Téma: A Gondolára odafigyel a világ ! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Mondjuk, szvsz, más régi portálok között sincs már olyan, mely mindenben a Fidesz mellett áll. Gondolom, a mostani Magyarhírlap talán a leginkább "fideszhívő".. |
|
|
Rendes Kis |
|
Akkor nem értem, hogy tiszavirág mért fanyalog ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Hát amennyire én megnéztem, szerintem továbbra is 'fideszesek'... csak épp' nem annyira vaskalaposak, hogy "mindent" elnézzenek...
|
|
Rendes Kis |
|
Akkor a maguk urai lettek ? Mer akkor valóban Csomáról kellene megtudni, hogy milyen irányba kanyarodott a politikai szimpátiája ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Persze, mert az a tulajdonosa a Gondolának. És azt adta el Elek. Legalábbis én valami ilyesmire emlékszem... (A'szem, végül a dógozóké lett a cég..) |
|
Rendes Kis |
|
És nem találtak vevőt ? Mert az impresszumban még mindig a Netrióta Kft. van ... ! |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Szerintem, Elek már jóval korábban elpályázott a Gondolától ... |
|
mpd |
|
No, akkor passz. Eleket nem ismerem. |
|
|
mpd |
|
Én Csomára gondoltam, meg a kívülről támogató Trebiccsre és köreikre. |
|
Rendes Kis |
|
Én úgy emléxem, anno a Gondola (Elek István) inkább Ibolykista békejobbos volt. Azt nem tudom, azóta milyen irányba változtak. |
|
mpd |
|
Jellemző. Valamikor a jobbosok a Gondolára menekültek az Index-ről (a menekülés persze nem szó szerint értendő, egyszerűen kivonultak az indekszfórumról). Abszolút jobbos, és döntően fideszes hely volt. Nagyon-nagyon jellemző és elgondolkodtató, hogy mostanra a betájolt fideszeseknek már nem felel meg. |
|
Rendes Kis |
|
Nem olvasom. Én azért járok ide a fórumra, mert nem akarok a rossz és még rosszabb hírforrások között tallózni, a T. olvtársak reakcióiból szűröm ki a lényeget. |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem is ez a legvalószínűbb: egyszerűen nem törődnek vele. Még annyit sem, hogy kikapcsolják ... |
|
tiszavirág |
|
Kik ezek? Olvasom a cikkeiket és nagyon az az érzésem, hogy nem az én ízlésemnek felelnek meg. Szerinted?
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Amikor először állították le "véglegesen" (szeptemberben), akkor valszeg elfelejtették szintén kiszedni a szerver startupjából is ... ( Nekem legalábbis ez tűnik a legvalószínűbbnek. ) De persze, az is lehetséges pl., hogy csak simán 'elszállt' valami akkor szeptemberben, ami most a rebootolás miatt újra helyrejött.. :-) |
|
Rendes Kis |
|
A dologban szikrányi tervszerűséget sem tudok fölfedezni ... |
|
Rendes Kis |
|
A főszerkesztőt nem érdekli a fórum. És már a moderátort sem. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Valószínűleg csak rebootolták a szervert, kábé egy hónappal ezelőtt, de akkor elfelejtették lelőni az újra indult 'fórummotor processzt'... vagy valami ilyesmi... |
|
tiszavirág |
|
Megkérdezted őket, hogy miért szüntették meg és most miért nyitják meg? Van válasz? Miért?
|
|
Rendes Kis |
|
Igen, a főszerkesztőt és a fórum-moderátort. |
|
tiszavirág |
|
Kik azok az "ők"? Ismersz onnan valakit? |
|
Rendes Kis |
|