Téma: Láttátok ? ( 5.) |
|
|
|
|
|
|
gajo |
|
Ott is rohad minden? Itt is! Mindenhol csak a fullasztó rothadás! |
|
|
|
|
|
|
|
alexander |
|
Előre állították az órát, - és minden olyan szar mint tegnap volt, - minden rohad tovább geciánerek... Ideje kitakarítani az istállót, - Söprés baromarcuak! |
|
|
|
mamácska |
|
Aki látta a tegnapi Ausztria-Magyarország meccset,az láthatja,miért jó magyarnak lenni! Gratulálunk a magyar csapatnak, szép volt,fiúk! |
|
negyven rabló |
|
Na jó. Jártam ott megint tavaly ősszel. A gyerekek pont olyan hülyék mint bármelyik másik egyetemen. |
|
|
|
|
Late Devonian |
|
mé'? ez sokkal pacsásabb mint a pecsa volt, hát nem?? vannak magasabb szempontok is. akárcsak régebben ....
|
|
|
Late Devonian |
|
http://mno.hu/velemeny/varosliget-es-budai-var-ez-lenne-a-parbeszed-1345561
Városliget és budai Vár: ez lenne a párbeszéd? Gulyás András, 2016. június 5., 19:59
A Liget-projekt egyik meghatározó támogatója, György Péter a szakmai vita jelentőségét hangsúlyozta a Magyar Nemzetnek adott interjúban (2016. május 30.). Érdemes ezért felidézni, milyen keretek közt folyik a párbeszéd a Városligetről és a budai Várról.
Kezdjük azzal, miért is kell ma egyáltalán a Ligetet védeni. A Magyarország egész területén hatályos jogszabályok szerint a Liget-projekt nem valósulhatna meg, de az ország legrégebbi közparkját már nem védik a törvények. A sarki fagylaltosbódé engedélyeztetéséhez számos törvényt, szabályozást kell figyelembe venni, minderre azonban nincs szükség kulturális örökségünk becses darabja esetében. A városligeti építési szabályzatot rendre zökkenőmentesen módosítják, ha valami újabb ötlet vetődik fel. .....
ez tényleg szíp, és még jó, hogy a sok ígért, ripsz-ropsz 50 év alatt megnövő fát is berajzolták..... ... forrás: www.ligetlatvany.hu
|
|
tiszavirág |
|
Mi az, hogy imádat? Viccelsz? Azt hiszem, még a gyerekeimmel szemben sem éreztem soha. Még a nőkkel szemben sem.
|
|
mpd |
|
Nyugodtan higgyed, hogy ballibsi vagyok!!! A Glenc az nem ismer engemet kicsit se. Vagy félrevezetem már tizen(???4? 5?) éve folyamatosan! Ő ugyanis szélsőjobb hőbörgőnek tart, szegény, még nem tudja az igazságot.
Az alábbi verset meg tanuld meg, még kaphatsz érte egy-két megrendelést. De írhatsz is másikat, ha igaz szívedből bugyog az imádat! |
|