Téma: Mit mondanánk, mit tennénk a Fidesz politikusai helyében (csak erős idegzetűeknek !) |
|
orosz_hussalata |
|
Most olvasom, hogy a tranzakciós adót emelik, de a felső 6000Ft-os korlátot nem. Kedves fidesz szedd már össze magad. Ezt a nagyok nem érzik meg, a kicsiket viszont szívatod. pl. a navnak egy csomó számlára külön utalandó összegek mind külön-külön adóznak, nem vonódnak össze. Mindez a nav bénázása miatt (miért is nem lehet egy számla?). De ez csak egy példa volt.
A kamatadó magányszemélyeknél emelkedik. Tehát megtakarításaim vigyem külföldre? |
|
Rendes Kis |
|
A Vectrixnek vajmi kevés köze van az itt folyó közéleti csevegéshez. Másrészt a vectrix.hu tárhelye sokkal kisebb, mint volt az amerikai vagy a freewebes, ezért nem is tudtam mindent, amiket onnan elmenekítettem, ide feltölteni. Szóval, ez mindenképpen megérdemli a menedékhely nevet ...
Ha arra kérdeztél rá, hogy kinek kell emiatt hálásnak lenni, hát, igen: nekem ... |
|
tiszavirág |
|
Kicsit körmönfont voltál, mert ezt a No. 4-re is válaszolhattad volna.... Szóval tehát nem "kaptunk menedékhelyet", hanem te üzemeltetsz egy menedékhelyet és adtál menedéket a sárga Gondolának, ugyebár.Helyes? |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Micsoda történések voltak itt! Ha az FW fölmondott, akkor most ki üzemelteti? A Vectrix? A te céged?
|
|
Rendes Kis |
|
(Szegény Sárgát, mint talán emléxel, Amerikában hekkertámadás érte, a FW pedig felmondott nekünk. Több helyről kellett ide összegyűjtenem a kincseinket, a kettőződés ebből lett, ahogy tudom gyomlálom.) |
|
|
|