Téma: Romantika ... |
|
gajo |
|
A kanyar után valóság, vagy remény?
|
|
gajo |
|
A romantika szenvedélybetegség? |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem a szerhasználat alapvetően 3 okra vezethető vissza: hitetlenség, szeretetlenség, reménytelenség ... |
|
|
katáng |
|
A kőkemény valóság mellett meglapul vagy éppen kimagaslik az örökzöld remény. |
|
|
|
|
gajo |
|
Szp, festett bútorok, kerámiák... /Valahol olvastam, hogy Korondon is kezdenek kínai tárgyakat árulni / |
|
|
katáng |
|
Torockói képek és élmények! (Valamikor régen gyakorló tanításon ott voltam egy hónapig.) A lányomék feljutottak, a gerincen mentek végig, és Szentgyörgynél másztak le. Be kell vallanom, mi korábban születettek csak a köves részig mentünk, ott vízszintesre vettük az irányt, és Szentgyörgyig 3 km gyalogoltunk. |
|
gajo |
|
Előbb nem tudtam, mi olyan furcsa ezen a képen. Rájöttem, olyan érzésem van, mintha a középső ház "borulna", nincs alátámasztva a tornác. |
|
gajo |
|
Csodás képek.Mindkettő Torockón készült?
Ott voltál fenn, a ködös csúcson? |
|
gajo |
|
A csicsókát nem szeretik a csigák
|
|
|
katáng |
|
" Oklevél
....bátor hegymászó részére, aki 2010. július 23. napján nem mindennapi kitartásáról és merészségéről tanúbizonyságot téve, halált megvető bátorsággal, végtagjai nem kímélésével a csúcsra mászva, felgyalogolt
a TOROCKÓI SZÉKELYKŐ
1128 méteres sziklagerincére, s a hajdani székelyvár romjain megpihenve fogadalmat tett, hogy innestől nemzete felvirágoztatásán fog munkálkodni. Isten segítse ezen elhatározásában!
Ezen okiratot hitelesítette és pecséttel ellátta - egyedüli hitelesítő hivatalként - a Torockói Forrás Borozó alispánja: Jó Balogh Szabolcs" |
|
katáng |
|
Hagyott fotót maga után.
|
|
gajo |
|
Nem tudtam lefényképezni! Olyan sűrűn megyek a telekre, hogy közben elvirágzott. |
|
|
|
gajo |
|
Egyetlen napraforgóm maradt, a többit felzabálták a csigák. |
|
gajo |
|
Menthetetlenül! A romantika kialakulása nem a véletlen műve. A tömegember megjelenése, óhatatlanul hozta magával a visszavágyódást /és nem az elvágyódást/ egy "emberibb", emberi léptékű világba.
|
|
negyven rabló |
|
Te tényleg menthetetlenül romantikus vagy! Ez nem hiba, hanem állapot!
(Én csak szeretnék ilyennek lenni.)
|
|
|
gajo |
|
Jóvanna! Onnan jön a link. |
|