Téma: Olvastátok? (16.) |
|
tiszavirág |
|
Ja persze! Nem rám gondoltál! Vagy olyan alulképzett vagy, hogy a magyar ragozást sem ismered?
"ez a te világod"
Te szerencsétlen barom genya- gajo!
Kiirtottatok már mindenkit a fórumról, olyan sekélyes a dumátok, hogy már a fenntartón kívül alig néz be ide valaki, az is rövid időn belül távozik!
VÉGEZTEM VELED ÉS A BUTA, PRIMITÍV HAVERODDAL IS, SOHA TÖBBET NEM REAGÁLOK EGYETLEN ROHADÉK BEÍRÁSODRA SEM !!! A TOVÁBBIAKBAN EGY BÜDÖS KIS LÉGBUBORÉK VAGY SZÁMOMRA!!!
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Tudod te, hogy hány besúgó volt akkoriban a politikai foglyok között?? Sosem gondolod végig, amit leírsz... De, az igazi baj az, hogy még később se..
|
|
gajo |
|
Hm. Én nem rád gondoltam, de ezek szerint magadra veszed... A kabátját az veszi fel akinek van! |
|
tiszavirág |
|
Éppen rád gondoltam, amikor leírtam, hogy javítani kellene a fórum hangnemén is. (no meg még a haverodra.) Honnan veszed ezt a butaságot, hogy "Ügynökök,besúgók,párttitkárok.....ez a te világod!"
Talán nem kellene ennyit innod éppen Karácsonykor.
Az én édesapám 3 évet ült Rákosi börtönében, mint politikai fogoly. Éppen nekem mondasz ekkora blődséget? Hogy gondolod ezt? Hihetetlen, hogy milyen pofátlan tudsz lenni te kis genya!
|
|
gajo |
|
Ügynökök,besúgók,párttitkárok.....ez a te világod! |
|
gajo |
|
Persze a hangvételén, meg a pénz elvételén, meg az egzisztenciák tönkretételén...persze, hogyne... |
|
|
|
gajo |
|
Akkó mé nemásna főfelé...? |
|
|
|
gajo |
|
Éééééééén? Kedves Alexander, örülök, hogy élek! /Betettek a padló alá/.
|
|
gajo |
|
...haveee, lassammá magömlés lesz, mékse talájjuk a fődbe döngőt kommunyistákat!
|
|
alexander |
|
Kedves Gajo, kérlek segíts a Szegedi vértói hagyományőrzőknek, http://www.fvszme.hu/ akiket durván megtámadott Botka L. Polgármester Hivatala, amikor karácsonyi ajándékként felmondta bérletüket. Ez a köszönet, hogy létrehoztak szó szerint a szemétdomb helyén a Vértónál, egy parkosított emlékhelyet. Úgy látszik rossz szemmel nézte, hogy közterületen, saját pénzen végeztek szoborállítást, és karácsonyi díszkivilágítást. Ez hazánk karácsonyi stigmája! Homlokunkon táncol a politikai söpredék!? |
|
|
tiszavirág |
|
Ócska, igénytelen,liberálbolsevik szöveg.
|
|
gajo |
|
Jakérem! Vastag talpú az a cipő, volt kiktől összelopni! |
|
tiszavirág |
|
"Tetszik" nekem, ahogy egy vizesnyolcas ítélkezik olyanokról, akiknek a cipőtalpáig sem ér fel.
|
|
gajo |
|
Miért? Horn tehetséges? Akkor már inkább Orbán. |
|
|
gajo |
|
Már a kezdés is rossz, bődületes balliberális hazugság, pont az ellenkezőjét csinálják...
Idézet: Tajani: Meg kell őrizni kultúránkat és keresztény gyökereinket
|
|
|
|
|
|