Téma: Romantika ... |
|
negyven rabló |
|
Gondoltam én, hogy nem kellett volna, de az átkozott természetem megint fekete mellényt húzott. |
|
|
negyven rabló |
|
Nem szívesen rombolnék érzelmeket és illúziókat, de ez az "Ösvény, valahol Amerikában" c. kép egyszerű "fotobolt"- Photoshop termék, bárki elkészítheti otthon és bárki megnézheti, ha lementi a saját gépére és a "kép"> "képinformációk" > "EXIF adatok" nyomogatásával megnézi az adatokat. (A módszer az Irfanview esetén érvényes, de más képnéző progival is, hasonló egyszerűséggel kiderül.) Khm... Belátom, hogy épp egy "Romantika" c. topikban illúzióromboló ez a hsz, de kifejezetten szúrta szememet. Bocs. Sztem ez látszott is a képen, ellentétben az "Ösvény valahol Magyarországon" c. képpel, ami valódi és valóban tiszta romantika, igazán befér a világomba. (Ilyen géppel készült, ez év, ápr. 28-án, reggel 9 óra, 23 perc, 37 "-kor. )
Ha pedig már itt tartok, akkor el kell mondanom, hogy ez a "Tájkép csendélettel" - vagy nemtomminek híjam-, nem tecc! Nem vagyok járatos a festészeti stílusokban, de nekem ez majdnem egy pointillista festmény, mint pl. ez:
Nem akartam belerondítani a hangulatba, de muszáj volt mindezt elmondanom.
|
|
katáng |
|
"Jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat..." |
|
katáng |
|
(Rá)csodálkozom. Hogy lehet ilyen aprólékosan festeni! Tetszik! |
|
|
|
katáng |
|
Nagyobb a káosz, de természetesebb. |
|
|
gajo |
|
Ösvény valahol Magyarországon:
|
|
gajo |
|
Út valahol Amerikában:
|
|
|
|
katáng |
|
Ha nem a földet lessük, tekintetünket az égre szegezzük, Isten szemét is észrevehetjük. |
|
katáng |
|
Az ereiben ama bizonyos hasznos folyadék. Különben remekmű! |
|
gajo |
|
Lassan talán kiderül, de hosszú még az út:
|
|
gajo |
|
Egy király kék? Kék királyt nem találtam A fáraókék megfelel?
|
|
katáng |
|
Hideg színként tartják számon, de nekem kedvencem a kék, pontosabban a királykék. |
|
|
gajo |
|
Sejtelmes kékség! |
|
|
|
|
|
|