Téma: azannya!!!! |
|
Rendes Kis |
|
Mi lenne a nemkívánatos folyomány ? Nem is értem, hogy ha a pedofília bűn, akkor a homoszexualitás miért nem bűn ? Pontosan ugyanolyan aberráció. |
|
mpd |
|
Rengeteg nemkívánatos folyománya lenne, már ha egyáltalán keresztül lehetne vinni. Én mongyuk támogatnám. |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem törvénybe kellene iktatni, hogy a ferde nemi identitás betegség. A homofóbia pedig az egészséges ember kötelezően velejáró tulajdonsága. A homofóbiának a hiánya a betegség. A ferde hajlam reklámozása pedig éppolyan bűn, mint ha valaki mondjuk a tüdőbajt akarná reklámozni. Ez ennyire roppant egyszerű, nem kellene ezen annyit nyűglődni. |
|
Rendes Kis |
|
Ezt a cikkely ki kéne onnat venni, mert szemforgató marhaság. Emléxem, a Református Teológiát hogy meghurcolták amiatt, mert firtatták valamék tanonc nemi identitását. |
|
mpd |
|
Én emlékszem valamiféle alkotmányos előírásra: rassz, bőrszín, kor, nem és nemi identitás szerint TILOS megkülönböztetni az embereket! (Mármint, a csürhe magyaroknak. De nem ám a Kiválasztott Népnek!!!) |
|
|
mpd |
|
És közben ő is fellépett az Angyal Bárban táncos-komikusként? |
|
|
mpd |
|
Nahát, én meg aszittem.... |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ez még nem megy túl az Egészségügy rovat érdekkörén ... |
|
mpd |
|
Nade ha úgy fogalmazok, hogy transzvesztita majd zsidó lett a katolikus ministráns? He? Ammán azannya ám!!! |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem túlzol. Ez legföljebb "tyűha!!!!" |
|
|