Téma: A szervilizmus megtestesülése |
|
Rendes Kis |
|
Nem minden cigány bűnöző. A származásáról nem tehet az ember, a viselkedéséről igen. A származását nem tudja megváltoztatni, a viselkedését igen. A "cigány" szó NEM a valóságot mondja ki. |
|
negyven rabló |
|
Érteni vélem: "Szociális bűnöző" van, "cigánybűnöző" nincs!
Ha Szaniszló azt hangoztatná, hogy a buzik házasodhassanak és fogadhassanak gyereket örökbe, ha azt mondaná, hogy öregembereket "szociális bűnözők" rabolnak ki, vernek meg, csonkítanak és ölnek meg szinte naponta, akkor méltó lenne a díjra?
Miért nem lehet kimondani a valóságot? |
|
Rendes Kis |
|
Van 1 nagy különbség: a "szociális bűnöző" pontosan megnevezi a problémát, a "cigány" nem. |
|
negyven rabló |
|
Meghallgattam Szaniszlót. Az utolsó 6-7 perc volt a csúcs! Chrudinák méltó utódja, Csurka sem szégyellné. Most lehet fujjolni! |
|
negyven rabló |
|
Most fülelem a Lánchíd rádió betelefonálós műsorát és azt veszem észre, hogy bizony Szaniszlóval értenek eget! Jól van, jól van, ha a Klubrádiót hallgatnám, akkor más lenne az eredmény! |
|
negyven rabló |
|
Én is olvastam ezt. Te ettől okosabb lettél? Bele tudsz kötni Szaniszló szövegébe, vagy előadásmódjába? A probléma létezik. A Gondola publicistája leírta, amit Szaniszló elmondott.
Ne tegyünk kendőt a fejünkre! |
|
|
|
negyven rabló |
|
Sztem nem kellene a Jobbikot pártként összekeverni a hívőivel! Józan fejjel látom, hogy egy Csurka jobb lenne pártvezérnek, mint Vona. Ő ezt a pártot soha nem viszi fel a MIÉP népszerűségének a felére sem, pedig nagy szükség lenne egy radikális pártra! Korábban írtam már itt is, hogy a Jobbikot a hívei fogják tönkretenni! A minősíthetetlen bunkóságuk minden józan embert elriaszt tőlük!
Más: Nézd végig azt a videót, amit az előbb adtam Szaniszlóról! Lécci! |
|
Rendes Kis |
|
Hát, az írásaiból nekem az jött le, hogy - finoman szólva - nem preferálja a *idesz-kormányt. |
|
Rendes Kis |
|
Én pont fordítva: a régi munkásságát nem ismerem, mostanában (bele)olvastam 1-2 írásába: véresszájú jobbikus dumát nyomatott. Szóval hiba volt kitüntetni. Persze, még nagyobb hiba a kitüntetést visszavonni. |
|
|
negyven rabló |
|
Ez most eléggé kétértelmű! Vagy a Fideszt mészárolod, vagy Szaniszlót! Miért lett volna neki gyanús, hogy az általa is preferált kormány kitünteti? |
|
mackó |
|
Nem követem a mostani munkásságát, de anno Chrudinák Alajossal felváltva készített műsorait néztem a Panorámában. Akkor kimondottan értelmes és jó műsorokat gyártott. Ha azért kapta a díjat, megérdemelte. A jelenlegi tévés szerepét nem tudom megítélni. |
|
Rendes Kis |
|
Szaniszlónak eleve gyanús kellett volna legyen, hogy a *idesz őt kitünteti ... Úgyhogy el se kellett vón fogadnia a díjat ... |
|
negyven rabló |
|
Közben láttam, hogy a kéken is kibontakozott némi polémia a témában. |
|
negyven rabló |
|
Tetvesnek lenni (testileg) azért más, mint félredug...nézni. A lelki tetvességet meg nagyon nehéz megváltoztatni. Egészen nyilvánvaló, hogy Balog nem magától nyilatkozott így. Minden elismerésem és szimpátiám ellenére, sajnos ki kell jelentenem, hogy a kormány nem elég kemény! Orbán, személy szerint alkalmas lenne erre, de a tetves EU a maga idióta álszentségével, szemforgatásával, kettős mércéjével lehetetlenné teszi a normális élet/országvitelt!
Az első hsz-t beírtam a Fidesz fórumra is. 5 percen belül törölték. |
|
Rendes Kis |
|
Én úgy olvastam, szigorúbb időkben nem vették tréfára az efféle ügyeket: ágyastul dobták ki a tetvesnek talált cselédet. (Pontosabban: a cselédet kidobták, az ágyat elégették). (A tetű pontos neve: poloska). |
|
negyven rabló |
|
Gondolkodásmódja válogatja. Én sosem gondoltam, hogy véresszájú lenne! Attól tartok, hogy a nagy büdös valóságról szokott beszélni! Ma este fél 9-kor nyilatkozik az Echoban. Azt hiszem, érdemes lesz megnézni. A visszaadók pedig nyugodtan adják vissza! Mondjuk Németh Péter nálam nem sok vizet zavar a Népszavájával.
Nana! Úgy tudom, nem az ágyat dobják ki, ha az asszony félre... khm néz. |
|
Rendes Kis |
|
Az az igazság, hogy ez a Szaniszló tényleg eléggé véresszájúan írogatott. Az a másik igazság, hogy akik adogatják vissza a díjaikat, azok is fölöttébb tetvek. Ergo, magát a Táncsics díjat kellene visszamenőleg megszüntetni, helyét sóval behinteni. |
|
negyven rabló |
|
Táncsics díjának visszaadására szólította fel Szaniszló Ferencet Balog Zoltán, a díj adományozója!
Nem is írok erről többet, mindenki ismeri a témát! |
|