Téma: Olvastátok? (16.) |
|
lámpás |
|
Kedves Fórumtársak! Segítsetek, nagyon szeretnék a kékre visszamenni. A belépési jelszót persze rég elfelejtettem, vagy összekevertem az ezer jelszóval, amivel élnem kell. Regisztráljak újra? Lehet? Nekem nem jön be a firefox-szal, a másikhoz meg kéri a jelszót. Ráadásul a jelszót már 2x újra kértem és nem kapom meg rá a választ. Remélem, nem borítottam nagyon föl ennek a topiknak a rendjét! |
|
onodij |
|
Nekem tegnap este magától bejött. |
|
mamácska |
|
Az Internet Explorerrel simán bejön most. Igaz,csak néhány topik van csak benne. |
|
huszárló |
|
Benéztem én is, rosszul is lettem egy mérgezett almától. |
|
mackó |
|
Egyszerűen csak lerókáztad? |
|
Gyöngy |
|
Nyomtam neki egy újraindított explorert, meg egy újraindított rókát , egyből megemberelte magát. |
|
|
lámpás |
|
Nekem se jön be a kék! Ráadásul új gépem van, azt se tudom hol vagyok. Egyelőre örülök, hogy itt legalább fel tudom szedni a szálakat. |
|
|
Gyöngy |
|
Köszi, explorerrel sikerült Ha rókát újraindítom akkor onnét is menni fog vajon?
|
|
jobb_egyenes |
|
A cache-ből jöhet, próbáld meg egy másik böngészővel, vagy töröld az előzményeket. |
|
|
Gyöngy |
|
gondola Fórum A gondola fórum szolgáltatása karbantartás miatt nem elérhető. Kérjük, nézzen vissza később! Köszönjük türelmét!
Nekem csak ennyi jön továbbra is |
|
|
|
|
|
Gyöngy |
|
A törvény kelte: 1982. Fekete János meg megkapta a Kösztársaság kitüntetését .
|
|
|
|
iszalag |
|
Idézet:
No de azért a demoso/dessewffyk, gréczizsoltok csak-csak tudnak magyarul.. (ahogyan a Political Capital kirendeltségvezetői is- tegnap amúgy nyilvánosan kiröhögték lengyel lászlót, aki sajnálkozott bokroson.. Így múlik a világ "dicsősége"..)
Viszont ha tóth "iratmegsemmisitő" andrás ,gergényi... vagy Demszkigrádon atkári...
egyszer elkezd, ha nem is beszélni , csak "szivárogtatni"... abból földcsúszamlás lesz.
|
|