Téma: Romantika ... |
|
|
katáng |
|
Megfárad néha az ember! Ismerős érzés. De! Egyszercsak valami, valaki kimozdítja, elindul,ha nehezen is...És rájön, mennyi töltést ad egy-egy út, és alig várja a következőt. A vízpart is nagyon jó! (Ez már a hegyről lefelé menet van. )
|
|
gajo |
|
Á! Tudod tíz éve még úgy gondoltam - az üzletmenet alapján - hogy 55 fölött, majd "lóbálom" a lábam, és mindent bejárok, elolvasok, megcsinálok amire nem volt időm. Egyre realistább és szomorúbb vagyok. Nagyon szeretek evezni, talán 15-éve nem voltam vízen.És sorolhatnám... Na, de ne offoljak, "hátat a falnak és megdögleni"... |
|
katáng |
|
Csak akarni kell! Júliusban érdemes útra kelni, szállást útközben találsz viszonylag elfogadható áron. |
|
gajo |
|
Gyerekkorom óta szeretnék eljutni a Retyezátra/ba, úgy gondolom már nem fér bele. |
|
|
|
|
katáng |
|
A 3.! A Déli-Kárpátokban fotóztam kb. 2200 m magasan. |
|
|
|
|
gajo |
|
Én is fényképeztem ott, az Ágasvári-túristaházba mentünk, a Mátra gerincén. Sok diát készítettem. |
|
negyven rabló |
|
Áá, dehogy hideg! Ha kép nem is adja vissza -bár én azt hittem-, az egész Mátra megint képes volt lenyűgözni! Gyönyörű! Hozzá kell tennem, hogy ugyanitt -úgy 3o-egynéhány évvel ezelőtt- már fényképezkedtem boldogan vigyorogva. Azt nem tenném be! Túl fiatal voltam. |
|
gajo |
|
Első ránézésre Közép-Ázsiába helyezném, de az a sátortetős ház nagyon gyanús, inkább Európa. |
|
gajo |
|
Jól asszociáltál! |
|
|
|
gajo |
|
Ja! Cirokból készül a seprű! |
|
gajo |
|
Saját cirok ültetvény! Tavalyelőtt kikelt egy darab /azt látod/ a virágok között. A termést tavaly elültettem, ritkítottam és egész cirok birtokom lett. |
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Romantikus? Nekem nagyon tetszik. Január első napjaiban lőttem a Három falu templomában, Mátraszentimre, Mátraszentistván és Mátraszentlászló között. |
|
gajo |
|
Romantikus táj Магадан környékén:
|
|