Téma: Romantika ... |
|
missmarple |
|
A szeretet hiánya csecsemő és kisgyermek korban, olyan lelki szükségletet hív elő a későbbiekben, ami a felnőtt kötődést is befolyásolja a párkapcsolatokban, amiben az egyén szinte "mindent megtenne" a szeretetért, akkor is, ha racionálisan tisztában van azzal, hogy egyéjszakás kalandról van szó. (Ugyanakkor persze bizalmatlan és gyanakvó is, ami nem igazán tesz jót a hosszú távú kapcsolatnak). |
|
gajo |
|
Aha! Nincs saját kerted, ezért a másét kapálod össze-vissza!
" 2007. január 09. 19:49 | Sorszám: 0"
Majdnem öt év! Évi 175 hozzászólás! Ez már szenvedélybetegség? |
|
gajo |
|
A "valóság" a kanyar előtt volt! |
|
katáng |
|
Jujj! Ezt kifejtenéd bővebben? |
|
missmarple |
|
Alapvetően. Csak más sorrendben. A szeretet hiánya > kötődési zavar, Hitetlenség > bizalom hiánya És azután már csak a reménytelenség. |
|
katáng |
|
Igazad van! Csak az a ronda gravitáció ne avatkozna bele! |
|
missmarple |
|
Hát mert nincs szenvedélybetegség topic.
Ja, egyébként a romantika is vezethet túlzásokhoz..... |
|
Rendes Kis |
|
Bruhh ... Belegondolni is rossz a "valóság"-ba ! |
|
gajo |
|
A kanyar után valóság, vagy remény?
|
|
gajo |
|
A romantika szenvedélybetegség? |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem a szerhasználat alapvetően 3 okra vezethető vissza: hitetlenség, szeretetlenség, reménytelenség ... |
|
|
katáng |
|
A kőkemény valóság mellett meglapul vagy éppen kimagaslik az örökzöld remény. |
|
|
|
|
gajo |
|
Szp, festett bútorok, kerámiák... /Valahol olvastam, hogy Korondon is kezdenek kínai tárgyakat árulni / |
|
|
katáng |
|
Torockói képek és élmények! (Valamikor régen gyakorló tanításon ott voltam egy hónapig.) A lányomék feljutottak, a gerincen mentek végig, és Szentgyörgynél másztak le. Be kell vallanom, mi korábban születettek csak a köves részig mentünk, ott vízszintesre vettük az irányt, és Szentgyörgyig 3 km gyalogoltunk. |
|
gajo |
|
Előbb nem tudtam, mi olyan furcsa ezen a képen. Rájöttem, olyan érzésem van, mintha a középső ház "borulna", nincs alátámasztva a tornác. |
|
gajo |
|
Csodás képek.Mindkettő Torockón készült?
Ott voltál fenn, a ködös csúcson? |
|
gajo |
|
A csicsókát nem szeretik a csigák
|
|
|
katáng |
|
" Oklevél
....bátor hegymászó részére, aki 2010. július 23. napján nem mindennapi kitartásáról és merészségéről tanúbizonyságot téve, halált megvető bátorsággal, végtagjai nem kímélésével a csúcsra mászva, felgyalogolt
a TOROCKÓI SZÉKELYKŐ
1128 méteres sziklagerincére, s a hajdani székelyvár romjain megpihenve fogadalmat tett, hogy innestől nemzete felvirágoztatásán fog munkálkodni. Isten segítse ezen elhatározásában!
Ezen okiratot hitelesítette és pecséttel ellátta - egyedüli hitelesítő hivatalként - a Torockói Forrás Borozó alispánja: Jó Balogh Szabolcs" |
|
katáng |
|
Hagyott fotót maga után.
|
|