Téma: Elképesztő |
|
Rendes Kis |
|
Nem úgy van a. Csak a rosszat látod. Bocsánat, van 1 kivétel: a Kodály Központ. |
|
mpd |
|
Nem az az elképesztő. Én egyszerű falusi gyerek vagyok, ha csövet tesznek elém, csövet látok. Az az elképesztő, hogy te mást látsz ott, ahol pedig cső van, semmi más. |
|
|
mpd |
|
Bizonybizony. És ezt elő is lehetett volna írni a mutyigyőztesek számára. De gondolom, maga a tulaj is megcsinálta volna, ha ő van a pult mögött, vagy valamelyik családtagja. Dehát egy-egy ilyen csókos nyert 3-4 trafikot is. |
|
Rendes Kis |
|
Nem hőzöngeni kell kedves barátom, hanem okosan tervezni. A sok hőzöngő között egy ismerősöm (nem mellesleg: foglalkozására nézve internet- szolgáltató) halkan megjegyezte, hogy az elsötétített boltok biztonságát is meg lehet oldani 1 db 40 ezer Ft értékű, rendőrségre bekötött riasztóval. |
|
mpd |
|
Ha nem halt volna meg egy szegény lány, most poénkodnék ezen, de így inkább annyit mondok, vérfagyasztó dolog ilyet mondani éppen agy ilyen eset után. |
|
|
mpd |
|
Na ezt kapjátok ki!!!
Félreértésből fóliázzák a trafikokat
Ezt Kósa Lajos nyilatkozta az Origónak. A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a hatályos trafiktörvény csupán azt írja elő, hogy a dohánytermékek nem lehetnek szem előtt. |
|
mpd |
|
Nem tudom, de hogy közveszélyes elmebetegek, az bizonyosnak látszik. |
|
Cirus |
|
Nem voltak ezek beszívva? |
|
mpd |
|
Szerintetek ezek normálisak?
Nem lát viszont összefüggést a fólia és a rablások között a Dohányfüstmentes Egyesület. A szervezet közleménye szerint ha megfelelő védelem van egy üzletben, azt nem rabolják ki. Az egyesület szerint "a fóliák eltüntetése a dohányipar létérdeke, hogy minél többen lássák a cigisdobozokat, ami rászoktatja a gyerekeket a dohányzásra”. |
|