Téma: Öregedés ellen |
|
pandala |
|
Kényelmetlen lehet így számítógépezni .... én inkább kivárom míg Rendes Kis kihozza a szérumot! .... |
|
menta |
|
Jól látom, hogy nem forgófotelben ül, képernyőre meredve, kezét az egéren tartva olvasva? |
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
103 éves korában? Na, az már szép kor! .... |
|
R.András |
|
Elhunyt Arnold Spielberg, a személyi számítógép egyik úttörője Steven Spielberg amerikai rendező, producer és édesapja Arnold Spielberg 2012. április 26-án (Fotó: FilmMagic/FilmMagic/GettyImages)
Elhunyt 103 éves korában kedden Los Angelesben Arnold Spielberg, a személyiszámítógép- fejlesztés egyik úttörője, Steven Spielberg Oscar-díjas filmrendező apja. Spielberg természetes okok következtében, családja körében halt meg – írta közleményében négy gyermeke. ... https://gondola.hu/hirek/259989-Elhunyt_Arnold_Spielberg__a_szemelyi_szamitog ... |
|
|
pandala |
|
Hmmm, nem is tudom, inkább ne legyen meg neki, mert ha van már neki, akkor még a maradék kedvem is elmegy az 'örökélettől'!! ..
|
|
R.András |
|
XVI. Benedek emeritus pápa Németországba utazott beteg testvéréhez XVI. Benedek pápa a vatikáni Mater Ecclesiae kolostor csendjéből utazott Regensburgba, hogy meglátogassa beteg, 96 éves testvérét. Az emeritus pápa reggel hagyta el a Vatikánt és utazott szülőhazájába, a Szentszék sajtótermének igazgatója pedig új nyilatkozott, hogy XVI. Benedek pápa addig marad Regensburgban „ameddig az szükséges lesz”. ... https://gondola.hu/hirek/256744-XVI__Benedek_emeritus_papa_Nemetorszagba_utaz ... |
|
R.András |
|
Ha neki megvan a szer, az jó hír, mert az azt jelenti, hogy a szert el lehet készíteni ! Készítsük el mi is ! |
|
Dexion |
|
Lehet, a Sorosnak már megvan... s, azé' él még mindig ... De irígy, másnak nem ad belőle! .. ;--))) |
|
R.András |
|
Igen derék ! ... Készítsük el az öregedés elleni szert ! |
|
Dexion |
|
Én a fiatalság terheit tesztelném inkább.... az öregségéiből már elegem van! .. |
|
|
|
R.András |
|
Föltett szándékom, hogy nem megyek el ! |
|
R.András |
|
A fia írta be a hírt a FB-profiljára ... "... tudta, hogy meg fog halni, és ezt szellemileg teljesen tisztán élte meg. Még felhívtam azokat, akiket megkért, hogy szeretne velük beszélni. A kezei már cserbenhagyták, én tartottam neki a telefont. Három hívást tudott összesen véghez vinni, utána elfáradt a beszédtől. Megkért, hogy adjam át az üzenetet, hogy minden barátját nagyon szerette, és arra is megkért, hogy senki ne bánkódjon, örüljön az életnek, vigyázzon mindenki magára és a szeretteire... Azt is üzente, hogy neki a másvilágra költözés megváltás lesz, szinte mindene fáj, elviselhetetlenül, még a morfium ellenére is. Puszil mindenkit és köszöni, hogy utastársai voltak ezen a világon. Nekem hatalmas űrt hagyott, hiányzik.... Isten áldja meg őt." |
|
tiszavirág |
|
Kicsit sejtettem. Szegény. Kitől tudtad meg? Mind elmegyünk. Ha te elmész, megszűnik a fórum is.
|
|
R.András |
|
Fórumtárs, legutóbb Békáscity néven írt ... |
|
|
gajo |
|
Nyugodj békében! |
|
|