Téma: Üzenet |
|
pandala |
|
beírtam neki hogy: hleba azonnal rávágta hogy: bread
|
|
tiszavirág |
|
Az oroszt először leírja latin betűkkel és azután fordít. |
|
|
|
pandala |
|
Há', pölö írd be a böngésződbe, hogy:
https://translate.google.com
és, ott célszerűen a baloldali (sicc!) mezőbe beírhatod a teljes szöveget.... (Ha jól látom, 5000 karakteres lehet a szöveg max., sz'al, majdnem egy teljes regény ). Jó esetben a nyelvet be sem, kell állítanod, mert általában felismeri.... A jobboldali részben meg állítsd be a nyelvet. (Hehe, néha ott angolt szoktam beállítani, mert van amikor magyarra nagyon érthetetlenül fjordít! )
|
|
tiszavirág |
|
Pandala! Hogy kell a gugli fordítót használni hosszú mondatokra? Homályosíts föl légy szíves ! |
|
tiszavirág |
|
Viccelsz? Sass József a legalja mindennek. Szörnyű.
|
|
pandala |
|
Pedig, nagyon jó volt.. 'Sassjózsi' a fasorban sem volt hozzá képest .. ;-)))
|
|
tiszavirág |
|
Nekem nem volt soha a szívem csücske Hofi. Utáltam a szerepét. |
|
pandala |
|
Eszembe jut szegény Hofi, aki minden averzió ellenére, jó humorista volt! Normális helyzetben tényleg lehetne akár ez is egy "mottó" : "A villamos mehet jobbra is meg balra is, csak az a fontos, hogy arra menjen a sín is!!"
|
|
tiszavirág |
|
Én is mindig megborzongok, amikor egy szállítónak azt kell mondjam, forduljon mindig "balra".
|
|
|
pandala |
|
Trükkös az ilyen újfajta honlapokon a keresés.... Itt pölö csak egy "lupe" ikon látható a fejlécben, a bal (brrr) oldalon, és csak akkor nyílik ki a keresőablak, hogyha az ember ráklikkel erre az ikonra ... ( Mondjuk, én gúgli kereséssel találtam rá a cikkre, de most megnéztem a honlapot is .. )
|
|
tiszavirág |
|
Köszönöm. Esküszöm, égre- földre kerestem, de nem találtam.
Megállapítottam, hogy a Magyar Nemzetnél nincs is keresési lehetősség. Vagy csak én nem találtam.
|
|
pandala |
|
amikor ilyen nagy a sivalkodás, akkor biztos, hogy valami jó dolog születik .. ;-))
|
|
pandala |
|
hűha, ez jó! https://magyarnemzet.hu/belfold/palkovics-laszlo-valaszolt-a-nemet-tudosok-le ...
"2019. július 10. szerda 07:05 2019. 07. 10. 07:57 Itt olvasható a teljes levél
Palkovics László válaszolt a német tudósok levelére Csókás Adrienn
Személyes találkozót ajánlott és megköszönte a német tudományos élet vezetőinek Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, hogy figyelemmel és aggodalommal kísérik a magyar kutatási és innovációs ökoszisztéma továbbfejlesztését. Az innovációs és technológiai miniszter arra a Die Zeitban megjelent múlt heti nyílt levélre reagált, amelyben tíz tekintélyes német kutatási intézet – többek közt az ottani tudományos akadémiának megfelelő Leopoldina – vezetője támadta a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) átalakításáról szóló törvényjavaslatot. ...." |
|
tiszavirág |
|
Pandala, állítólag Palkovics László levelet írt a németeknek, de sehol sem találom. Keresd elő légy szíves. |
|
tiszavirág |
|
Most működik, az előbb nem működött, pedig többször is próbálkoztam.
|
|
|
tiszavirág |
|
Rendes! Mi volt itt tegnap este? Mi ez: Téma: Kérés a fórumtársakhoz R.András Olvasta: 6 | Válasz | 2019. április 27. 06:18 | Sorszám: 84 Kedves Barátok,
Kérlek, ne építsetek "szép új világ"-ot.
Üdv: R.A.
Nem lehet rá válaszolni.
|
|
gajo |
|
Valami gubanc volt, ez tény. Azt hittem megheckeltek! |
|
tiszavirág |
|
Mire kell ráklikkelni? Akármelyikre klikkeltem, mindig előjött egy piros valami "Alkalmazást szeretne váltani?" Írd meg levélben légy szíves. |
|
R.András |
|
Az én emil címem ott van a lap alján a "Hibabejelentés" linkben |
|
tiszavirág |
|
Régebben valahogy mégis meg lehetett tudni, de arra már nem emlékszem hogyan? Tudom, hogy leveleztünk is néhányan, vagy például veled is, amikor a fórum bekrepált. |
|
|