Téma: Halhatatlanság - figyelő. |
|
|
|
|
pandala |
|
még az szerencse, hogy te nagy okos vagy...
|
|
negyven rabló |
|
Nemtom mit csináltál odaát, de biztos nem kellett volna! A "legjobb sehol" pedig egy baromság. |
|
pandala |
|
Átkukucskáltam a túloldalra... Nem jó. Ott se. Mindenhol jó, de legjobb sehol! ;--D
|
|
pandala |
|
https://videa.hu/videok/film-animacio/halhatatlanok_-_immortel_ad_vitam_-_200 ...
Halhatatlanok "A 23. század elején New York utcáin bolyong Jill Bioskop (Linda Hardy), a kék hajú nő, aki kék könnyeket sír. Még nem tudja, de Horus (Thomas M. Pollard), a sólyomfejű isten átrepülte a fél univerzumot, hogy megtalálja. Horust halálra ítélték ősi egyiptomi istentársai és már csak hét nap maradt hátra az életéből. Hét nap, hogy megtalálja Jillt a város útvesztőiben és elcsábítsa. De ehhez egy emberi testre van szüksége és választása Nikopolra (Thomas Kretschmann) esik, akit harminc éve zártak bör"
|
|
|
|
|
pandala |
|
Ajjaj, óvatosan kell bánni az "ingyenességgel"... azzal mindig csak a baj van/volt! Igaz, ez egy speciális termék lenne, s valóban átírhatná a (hagyományos) társadalomszervezési móccereket, eleve!! ....
|
|
R.András |
|
Nem kell megvenni, ingyen adom ! |
|
pandala |
|
Én kivárom, hogy kész legyen Rendes Kis öregedés elleni szere, s veszek belőle egy kilót .... ;-)
|
|
negyven rabló |
|
Nem hát! Mindig csak más hal meg egészen addig amíg mi leszünk a soron. |
|
|
|
pandala |
|
Az is jó, de még jobb jól ülepen rúgni, oszt annyi!!
|
|
R.András |
|
"Nem akarjuk kicselezni a halált, csak ..."
Én ki akarom cselezni ! |
|
|
|
gajo |
|
No, szóval, izé... megnéztem. Jobb ha meg sem szólalok! |
|
|
pandala |
|
Dehogynem! Csak épp' nem volt hajlandó beállni ott az álságos sorba .. :-(
|
|
|
pandala |
|
(Őze Lajos - Búcsú Latinovitstól) Érdemes az elejétől a végéig meghallgatni... ott van a sluszpoén!
|
|