Téma: Kedves háziállataink |
|
rafiki |
|
Nem motiválható - önálló egyéniség, megy a saját feje után. Etológiai értelemben gazdája sincs, nem a személyhez ragaszkodik, hanem a helyhez.
Azért elektrosokkal szerintem elég sok mindenre rá lehetne venni. |
|
|
|
|
rafiki |
|
Zsigának biztos nem volt toxoplasmozisa. Vagy lehet, hogy volt, csak nem tudott róla. |
|
Békáscity |
|
Eltelt egy év(nél is több) és Lexi ivaros maradt - nem egy akciózós ... |
|
tótumfaktum |
|
„A macskákkal töltött idő soha nem haszontalan.” Freud, Sigmund |
|
Békáscity |
|
No ezzel az ivartalanítással elég sokat vívódok Lexi viszonylatában ... mi a hátulütője ha nem ? - Lánykutyák/cicák esetében (bár nehezebben gyógyul) megértem, és támogatom, de csak azért, mert imádom a gyerekeket és a szívem megszakadna hová kerülnek, milyen életük lesz, vagy mind maradna a nyakamon ... |
|
keresztkem |
|
A macska nem idomítható állat. Mindezt nem tudósok állapították meg, hanem szimpla cirkuszi állatidomárok. És nemhogy nem idomithatók annyira-oly' mértékbe' mint a kutya, a ló, az elefánt vagy a majom, de még olyannyira sem idomíthatóak a macskák mint a nyúl a disznó a patkány vagy a galamb. Meg tudja valaki magyarázni, hogy miért? k.k. |
|
|
mackó |
|
Az orvostudomány még fejlődhet egy kicsit... |
|
|
negyven rabló |
|
Jelentem, hogy Artúr kutyám zacsija meggyógyult annak ellenére, hogy az orvosok heréléssel fenyegették! Most aztán van öröm és vidámság! |
|
|
békáscity |
|
Részvétem. Minden cicámmal kicsit meghalok - de hogy belebetegszem az biztos nayon szeretem őket. |
|
mamácska |
|
5 éve volt velünk,és lány volt. |
|
iszalag |
|
Köszönöm! /Figyelmetlen voltam.. mint már annyiszor |
|
mackó |
|
Márta névre hallgatott. Bár igaz, nem biztos a neme, mert a mi első lánycicánk is fiúnevet viselt. |
|
iszalag |
|
Mennyi idős volt? Fiú v lány? |
|
mamácska |
|
Szomorú dolog történt nálunk a hétvégén. Márta nevű tengeri malacunk elpusztult. Nagyon sajnálom szegényt. |
|
negyven rabló |
|
Köszönöm a segítséget, még ha szomorú is. Nehezen fogom fel, hogy miért kellene kiherélni, amikor csak a zacsek bőre sérült, a heréknek semmi bajuk. Valami kötést kéne kitalálni, ami megakadályozza a nyalogatást. Sajnos nem javul! Mégegyszer kösz! |
|
mackó |
|
Ezek a dokik egy húron pendülnek, sajnos ugyenezt javasolta. Elmodtam a problémádat a kezeléssel, s műtétet javasol... |
|
negyven rabló |
|
Bekenni sem hagyja. Kész tornaóra, ha sikerül egy pöttynyi kenőcsöt odabiggyeszteni. Szétkenésről szó sincs! |
|
|
békáscity |
|
Nálunk is esedékes a macskaoltás - de házhoz jön a doktornő (4 macsik elég nehézkes megoldahom elvinni) |
|