Téma: Egészségmegőrzés |
|
R.András |
|
Én nem akarok azzal foglalkozni, hogy mit eszem. Azt eszem, amit elém raknak. A körzeti doki nénim ne csak a betegekkel foglalkozzon, hanem az egészségesekkel is, hogy ne legyenek betegek ! Prevenció ! Ő legyen szíves, írja föl nekem, hogy egy ennyi idős, ennyi kiló súlyú, ilyen egészségi állapotú ürge miből mennyi egyen !
|
|
gajo |
|
Én blokkolót használok, hülye Origó egyszer kiírta, hogy nem nézhetem meg a videót mert blokkolok. Megnéztem a csövön. |
|
R.András |
|
És ez csak egy elenyésző töredéke azoknak a cikkeknek és hirdetéseknek, amelyekkel engem, gyanútlan netpolgárt bombáznak. Ha az összes tanácsot megfogadnám, akkor napi egy tonna élelmiszert, étrendkiegészítőt meg gyógyhatású készítményt kellene fogyasztanom, és milliókat költhetnék ezekre meg diagnosztikai vizsgálatokra. És még szaktudás is kellene, hogy a vizsgálati eredményeket kiértékeljem. Akik (egyre ritkábban) telefonon próbálnak rábeszélni efféle gyógycuccokra, azoknak azt mondom, hogy ne engem győzködjenek, hanem a körzeti orvosomat, hogy az írja föl nekem !
|
|
gajo |
|
Szóval a lényeg az, hogy VÁSÁROLJ!!! |
|
R.András |
|
A Daily Pack egy igazán komplex termék. * Vitaminokkal, ásványi anyagokkal, szerves magnéziummal és cinkkel * Omega-3 zsírsavakban gazdag halolajjal * Egyes hatóanyagai hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez* * Növényi kivonatokkal, emésztő enzimekkel és lecitinnel * Az idegrendszer normál működéséhez hozzájáruló egyes hatóanyagokkal** Mutatjuk, mikor érdemes bevenned a napi 7 tablettát és kapszulát. ... https://shop.biotechusa.hu/products/daily-pack-30-pak... #BioTechUSA #TheFeelingOfSuccess Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni! A termékek csomagolásban, színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. *Az A-, C-, D-, B6- és B12-vitamin, valamint a folát, a szelén, a vas és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. **A termék jód, biotin, magnézium, C-, B1-, B2, B3-, B6-, B12-vitamintartalma hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. ... www.facebook.com/biotechusa/posts/pfbid02k44ggL2b47ZDugDaaqkdaAZ1aQoKDDpB5Lkw ... |
|
|
|
|
|
R.András |
|
A képernyő vonzásában A digitális világ fejlődése számos előnnyel jár; megkönnyíti mindennapjainkat, felgyorsítja feladataink elvégzését, kikapcsol és szórakoztat. Az okos eszközök (telefon, tablet, tv) térhódításának azonban nem csak előnyei vannak. A képernyő előtt töltött idő mennyiségének növekedésével egyre kevesebb idő jut az élmények valódi megélésére, a személyes kapcsolatok fenntartására, a zavartalan pihenésre. ... https://pszichologuskereso.hu/pszichologia-blog/a-k%C3%A9perny%C5%91-vonz%C3% ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
R.András |
|
SI japán gerinckezelés! GÖD! Ez egy teljesen fájdalommentes japán gerinckezelés! Ez egy Japánban zseniálisan kifejlesztett, gerinc és mozgásszervi problémák kezelése. Mára a kezelés a sziget országban nagyon elterjedt, annyira jól működik, hogy az egyik leghatékonyabb kezelések közé tartozik. Európában még nem ismert módszer. Japánban van olyan kiropraktőr aki mára már a kiropogtatás helyett is, csak ezt alkalmazza. ... www.facebook.com/jnsport.hu/posts/pfbid02xEs244ErpzjAKeMz6T5d2kxin5qYKxLVDWHD ... |
|
|
|
|
gajo |
|
Szép doboz! Viszem a "Sanyikának". |
|
|
R.András |
|
Csak 1 kérdésem van: a gondola mért reklámoz ilyen fake oldalt ?? |
|
pandala |
|
" Ki kaphatja meg a Tonerin ot kedvezményesen!
Férfiak 55 évnél idősebbek és nők 60 évnél idősebbek akik az EU-ban élnek az I – II. csoport fogyatékkal élő állampolgárai; szegény nyugdíjasok.
"
|
|