Téma: Válaszúton a Jobbik |
|
gajo |
|
Már megint.... ahh |
|
|
gajo |
|
ha nem érted akkor minek.... |
|
|
gajo |
|
"Hej te bunkócska te drága..." megmondták, hogy ők nem használják, dehogynem |
|
pandala |
|
Vonni vagy húzni, that's the question!! :--D
|
|
pandala |
|
Elgáncsolhatott volna legalább néhány kormánypárti nőt ... |
|
pandala |
|
Szávay még mindig ott sertepertélt a füttyögők között.. Nem sieti el a lemondását ...
|
|
pandala |
|
2004 óta tag szép ívet járt be ....
|
|
|
|
|
|
|
|
dejszen |
|
Én nem! Viszont elmondhatnád ki is csinálta meg Vonát és társait? |
|
|
|
pandala |
|
Te is tudod, hogy miért. Nem kell a rizsa, virág elvtárs ...
|
|
|
dejszen |
|
Egyáltalán miért alapították? Nagyok itt a kérdések, a válaszok meg nagyon kicsik! Nagyon, nagyon kicsik!
|
|
|
Walaki |
|
Mára már végképp' mindent átvettek a balsiktól, ami rossz és ocsmány.... Vona csak és kizárólagosan a miniszterelnökségében "gondolkozott". Azzal viszont nem számolt, hogy (igazán) radikális pártnak szinte nincs esélye első helyen végezni, ezért aztán fokozatosan mindent feladott, amikkel a Jobbik korábban feljött... Totális árulás azok felé, akik már az elején is rájuk szavaztak. Elvtelenség a köbön! :-( Ő lett a 'jobbos' Gyurcsány. Pártot leépíteni "nem könnyű", de nekik sikerült. "Megcsinálták!"
|
|
mamácska |
|
Egy Volner János-sal készült interjút láttam. Azt mondta,hogy a JOBBIK botránypolitizálásba kezdett. Az a cél,hogy provokáljanak, a rendőrség fellépjen ellenük, bevigyék őket, és hőst csináljanak magukból. Ha ez igaz, akkor nagyot csalódtam! Mondjuk eddig sem csíptem őket különösebben, különösen mióta Toroczkaiékat kizárták, de ez mélységesen felháborít! Tudom, a politika művészet, de ez a legalja...... |
|
|