Téma: USA behálózva |
|
iszalag |
|
(4) Ugyanezen 4 nagy cég
- BlackRock, - FMR Fidelity - State Street, - Vanguard
irányítja az alábbi cégeket Alcoa Inc. Altria Group Inc. American International Group Inc. AT&T Inc. Boeing Co. Caterpillar Inc. Coca-Cola Co. DuPont & Co. Exxon Mobil Corp. General Electric Co. General Motors Corporation Hewlett-Packard Co. Home Depot Inc. Honeywell International Inc. Intel Corp. International Business Machines Corp Johnson & Johnson JP Morgan Chase & Co. McDonald's Corp. Merck & Co. Inc. Microsoft Corp. 3M Co. Pfizer Inc. Procter & Gamble Co. United Technologies Corp. Verizon Communications Inc. Wal-Mart Stores Inc. Time Warner Walt Disney Viacom Rupert Murdoch's News Corporation., CBS Corporation NBC Universal |
|
iszalag |
|
(3) a Federal Reserve szervezetét négy nagy magáncég ellenőrzi: - BlackRock, - FMR Fidelity - State Street, - Vanguard
- ezek a cégek irányítják az Amerikai Egyesült Államok költségvetését, őket pedig lehetetlen ellenőrizni, nincs "demokratikus" választás. Ezek a cégek indították a jelenlegi világméretű gazdasági válságot, és így sikerült még jobban meggazdagodniuk.
http://jovonk.info/2011/10/20/nyugati-vilagot-iranyito-legnagyobb-csaladok |
|
iszalag |
|
A lényeg, h
(1) a legnagyobb amerikai pénzügyi érdekeltségek - Bank of America - Bank of New York Mellon - Citigroup* - Goldman Sachs* - JP Morgan*, - Morgan Stanley* - Wells Fargo, - U.S. Bancorp, mögött 100%-ban ugyanaz a tíz tulajdonos áll,
(2) és van négy olyan vállalat, ami mindig minden döntéshozatalban jelen van: BlackRock, FMR Fidelity State Street, Vanguard
* az idézett film szerint is a pénzhatalom csúcsán lvő döntéshozók, irányítok |
|
iszalag |
|
JP Morgant a Morgan Stanleyvel öszekevertem, majd ki kell javítani |
|
iszalag |
|
/Az általad idézett film alapján csináltam a listát. |
|
|
Gyöngy |
|
Nkeed Buday Gyula csapatában lenne a helyed (esetleg a helyén? )! |
|
Gyöngy |
|
A Lehman még él? Nem ment az tönkre pár éve? |
|
iszalag |
|
(1)Goldman Sachs tulajdonosai - AXA - BlackRock - Capital World Investors - FMR (Fidelity) - Massachusetts Financial Service - State Street Corporation - T. Rowe - Vanguard Group - Wellington,
(2) JP Morgan Stanely tulajdonosai - AXA - Bank of Mellon - BlackRock - Capital Research Global Investor - Capital World Investors - FMR (Fidelity) - Northern Trust Corp - State Street Corp - T. Rowe - Vanguard Group
(3) Meryll Lynch http://wealthmanagement.ml.com/WM/pages/Home.aspx? Tulajdonosok? (4) Lehman Brothers (5) Bear Searns http://en.wikipedia.org/wiki/Bear_Stearns Tulajdonosok??
(6) Citigroup tulajdonosai - Bank of NY, Mellon - BlackRock - Capital World Investors - Fairhome Capital Mgmt - FMR (Fidelity) - State Street Corporation - Paulson, - T. Rowe - Vanguard Group, - Northern Trust Corporation
|
|
iszalag |
|
/Tömegpusztító fegyverek matematikusok és fizikusok által |
|
|
iszalag |
|
Aki előre látta világválságot 2005ben Interview with Raghuram Rajan |
|
|
iszalag |
|
/Izgalmas..s szomorú De, bizonyítja, h a pénzjutalom a kreatív tevékenységek esetében, kontraproduktiv! Igazán nagyot, csak Istennek lehet alkotni: Makovecz Imre, Bach, Michelangelo és ki tudja hány tudós és művész bizonyítja. |
|
|
Gyöngy |
|
Készülte ma rá, hogy éppen ebből a "kijegyzetelési" célból, újra megnézzem. Gratulálok a rendszerezéshez!
|
|
|
|
|
mackó |
|
Olvastam. Spanyol lapértesülések (végre, szinte egész Európa megmozdul, hogy valami nincs itt rendben) szerint... De hogy mit lehet ezekkel kezdeni, én nem tudom. |
|
kutato |
|
A mnoban van 1 cikk a hitelminositok es a Nagy USA mogulok Rockefeller Bill Gates kapcsalatairol. Lassan lassan lehull a lepel .. |
|
|
kutato |
|
Szalonna irta. En csak ideztem...
|
|
mackó |
|
Az igazi kettősmérce? (Csak vicc, kedves Iszalag, valamiért duplikál a Fórum...) |
|
|