Téma: Bevándorlás,migráció |
|
|
tiszavirág |
|
Szerintem ez az egész bevándorlás-cunami azért van, mert Amerika le akarja gyengíteni az Európa-Oroszország-Kína bivalyerős szövetségi rendszer kialakulását.
Vajon ki veszi meg az Iszlám Államtól az olajat?????? Ha nem venné meg, nem lenne annak a rohadék rendszernek bevétele. Illetve, aki attól veszi, az nem az oroszoktól veszi..... |
|
tiszavirág |
|
Jó perceket szereztél vele......
(No dehát kinek szól ez a plakát? Az afgán nem tudja elolvasni....és a többi, és a többi.....) |
|
|
mpd |
|
Jaja. Annak lenne értelme. Különben is, a szerbek azok, akikkel MUSZÁJ jóban lenni. Azaz, mondjuk, be kell ígérni nekik hogy támogatjuk a csatlakozásukat (szegénykék...ha tudnák) meg efféléket, csak tartsák Macedóniában meg Koszovóban a menekülteket. Nekik is jobb lenne. |
|
orosz_hussalata |
|
Nézd, valamit cselekedni kell, az biztos. A ballibbant álláspont, hogy majd brüsszel (korábban moszkva) megmondja mit kell tegyünk, a legrosszabb.
Én szép csendben megállapodnék a Szerbekkel, hogy már ők erősítsék meg a saját határaikat. |
|
mpd |
|
4 méter magas kerítés lesz, 175 kilométer hosszan. Az nem kevesebb, mint 700.000 négyzetméter drótkerítés, legenyhébb esetben. Egy odalon azt találtam, hogy négyzetmétere 1 és egynegyed kiló, azaz, 875 tonnáról van szó. 50-60 forintot bármelyik kereskedő megad kilajáért, azaz, alsóhangon 45 milliós lehetőség ez a vasazóknak!!! Anyám pátyúgass, ezt nem a bevándorlóktól kell majd óvni, hanem a fémtolvajoktól!!! |
|
mpd |
|
Kurrvajó!!!!
|
|
|
orosz_hussalata |
|
Mikor fogja végre egy európai politikus felemlegetni az egyesült államok felelősségét a megindult menekülő tömegek kapcsán? |
|
tiszavirág |
|
Cyrano de Bergerac-tól tudjuk, hogy:
"Mert magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja, azt nem tűröm el!"
A kultúr-magyar négernek hívja a fekete bőrű embert, a niggert általában sértésnek szánják és valljuk be, az is. Az amerikai négerek gyakran használják a "feka" szót is maguk között, de nekem valószínűleg nem bocsátanák meg....
Szóval, visszatérve az eredeti témánkhoz, szerintem hatásosabb lett volna az észt külügyminiszter megszólalása, ha nem niggerezett volna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
mpd |
|
Kartácsnő, én azt mondom, a szocik már fogatlan farkasok. Ezek már nem a Hoorn-féle veszélyes exkommancsok. Szeleburdi talajtvesztett hakapeszi makik. Inkább viccesek mint kártékonyak. És, bármennyire is szentségtörés ilyet mondani, de már van köztük néhány józanabb, jó irányba kacsingató egyed is. A liberálisok most kicsit visszább húzódtak idehaza, de ők bármikor felbukkanhatnak mint a főnikszmadár. Pl. a DK-t lefogadom, hogy megturbózzák, hogy legyen egy jó kis parlamenti pártjuk. Ők aztán télleg veszélyesek lesznek majd 18-ban. |
|
mediator |
|
Én nem szedtem volna le, sőt! Bár a leszedés mellett is vannak érthető érvek. |
|
mediator |
|
sok jó van köztük, de az általad beidézett oldal bűzlik a szociktól - de ha neked ez tetszik... nézegesd |
|
mpd |
|
Azt hittem, majd azt mondod, hogy a nyavalyás hőbörgők miatt |
|
|
mpd |
|
Azt se értem, a Kétfarkú Kutya Párt plakátjaival mi baj van? Szerintem viccesek, bár mindet nem néztem végig. |
|
mpd |
|
Dehát akkor meg miért szedik most le mégis?! Nem értem. |
|