Téma: Bevándorlás,migráció |
|
mpd |
|
Ajjaj. Jó nagy hülyeséget csinált a csajszi, most aztán aggódhat éveken keresztül. |
|
|
fokos |
|
Detudtam! Csak azért nem írtam itt meg egy hete a németek-tábor-reorganizáció vonalból táplálkozó cinikusan pikírt megjegyzéseimet, mert nem hittem, hogy ezt így, direktben megcsinálják! Most ez mi? Kit provokál ezzel az, aki kitalálta? |
|
mpd |
|
Dehogy buktak meg. Jól ki lettek képezve, és tudták, hogy a tömeggel nem száll szembe a rendőrség sem. Pont ebből látszik, hogy nem ám szegény táborbansínylődő szírek ezek (mert tényleg vannak ám olyanok, csak Törökországban 2, Libanonban meg Jordániában 1-1 millió), hanem fel vannak készítve, hogyan viselkedjenek, hogyan gyakoroljanak nyomást. Amúgy szerinted ki fizeti a mobilszámláikat? |
|
mpd |
|
Nana, azért a nő rúgdalózott rendesen. És hát tudod te is: elég, ha az a mém terjed el, hogy a nő fölbuktatta a gyereket cipelő férfit. Egy-két, rossz szögből készült képpel alátámasztják, és máris olyan, mintha tényleg úgy történt volna. De mondom, láttam én is videókat, és a nő TÉNYLEG rúgott. Elérte, nem érte, de rúgott. |
|
Zsíros B. Ödön |
|
De mondom: nem a nő gáncsolta el a gyereket cipelő férfit. Saját lábába' esett el.
Amúgy jól mondod: már a GYODA előtt a zöld határon átlépők is rögtön törvénysértéssel nyitottak. Az azt követő magatartásukkal (követelőznek, dobálóznak, szemetelnek, ótópályán özönlenek stb.) pedig megbuktak a "Hogyan legyünk menekültek?" szigorlat beugróján. |
|
mpd |
|
Hát jó. De maradjunk tárgyilagosak: egyfelől a migránsok mind törvénysértők, ha úgy vesszük. Másfelől azonban még a rendőrök se rúgdoshatják őket csak úgy, nemhogy civilek. Marhaságot csinált a nő, de meg is bűnhődik érte, aránytalanul, hetedíziglen. Én amiatt is aggódnék, hogy a sértett félnek ilyen jó kapcsolatai vannak. Nem hiszem, hogy egy muzulmán férfi imázsának jót tesz, ha egy nő gáncsolja el (értsd: alázza meg, milliók szeme láttára). Később nehogy elkezdjen emiatt bosszút forralni. |
|
|
|
mpd |
|
Ki fizeti ezeknek az embereknek a mobilszámláit? |
|
gajo |
|
Hm. Milyen rasszisták ezek a németek. |
|
|
gajo |
|
Holnap éjféltől ?Mi is lesz itt? Lehet tippelni. Miért riadóztatták hat megye rendőreit?
|
|
gajo |
|
Legszebb öröm a káröröm? |
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Majd kapnak a következő állomáson másikat....mindent a bevándolókért! (Pénz nem számít, mert mi nagyon keresztényiek vagyunk.) |
|
Rendes Kis |
|
Nyilván a beetetők nem ilyen szintű ellátással kecsegtették őket ... |
|
rafiki |
|
Ilyen jól megy nekik, hogy sátrakat, derékaljakat, hálózsákokat hátrahagynak?
|
|
|
|
|