Téma: Zeneterápia (csak erős idegzetűeknek) |
|
mpd |
|
Az előbb csak a tarkóját láttuk:
|
|
rintintin |
|
Nem egészen értem ezt, s ezért pontositást kérnék--ha lehetne. 1.) Ki a szociopata? 2.) Mekkora az én szerepem-bűnöm az illető szociopatává válásában? 3.) Ha--Ön szerint--én (keresztkem) vagyok "a" szociopata, akkor az itt "jelenlévők közül" ki tett engem szociopatává? És akkor nem nekem kell valamit jóvátenni, hanem VELEM SZEMBEN KELL(!) valakinek jóvátenni azt a bűnét, hogy engem beteggé, azaz szociopatává tett!Mindazonáltal: 4.) Én nem gondolom magamat szerencsére szociopatának és a környezetem--feleségem, fiaim, menyeim, unokáim--is teljesen "normálisnak" sőt, jóságosan normálisnak tart. 6.) Ha "hümér" a szociopata, és én "rintintin" vagy "keresztkem" TETTEM AZZÁ, s nem más, akkor akár pénzzel akár személyes megkereséssel és bocsánatkéréssel-jószóval próbálom jóvátenni Nála a bűnömet. 7.) DE "így" van-e? Kérem! Tessék nekem segiteni ebben, hogy legalább értsem MIVEL VÁDOL(?)! |
|
Rendes Kis |
|
A legsúlyosabb lelki károsodásokat hümér kollégának tetszett okozni. Mi többiek szomorú fejcsóválással tudomásul vettük, hogy egy szociopata is van köztünk. |
|
rintintin |
|
"Verbális agressziót követ el ellenünk, fórumhozzászólások formájában." Tegyük föl hogy ez, amit itt írni tetszett IGAZ...lenne.Bár ez sem biztos. De tegyük föl! És akkor ettől a "verbális izétől": 1.) Kinek kevesebb a jövedelme? 2.) Kinek "támad" seb a testén? 3.) Ki kerül pszichológushoz vagy pszichiáterhez vagy egyáltalán orvoshoz? 4.) Ki alszik rosszul az én "verbális izémtől", és ha igen valóban attól-é, s nem attól hogy eleve idegbeteg az illető? És egyáltalában: 5.) Kinek miféle --nevezzük így--"negatív életállapota" származik tőlem, az én "verbálios agressziómtól".És ha azt hiszi az illető, hogy tőlem van baja: OLYAN NAGYON BIZTOS AZ? HOGYAN, S MIVEL BIZONYITJA EZT,HOGY TÉNYLEG, ÉS MINDEN KLTSÉGET KIZÁRÓAN?!-- KEDVES R.K.? 6.) Tessék szíves lenni már megnevezni azt, hogy itt, azok közül, akik engem egyáltalában elolvasnak, UGYAN KINEK MI BAJA SZÁRMAZOTT? És tessék szíves lenni megnevezni, hogy jóváehessem-orvosolhassam EZT A NAGY-NAGY BŰNÖMET! Tisztelettel kérem: TEGYE MEG! |
|
Rendes Kis |
|
Verbális agressziót követ el ellenünk, fórumhozzászólások formájában. |
|
mpd |
|
Látta Istibáttya ezt a filmet? Ha nem, sürgőssen nézze meg, mind a 3 részt. |
|
|
rintintin |
|
Lóf..t, drága gyermekem! Egy nagybüdös lóf..t! Mondotta Friedrich Nietzsche nagymamája és megrántotta a klozettlehúzót. |
|
rintintin |
|
Miben vagyok én erőszakos? És mit akarok én bárkire is RÁKÉNYSZERITENI? És még ha "így" is lenne, milyen ESZKÖZEIM VANNAK NEKEM ARRA, hogy érvényre juttassam-relizáljam a--egyébként szerinten: nem létező--erőszakosságom tárgyát? Tessék szíves lenni már megmondani..ha lehet! Vagy hogy ezt meg merem KÉRNI--tisztelettel--már ez is erőszakosság? |
|
hümér |
|
isten tényleg halott ..
