Téma: Üzenet |
|
|
pandala |
|
A Sarge jelentés meg nem érdekes... az xar .. A'szem az könnyen megtalálható az EU parlamenti homepage-en... valszeg magyarul is ..
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Kibökik az oldalamat a következő anyagok:
1. Sargentini jelentés 2. A kormány válasza a Sargentini jelentésre 3. Tarlós összefoglalója, ami 170 tételből áll, hogy mit valósítottak meg és állítólag többször is betette a Magyar Nemzetbe.
Viszont egyiket sem találom. Tud valaki segíteni ezeket megtalálni? Legyen szíves.
|
|
pandala |
|
Hát én nem vagyok erre büszke .... mer' én vagyok gerikari is!...
|
|
|
pandala |
|
Hát, nemtom, én Jenő vagyok ... Vagy, Béla.
|
|
Lajos bácsi |
|
Mindenki szinguláris, Csak én vagyok plurális. |
|
|
Lajos bácsi |
|
Éjjen! Mellesleg a probléma megoldása: Itt mindenki én vagyok! |
|
|
|
gajo |
|
Ne irkálj az én nevembe te varacskos disznó! |
|
R.András |
|
(Nyomd meg a kijelentkezés gombot, majd jelentkezz be újra ...) |
|
gajo |
|
Mire gondolsz?
/tiszavirág/ |
|
gajo |
|
Szóval hekk! Ne várj semmi jót.... |
|
gajo |
|
Segítség! Elvesztettem az identitásom! Tiszavirág vagyok és nem gajo. Segítség! |
|
tiszavirág |
|
Szóval te voltál! Sejtettem, csak nem volt kedvem kikeresni.
|
|
pandala |
|
Te még mindig nem emlékszel rá, hogy miről beszéltünk!?! Többször elmondtam már azóta is! Nem arról volt szó, amit te beképzelsz magadnak! Hányszor kell neked elmondani dolgokat, hogy legalább azt megsejtsd, hogy mi a téma, mi a kérdés???? Eszméletlen ..
|
|
tiszavirág |
|
Ki is hadakozott velem a "mohamedán" szó használata miatt jó pár hónappal (évvel?) ezelőtt?
A témában lett egy haverom:
https://aristo.pestisracok.hu/vegso-harc-a-klerikalizmus-ellen/
"Zárójel. Sokan kifogásolják, hogy a mohamedánokat nem „muszlimnak”, vagy valami hasonlónak hívom. Ők ugyanis nem Mohamed, hanem Allah követőinek tartják magukat. Ezzel azonban csak az a probléma, hogy Allah nem létezik. Az, hogy azonos lenne a keresztények Istenével, az egy szinkretista ostobaság. A keresztény Isten a Bibliában nyilvánította ki magát, és nem egy írástudatlan tevehajcsár által, a zoroasztrizmustól az arianizmusig összekukázott mondókázásban. Két mindenható együttes léte pedig logikailag kizárt. Azok számára pedig, akik ateisták, még kevésbé logikus egy nemlétező valami követni. És amúgy sem érdekel, hogy mire érzékenyek. Maradok a mohamedánnál. Zárójel bezárva."
|
|
tiszavirág |
|
Hihetetlen sötétségben élsz.
Te nem vagy képes párbeszédre. Olyan vagy, mint Hadházy-Szabó Tímea és Jakab Péter együtt. Csak sértegetésre jár az a csökött agyad. Ezt itt most kijelentem és slussz-passz. Elmehetsz zabot hegyezni, a franc sem fog veled bíbelődni, nem hogy társalogni.
|
|
|
|
pandala |
|
Miért is gondoltam, hogy bármennyire is változtál?? .. Mi a francér' csinálsz úgy mintha kérdeznél, hogyha utána lexarod h mit válaszoltam... Rohadék jobalsi vagy te is.. fikarcnyit sem vagy különb gajónál ..
"A betelefonálós Paláver műsorba? Viccelsz?!" Te tényleg ennyire hülye vagy? Megártott a budapesti vereség??? .. ------
Figyu, te komolyan nem értetted meg, hogy semmiféle "informatikusi teljesítményről" nincs szó??!! Csak a te csökött agyadban. Hihetetlen. Ráadásul, még le is írod h nem értesz hozzá ...
Nabammeg, maradjunk annyiban, hogyha olyasmit kérdezel mint pl. #258-ban, akkor megpróbálok továbbra is válaszolni... Az egyfajta kihívás. De a te homályos elmédet megvilágosítani, az nem az, hanem lehetetlenség! .. :-(
|
|