Téma: ... most pedig nevessünk egy kicsit 2 ... |
|
|
|
pandala |
|
nézem az atv live-ot döbbenet |
|
pandala |
|
Vagy, fordítva történt, de lepattant a 100 kilós férfiemberről! .. |
|
pandala |
|
lehet h a férfi is faszista volt, s az LMBTQI-s Ágikát jól orrbanyomta, mint az a Szávay a kedvenc népességének női képvisellőjét! .... |
|
gajo |
|
Közben újra néztem, valami nem stimmel, a férfi túl gyorsan tűnik el, ott valamit manipuláltak. |
|
gajo |
|
Azt hitte, hogy lengőajtó
"Lekockáztam", a férfi befelé nyitotta és úgy ment ki |
|
|
|
|
pandala |
|
ehh, lehet h mégsem jó topikba tetttem ezt a linket ... inkább szomorú mint röhögtető ..
|
|
pandala |
|
Szegény Vona .... tapossa a mocsarát ..
|
|
pandala |
|
A vakok nem látnak. Csak a balsik szerint ....
|
|
|
|
|
dejszen |
|
Dejszen! Néha jó felé találgatsz! |
|
|
pandala |
|
Na ja, egy _magánemberrel_ tárgyalja meg az _Európai Bizottság_ az 550 milliós, de valójában a 750 milliós EUrópa, a kontinens jövőjét, ugye, dejszenke? |
|
dejszen |
|
Bizony! A fogalmazás az fontos... |
|
pandala |
|
"hogy a kontinens jövőjéről tárgyaljon" |
|
pandala |
|
ezen is csak nevetni lehet, döbbenten/kényszeredetten nevetni
"_Soros György_ ugyanis tegnap ismét Európába látogatott, hogy a kontinens jövőjéről tárgyaljon, s a megbeszéléseken értesüléseink szerint a CEU ügye is napirendre került. Frans Timmermans, az _Európai Bizottság_ alelnöke fogadta a spekulánst Brüsszelben.
Figyelemre méltó, hogy az EP-választásokhoz közeledve Soros az elmúlt hónapokban a korábbinál is intenzívebben hallatta hangját az európai ügyekben. Mint azt korábban is megírtuk, Timmermans saját bevallása szerint is két évtizedes jó kapcsolatot ápol a milliárdossal, és rendszeresen egyeztetnek."
|
|
|
|
|