|
|
Rendes Kis |
|
Megint fordítva tetszik ülni a lovon: Maga az erőszakos, mi vagyunk azok, akik a Maga erőszakosságát eltűrjük. Amíg túl nem feszíti a húrt. |
|
rintintin |
|
Nem tudok arról a "rendről"...hálisten.Hiába, mi zsenik sokszor ösztönösen cselexünk. |
|
rintintin |
|
Jahaúgy?!! Az erőszak ellen védtelen vagyok. |
|
mpd |
|
Köszönöm, hogy rendet nevezett el rólam, öregem, nem holmi vacak nemzetséget vagy családot!! |
|
|
rintintin |
|
NEM TÖREKSZEM ARRA, HOGY MEGFELELJEK AZ ÖN--bármennyire is általam tisztelt--SZEMPONTJAINAK.Ergo: a föntiek a vak-véletlen művei. Bevallom: "szívem szerint" INKÁBB MINDENT ÚGY CSINÁLNÉK, HOGY ÖNNEK, s az MPD "FÉLÉKNEK" NE(!!!!) tessék.Én mán' csak ilyen renitens maradnék..ha szabadna.
|
|
|
Rendes Kis |
|
Nolátja: sortörésekkel máris sokkal olvashatóbb az írásmunkája. Higgye el, hogy a nagybetűk dolgában is nálunk (Önt leszámítva valamennyiünknél) van az igazság. |
|
rintintin |
|
Ön így látja--ahogyan leírni tetszett. EGY SUSZTER SZERINT BIZONYÁRA FÉNYESEBB A CIPŐJE, MINT AZ ENYÉM. Viszont az ÉN ITÉLKEZÉSI-MINŐSITÉSI SZEMPONTJAIM --kvázi--MÁSAK! Gondolom, nem tetszik kétségbevonni azt, hogy lehetnek másak.Márcsak azért sem, mert én az Ön szempontjait és egy föltételezett suszterét is AKCEPTÁLOM.Legföllebb nem azonosulok "azokkal" a szempontokkal. |
|
Rendes Kis |
|
Nem, drága keresztkem bácsi: - mpd kolléga írásmunkája formai szempontból is jobb: -- a mondatvégi írásjelek után tesz szóközt; -- sortörésekkel tagol, nem pedig kusza ömlenyt alkot; -- nem ír csupa nagybetűkkel, csak ha muszáj; - és stiláris szempontból is jobb: -- a mondanivalóját olvasmányos formában közli, nem pedig nyakatekert szófosással; -- a véleményét, beleértve az ellenvéleményét is, kulturált módon fogalmazza meg; -- vélt vagy valós szellemi fölényét nem rontja le a vitapartner lebunkózásával, -- max. kioszt neki szép csöndben 1 feketepontot. |
|
|
rintintin |
|
Inkább talán forditva!Ő vegyen példát rólam. |
|
Rendes Kis |
|
Keresztkem bácsi vegyen példát mpd-től vitakultúrából. |
|
mpd |
|
Na ne interpoláljon maga az én kontómra. |
|
rintintin |
|
"..és még kevesebbeket érdekel a véleménye." A SZÜLETETT BUNKÓKAT KÉTSÉGKIVÜL "NEM ÉRDEKLI THOMAS MANN VÉLEMÉNYE".A KULTÚREMBEREKET AZÉRT IGENIS ÉRDEKLI--úgy mellesleg.Jómagam például Kroó György professzor véleményfölhívása okán "mélyedetem el" ama zseniális irodalmi--ÉS ZENEI--meglátássorba', ami az általam emlitett regényrészlet maga.Gondolom Kroó György "nem kevés"....? Vagy önnek igen? |
|