Téma: Öregedés ellen |
|
|
R.András |
|
Hát ez az ! Meg kell próbálni. Ha nem próbáljuk meg, akkor biztosan meghalunk. Ha megpróbáljuk, akkor vagy meghalunk, vagy nem. |
|
gajo |
|
Mi bajod lehet? Legfeljebb elesel a még jogos 40-50 évtől |
|
R.András |
|
Sajnos, egyelőre nincs még mit próbálgatni. De, úgy gondolom, hogy ha majd lesz mit, azt magamon fogom kipróbálni ... Tavaly beszéltem egy öregedés-kutatóval (az egyetlennel, aki ma, Magyarországon öregedés- kutatással foglalkozik) és mondtam, hogy szeretném kipróbálni azt a szert, amin dolgozik. Szinte hitetlenkedve kérdezte, hogy én tényleg bevenném-e azt a szert, amit ő készít ?!
|
|
gajo |
|
Kísérleti alanyokkal dolgozol? |
|
R.András |
|
Végre valaki, aki hajlandó 120 fölé menni ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R.András |
|
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vezető a műszaki felsőoktatásban
Kovács Tamara nyilvános doktori védése Időpont: 2017. november 13. 10:00 Helyszín: F. épület I. lécsőház 1. emelet Schay terem Kategória: PhD előadás Szervezés: BME-egyetem Kapcsolattartó: Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok)
Védésének címe: Foszfin-oxidok redukciója: környezetbarát megoldások
... www.bme.hu/node/4738 ... www.bme.hu/esemenyek |
|
|
R.András |
|
Nicsak, mit lőttem Mucsa járásközpontjának orvosi rendelőjében: ... Ezexerint lehet, hogy már nem is kell már gyógyszer- fejlesztéssel foglalkoznom, elég az orvosomat megkérdeznem ! |
|
Felkesz Deneverr |
|
tényleg?? ezen a színvonalon vagy te is????
Mondjuk, nem először csinálod ezt, kár is csodálkoznom azon, hogy még neked áll feljebb ...
|
|
R.András |
|
Tudjátok mit ? ... Én is megsértődöm, mert meg akartok halni és azt akarjátok, hogy én is meghaljak !
Írjon nektek a menta ! |
|
R.András |
|
Na tessék, még 1 sértődős ... Meg vagyok én áldva veletek ... |
|
menta |
|
ez igen... sok értelme van ide írni- írjon nektek a halál. |
|
R.András |
|
A mi kettősségünk a Félkésszel sokkal egyszerűbben szűnt meg: ő sokadjára bebizonyította magáról, hogy nem létezik. Így tehát: egy + nulla = Egy ! |
|