Téma: Jó hírek (csak erős idegzetűeknek !) |
|
mediator |
|
Így mulat egy magyar úr - egy másik magyar úron. |
|
mpd |
|
De legalább nem lesz sor a kútnál!!! |
|
|
mpd |
|
Ja, jut eszembe: én juszt is ma megyek tankolni!!!! Majdnem üres a tank, de tegnap nem értem rá, paradicsomot kellett kötöznöm. |
|
mpd |
|
Gyanús, hogy nyáron általában mindig emelgetik. Valahogy az az érzésem, májusban Vargamisi körbenézi a számlákat, kimutatásokat, és egyeztet Nyitraival: Zsótikám, van egy kis időarányos elmaradásunk jövedéki adóból meg áfából, nanézzükcsak, egymilliárd liter benya az aszongyahogy....... emeljünk rajta négy lépcsőben 38 forintot. Aztán majd látjuk, októbertől lehet csökkenteni. |
|
tiszavirág |
|
Te még követed, hogy mikor mennyit emel, vagy csökkent a MOL? Én már évek óta teszek rá. Ha kell, tankolok, ha látom, hogy csökkent, akkor van bennem egy jó érzés, ha nő, akkor nincs, oszt jó napot. |
|
mpd |
|
Bruttó 8 forinttal emeli a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát június 17-én, szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik.
És ezt így hogyan? Nem hallottam, hogy a világpiaci árak megugrottak volna... |
|
|
tiszavirág |
|
Ha ismernél, nem mondanál ilyet. Az én ízlésem nagyon távol áll rengeteg embertől. Eddig mindösszesen 2 muki van, aki eddig nem idegesített; Gulyás Gergely és Rétvári Bence. Ez nem sok, igaz? Ezek után nem hiszem, hogy "betájoltnak" lehetne nevezned.... Általában véve is a rendszerváltáskor rá kellett döbbenjek arra, hogy abszolút alkalmatlan lennék párttagnak. Korábban sem voltam az, és azóta sem lettem azzá. Viszont az is igaz, hogy szükség van a pártokra, muszáj, hogy legyen parlament, muszáj, hogy legyenek törvények, stb. Sokszor gondolok arra, hogy az eszesebbje sokkal jobban keresne a versenyszférában, ehelyett ezt a sok sületlenséget kell hallgassa jóval kevesebb pénzért nap nap után. Az biztos, hogy én nem csinálnám és szerintem nincs messze az az idő, hogy a tehetségesebbje nem is fogja vállalni....na akkor lesz itt "jó" világ....szerintem már erősen a közelében vagyunk.
|
|
mpd |
|
Tulajdonképpen igazad van. De azért te is jócskán elfogult vagy, nem? |
|
tiszavirág |
|
Éppen annyira vagy Jobbikos, mint ahogy itt mi néhányan Fideszesek vagyunk. Te állandóan azt írod ránk, hogy ájult Fideszesek vagyunk, hát én most átvettem a gyakorlatodat és ájult Jobbikosnak neveztelek. Ha felhagysz a mi csesztetésünkkel, akkor én is felhagyok a tiéddel. Nem kell ájultnak lenni ahhoz, ha a véleményünk valamelyik párt irányába mutat. Szerintem van annyira önálló személyiség mind "glens", mind "mediator", és mind jómagam, de te is, hogy ájultság nélkül van véleményünk a dolgokról. Legfeljebb a miénk nem egyezik a tiéddel, emiatt nem kell állandóan előjönnöd az ájultsággal, nem gondolod? |
|
mpd |
|
Idézet: a vita teljesen feleslegesnek tűnik
|
|
glens |
|
Ez mán vicc. Komolyan. |
|
mpd |
|
Késő. Amíg vita lehetett volna, addig ahhoz nem fűlött a fogad. Most, hogy beleuntam, hirtelen megjött a kedved hozzá. Nagyon hihető. |
|
mpd |
|
Ne idétlenkedj mán Kérészkém. Nem vagyok jobbikos, a szó szoros értelmében nem is voltam. Szimpatizáns és szavazó voltam, dehát túlontúl is elfideszesednek újabban. Még Volnert meg-meghallgatom ( a minap ezt a tenyérbemászó Tuzsont szívatta a rádióban), de tartok tőle, hogy őt hamar félretennék, ha pozícióba kerülnének. |
|
|
|
|
Békáscity |
|
én se nagyon hiszem ... de olyan jó eljátszani a gondolattal |
|
tiszavirág |
|
Nem foghatja föl másnak, mint propagandának, hiszen mindent a Jobbikus betájolticus víruson keresztül lát. |
|
|
mediator |
|
"Nahát, hogy mik vannak. Az ember nem is gondolná, oszt tessék."
Ez így nagyon kevés. A korrekt vitához mindenképpen, így tehát go to 114 ! |
|
glens |
|
Valóban. Ha azokat adatokat, amit világszerte elfogadnak, propagandának fogja fel a cimborám, akkor - sajnos - a vita teljesen feleslegesnek tűnik. |
|
mpd |
|
Nem-nem, amigo. Az a gond, hogy nem hisz mindenki a propagandának, főleg nem, aki saját szemével mást lát. |
|
mpd |
|
Nahát, hogy mik vannak. Az ember nem is gondolná, oszt tessék. |
|
|