Téma: Távközlési adó |
|
mpd |
|
Te idefigyejj RK! Ha képes vagy elhitetni ezzel a jóemberrel, hogy én valamiféle politikus vagyok, akkor nem állok jót magamért!!!! nem látod hogy mindent elhisz?!
(OFF OFF: Semmi kifogásom az ellen, amiket OV MOND. Az a bajom, hogy NEM AZ TÖRTÉNIK, amit mond.) |
|
tiszavirág |
|
Mást se hallunk az internáciktól, hogy a kutya nem jön befektetni Magyarországra, közben itt örömködik ez az EU-s pofa, hogy 16%-kal nőttek a beruházások Magyarországon.
Rettegjetek magyarok! A fő rettegtetők pedig: Mellár Tamás, Vértes András, Hegedűs Miklós, Kéri László és b. neje Petschnig Mária Zita, Lengyel László, Békesi László, Bauer Tamás, Róna Péter és sokan mások. |
|
tiszavirág |
|
Egyébként tiszta röhej, hogy miközben egytized százalékokat módosítanak ide-oda, Magyarországot 2,3-ról kellett felminősíteniük 3,2-re !!!! Menjenek az anyjuk keservébe! |
|
|
Rendes Kis |
|
Igen. Letörne a nyelve, ha el kéne ismernie, hogy OV jól (a lehetőségekhez: külső-belső korlátokhoz képest a legjobban) intézi az ügyeinket. |
|
|
tiszavirág |
|
Vértes András és Hegedűs Miklós helyett hallgassátok az EU-s mukit és Pogátsa Zoltánt:
http://www.utolag.com/Film100/AzEste_20141104.wmv
Azt mondja az EU biztos, hogy "outsanding", azaz kiváló....
Szerintem a Közgép lefizette
A Pogátsa meg azt, hogy ez a Matolcsy mégsem olyan hülye, mint akik éjjel nappal azt mantrázzák, akár itt ezen a fórumon is, hogy nagyon hülye szegény.
Szerintem őt is lefizette a Közgép, meg a Simicska és a Simicska meg a Közgép. No meg Mészáros Lőrinc, ki ne hagyjuk már azt a jóembert, akarom mondani nagyon rossz embert, aki halálra gázoltatta Kálmán Olgica és Ferenczy Kriszta kedvenc juhászát, mert azok is csak a személyi kultuszba habarodott maffia kormány szekerét tolják, de nagyon. |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Milyen személyi kultuszról beszélsz?????
|
|
mpd |
|
A személyi kultusz nem szokott jóra vezetni.... de ti tudjátok. |
|
tiszavirág |
|
A legtöbb, aki ellene van, nem is vállalná, mondja, persze nem is tudná csinálni, de a nem vállalnám sokkal jobban hangzik, lehet lekicsinyelni azt, aki csinálja, a többi meg csinálná is, csak nem tud addig feljönni, nincs hozzá tehetsége, hogy másokat is meggyőzzön erről. |
|
tiszavirág |
|
Az is van (lásd Jézus és Barabás esetét). De ami a legfontosabb, védik az érdekeiket. Nem mindenütt tudják védeni, nagyokkal szemben nekik is vigyázni kell, ott nem tudják minden félelem nélkül fitogtatni az erejüket, de a kicsikkel szemben szeretik megmutatni, hogy ők milyen erősek és ott könnyebben be is tudják ezt bizonyítani. |
|
tiszavirág |
|
Rettegjetek magyarok! Jujj, jujjj, jujjj, jön az összeomlás!!!!! Vértes András és Hegedűs Miklós az Orbán-kormányok idején soha nem látnak semmi pozitívumot, bezzeg amikor a Böszme volt hatalmon, nem nyitották ki a kloakájukat, amikor az államadósság 53%-ról 83%-ra nőtt és a gazdaság -10% GDP csökkenést produkált, amit persze elhallgattak, nehogy megzavarják a népet. Hányni kell tőlük! |
|
|
Rendes Kis |
|
Van 1 rossz hírem: a politikusságot úgy kell csinálni, ahogy OV csinálja. |
|
mpd |
|
Haha. De én nem is vállalnám. Illetve, soha nem lennék politikus, márpedig anélkül nem menne. |
|
|
Rendes Kis |
|
Mindenképpen ellenünk vannak. Mert el akarják venni, ami a miénk. Ha helytartó-típusú főnökünk van, akkor szép csöndben lopják ki a szemünket. Ha nem, akkor balhéznak. |
|
mpd |
|
Ki tudja? sosem próbáltam. Mindenesetre semmi kedvem nem lenne hozzá. |
|
|
mpd |
|
megint megkérdem: miért van ellenünk egységesen mindenki? Irigylik a zsenialitást? |
|
mpd |
|
Csak azt ne mondd, hogy nem tudott a távközlési adóról. Tudod, ez már olyan mint a régi ruszkik jó cár-hite. |
|
Rendes Kis |
|
Nem mondhatod, hogy könnyű dolga van a mindenkori magyar miniszterelnöknek. A külföld egységesen ellenünk van. Nagy ritkán a németek és/vagy a lengyelek velünk vannak. Rendszerint olyankor, amikor maguk is szívnak, abban sikerül részt vállalnunk. A belföld 80 %-ban ellene van. 60 % passzív ellenzék (akinek minden rossz). 20 % aktív ellenzék. Ezt a helyzetet 1 zseni úgy kezeli, mint OV. |
|
|