Téma: Támogassuk a magyar ipart! |
|
negyven rabló |
|
Jaja! Úgy ezerszáz év múlva ért be a befektetésük. A végén kaptak egy rendes országot. (Sztem ez a Szvatopluk egy sémi származék lehetett, de legalábbis nagyon előre gondolkodott!)
(A fehér lovat meg végül megették.) |
|
rafiki |
|
Ez itten Árpádné Pehely? |
|
|
rafiki |
|
Vajk azért keresztelkedett ki, hogy el ne rontsa az István a király refrénjét.
Felke_el a napunk, István a mi urunk.
Ez Vajkkal nem működik.
Amúgy szerintem Árpád volt a renegát. De az is lehet, hogy megtetszettek neki a tót menyecskék. |
|
mpd |
|
Na majd télen befagy a seggük a jeges Tiszában. |
|
mpd |
|
Egyre szarabb. Évi 60-65 fokos hőingadozás, hol van még ijjen? |
|
Rendes Kis |
|
Nem ollan nagyon rossz hely ez ! S lám, egyre jobb ! Hogy özönlenek ide a sanyarúbb helyekről a népek ! |
|
|
mpd |
|
Nagy marhaság volt annyi szent. Ráadásul a lehető legszarabb helyen tanyáztunk le. Nem véletlen, hogy a kutya se akarta ezt a szélsőséges területet hazájának. Szvatopluk jó üzletet csinált azzal a fehér gebével. |
|
Rendes Kis |
|
Amit mi csináltunk a "honfoglalás"-kor, az török szemszögből ugyanolyan "magyarjárás", mint volt később a "tatárjárás". Miután itten jól lekaszaboltuk a népeket és fölszedtük a zsákmányt, ugyanúgy vissza kellett volna vonulnunk, mint azt tették Batu kánék. Ebbe a levesbe köpött bele az a pernahajder Vajk, hogy kikeresztelkedett ... |
|
mpd |
|
Na azok se normálisabbak mint mi. |
|
Rendes Kis |
|
Amit mi úgy nevezünk, hogy "honfoglalás", az török szemszögből "exodus" Nagy-Törökországból. |
|
Rendes Kis |
|
Madzsarisztán Nagy-Törökország egy tartománya. |
|
Rendes Kis |
|
Egyébként, török szemszögből nem a Kárpát-medence a Madzsarisztán. Hanem a Kárpátok keleti lejtőitől az Urálig terjedő terület. Az Urál hegység a magyar-bulgár határ. Bulgária pedig az Urál-hegységtől a Csendes-óceánig terjed. Vagyis mi itt, a Kárpát-medencében török szemszögből disszidensek vagyunk. |
|
mpd |
|
Egész biztos. Hacsak nem ütközik Magna Hungaria határaiba. |
|
Rendes Kis |
|
Akkor ez lehet az oka, hogy Nagy-Törökország, amelynek partjait keleten a Csendes-óceán nyaldossa, nyugaton a lengyel-német határon megtorpan, ám Skandináviát magában foglalja !
|
|
mpd |
|
Skandináviát úgy 4-5000 éve népesítették be a skandinávok, akik a Közel-keletről mentek oda. A germányok akkor már régesrég ott voltak a Vaterlandban. Mellesleg a skandinávok nagyon nem valók északra, oda az eszkimókhoz hasonló gömbölyded, sötét bűrű emberek valók, és jó, ha van mongolredőjük. |
|
Rendes Kis |
|
skickat (sv) = küldött (hu) skickat (sv) = sent (en) skickat (sv) = geschickt (de)
... Ugye, hogy észak-német ? |
|
mpd |
|
Én is ismerek egyet: szkól! Bulgáriában, a turisták által látogatott vidéken egyetlen embert találtam, aki ismert egyetlen magyar szót, mégpedig ezt: egészségedre! |
|
|
Rendes Kis |
|
Észak-német ... 1 svéd szót ismerek: "Skickat". Kíváncsi vagyok, kitalálod-e, hogy mit jelent ? |
|
mpd |
|
Csak ha Győrött készült! |
|
rafiki |
|
Vegyünk Audit pl 2003-as A2-est, amig nem késő! (-:: |
|
mpd |
|
Fogadjunk, hogy Totojával jársz! |