Téma: Dühöngő (csak erős idegzetűeknek) |
|
|
|
tiszavirág |
|
tiszavirág Olvasva | Válasz | 2016. november 09. 01:27 | Sorszám: 60 Ha az államtól várják a segítséget, az bizony csak közpénzzel tud segíteni, vagy úgy, hogy direkt odaadja, vagy úgy, hogy valami adóról lemond.
tótumfaktum Olvasva | Válasz | 2016. november 16. 10:34 | Sorszám: 62 Te rettenetesen buta vagy. :-(
Semmi baj nincsen azzal, ha valaki nem ért velem egyet és azt kulturált módon, normálisan kifejti, hogy miért nem. De nézd meg ennek a primitív bunkónak a hozzászólásait irányomban! Ez a sokadik ilyen megjegyzése. Ez mást sem csinál, csak nettó személyeskedik és a becsületembe gázol. Ha ismerném a szemét állatját, már régen pépesre verném azt a nyomorult primitív pofáját!
|
|
Rendes Kis |
|
Valami pszichés zavar. Hárítás. Másokra projektálja a saját hibáját. |
|
|
|
küssszvágócsér |
|
KUSS! ELMÉSZ TE A JÓ KÚRVA ÉDESANYÁD HÓTTKÓROS PICSÁJÁBA, HÜLYEÁLLAT. |
|
mpd |
|
Mi baja a vén csibésznek? |
|
Rendes Kis |
|
A betegségére való tekintettel elnézem Magának ez újabb szidalmat. |
|
mpd |
|
Hülyeség felhúzni magad miatta!!! Fogd föl derűsen. |
|
panda |
|
Tudatosan csinálja. Ennyire nem lehet hülye senki sem. Egyszer már elmentem innen inkább én... de most nincs kedvem.. ( Abból látszik leginkább, hogy csak szórakozik, amikor egy szimpla tévedésének kijavítását sem bírja elviselni... csak turbózza tovább. ) |
|
mackó |
|
Javaslom a válasz nélküli opciót, hisz nyilvánvaló a tisztánlátás hiánya. Megeshet ez majdan velünk is, ezért haragudni sem szabad. Volt már büntetés a fórum íratlan szabályai mintájára, a legsúlyosabbat mégsem szabnám ki rá, hisz látom a korlátjait. És ez még csak fokozódni fog ... |
|
panda |
|
Mi van, te szerencsétlen, nem tudod értelmezni az összefüggő hozzászólásaimat sem??? És még te akarsz itt észt osztani politikai téren is? Pedig, gyurcsány a haverod!...
|
|
küssszvágócsér |
|
BAROM! A BÉRMÁLKOZÁS SZENTSÉG, MELY CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG EGYSZER(!!!) VEHETŐ FÖL. HÜLYE HATