idézet: Matolcsy: Ismét kétpólusúvá válik a világ 2019. december 6. 10:06
A technológia és a pénz forradalmának jelenlegi korszakában új világrend alakul, az új kihívásokra pedig a jegybankoknak is meg kell találniuk a megfelelő válaszokat – hangsúlyozta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a Magyarország és a Koreai Köztársaság diplomáciai kapcsolatainak 30 évvel ezelőtti létesítése alkalmából rendezett konferencián csütörtökön, Budapesten.
Az MNB elnöke kiemelte: az új világrendben a két pólust az Egyesült Államok és Kína jelenti, a régiók és – a 10 milliónál több lakost számláló agglomerációk – a megavárosok szerepe erősödik majd. ....
https://makronom.mandiner.hu/cikk/20191206_matolcsy_ismet_ketpolusuva_valik_a ...
|
|
pandala |
|
a "népek éhes árja" zúdul rá??? .. |
|
|
gajo |
|
gajo a látnok!
"gajo módosítás | válasz erre | profil | 2005-05-16 19:21 Megnyílnak a kapuk, S népek éhes árja, Rázúdul hidegen, E kicsinyke hazára." |
|
|
|
|
|
pandala |
|
Új világrend. Milyen lehet? Há', olyan gerikaris .... :--(
|
|