Téma: Olvastátok? 2. |
|
onodij |
|
El is ment innen Mohácsivész Viktória - menedékjogot kért (és kapott ?) Kanadában ! hát... asszem megbánja, mert ott nem elég pofázni, dolgozni kell ! lehet hogy valamelyik mekiben leszkiszolgáló-területi igazgató ? |
|
|
Gyöngy |
|
Nekem se szokott (bár nekem mentség, hogy sokkal öregebb vagyok ). |
|
Egzisztenciális kvantor |
|
Köszi! Valamiért eszembe sem jutott, hogy a Demokratának van internetes oldala is, és csak a nyomtatott változatban kerestem. |
|
|
Gyöngy |
|
Baromira elegem van már az unnyóból ! |
|
Gyöngy |
|
Azzal nem találkoztam, már csak magát a hírt ismertem meg, hogy mire vetemedtek má' megin'. |
|
john batky |
|
Tovább folyik a küzdelem Tokajért
LM Forrás: MTI 2012. február 02., csütörtök 11:51 Tárgyalást tartottak csütörtökön az Európai Unió luxembourgi székhelyű törvényszékén abban a jogvitában, amelyben Magyarország azt kéri, töröljék a Tokajra utaló szlovákiai bejegyzést a borra vonatkozó eredetmegjelöléseket tartalmazó, uniós elektronikus nyilvántartásból, az úgynevezett E-Bacchus listáról. http://mno.hu/gazdasag/tovabb-folyik-a-kuzdelem-tokajert-1048138
És akkor a Benes-dekrétumokról, Malina Hedvigről vagy a pozsonyi tiltott idegenvezetésről még nem is esett szó. |
|
huszárló |
|
Ügyes a Demo! Elcsípték ezt a levelet is, meg a Fletó forgatókönyvét is, amit az Avas lakótelepre alkottak meg spontán. |
|
|
|
Gyöngy |
|
Fészbúkon találtam, sajnálom, elfelejtettem berakni a linket. Rákeressek? |
|
|
tiszavirág |
|
De látod, andrea Hossó is azon van kiakadva, hogy nem talál!!!! |
|
|
Gyöngy |
|
Olyan fele-fele arányban magyarországiak és külföldiek. De végre elindult valami a szokásos félretájékoztatáson túl is. A Demokrata meg lehozott egy irodavezetői levelet, amelyben a brüsszeli irodisták vezetője megfeddte azokat a hivatali alkalmazottakat, akik jelen lévén Orbán beszédei alatt, megtapsolták őt a néppárti képviselőkkel együtt. Ja, és ezek a megróttak néppárti képviselők mellett dolgozó asszisztensek voltak.
|
|
|
|
|
|
huszárló |
|
A bolondja nem ismerte még a hmvásárhelyi zsarukat. Azok egyet szusszantak és úgy lenyomták, mint vak a poharat.Most kaphat akár 15 évet is a bolond kölök. |
|
Gyöngy |
|
Az ATV beperelheti a Magyar Narancsot és a Népszabadságot
"...Január 27-én „Százmilliós megrendelés az ATV-s Mészáros Tamásnak” címmel közölt írást a Magyarnarancs.hu. A cikk állítása szerint A Pécs – Európai Kulturális Főváros (EKF) népszerűsítése kapcsán televíziós megjelenésekre költött 182 millió forint „közel egyharmadát” az ATV „vitte el”.
Ezen túlmenően a lap azt írta, hogy az állam közel százmillió forint értékben két szerződést kötött a televízió „népszerű riportere és politikai publicistája”, Mészáros Tamás résztulajdonában álló céggel, a Közszereplők Európai Akadémiája Kft-vel.
A Népszabadság online kiadása, a Nol.hu hétfő reggel „Százmilliós megbízás: amikor az ATV veri a Hír TV-t” címmel közölt összefoglalót a Magyarnarancs.hu pénteki cikkéből." |
|
Gyöngy |
|
A büdös életbe se ... legalábbis én már nem érem meg, úgy néz ki . |
|
orosz_hussalata |
|
Két év börtönbüntetésre ítélték Adrian Nastase volt román miniszterelnököt Két év börtönbüntetésre ítélték első fokon Adrian Nastase volt román miniszterelnököt abban a korrupciós perben, amely a politikus 2004-es választási kampányának finanszírozásáról szól.
http://inforadio.hu/hir/bunugyek/hir-479519 Remélem erre készülhet kúrcsány fegyenc is. |
|
Gyöngy |
|
-1 kötelességszegési eljárás?
http://mno.hu/belfold/ebbe-nem-tud-belekotni-az-unio-1047186
"Ebbe nem tud belekötni az unió
2012. január 30., hétfő 13:08
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke szerint az általa vezetett új intézmény teljes egészében független, és megfelel a vonatozó európai uniós irányelvben megfogalmazott kritériumoknak.
Péterfalvi Attila, a január 1-jétől működő adatvédelmi hatóság elnöke hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján az európai adatvédelmi nap (január 28-a) alkalmából bemutatta az új intézményt, valamint közvetlen munkatársait.
Elmondta, a hatóság megalakulása szorosan összefügg az alkotmányozási folyamattal, továbbá szorosan kapcsolódik az ombudsmani rendszer átalakításához. Hozzátette: az új, „egybiztosos” rendszerrel nyilvánvalóvá vált, hogy az adatvédelmi ombudsmannak ezt a struktúrát el kell hagynia, hiszen nem lehet helyettese az alapjogi biztosnak, mert akkor nem lehetne független.
A független, csak a törvényeknek alárendelt hatóság feladata a személyes adatok védelméhez, valamint a közérdekű és a közérdekből nyilvános adatok megismeréséhez való jog érvényesülésének ellenőrzése és elősegítése." |
|