Téma: Korrupció |
|
tiszavirág |
|
A rohadt életben! Amióta az eszem tudom, mindig Vénusz étolajat veszek. Nem is tudtam, hogy ezzel ezt a rohadék amerikait támogatom. Bármennyire is utálom a jenkiket, ahogy magamat ismerem, továbbra is Vénuszt veszek. |
|
|
|
|
mamácska |
|
Én nem hinném,hogy a NAV vezetője korrupt volna. Legalábbis nem jobban,mint a többiek. A lista,pedig a sajtóban és a tv-ben látni lehetett pecsét,aláírás és fejléces papir nélkül szerintem sem hiteles,inkább nevetséges. Nem lehet senkit bírálni egy ilyen cetlivel. A bíróság azonnal visszadobná... |
|
tiszavirág |
|
Vámosi Nagy Szabolcs a mostani Heti Válaszban nyilatkozik: 1. Vida Ildikó nem korrupt 2. Az amerikai ügyvivő listája nevetséges.
|
|
mamácska |
|
Nem értem,kérem segítsetek!
Az egész világon létezik korrupció. Volt, van és lesz is. Miért ez a nagy lázadás,tüntetés kis hazánkban? Talán nem volt még senki orvosnál,akinek zsebébe a gyógyulás után kis borítékot csúsztatott volna? Netán olyan vállalkozó sincs, aki egy lehetséges munka elnyerése érdekében egy hivatali tisztségviselőt látott vendégül valahol? |
|
|
Rendes Kis |
|
Elhallgatták! Forrás: www.ibelieveinadv.com Elhallgatta hétfőn, december kilencedikén a román állam (állam- főstől, parlamentestől, kormányostól politikai pártostól és osz- tályostól kezdve a sajtóig bezárólag), hogy kerek e világon ezt a napot egy ENSZ-határozat alapján a korrupcióellenes harcnak szentelik.
E témában már-már bántóan mély volt a csönd, s nagy a gya- núnk, hogy tudatosan és dróton irányítottan. ... http://erdely.ma/publicisztika.php?id=154446&cim=elhallgattak |
|
|
Rendes Kis |
|
Kétévi tárgyalás után korrupció vádjában bűnösnek találta egy jeruzsálemi bíróság kedden Ehud Olmert volt izraeli miniszterelnököt - jelentette az izraeli közrádió és közszolgálati televízió.
... www.facebook.com/Elegahazugsagokbol |
|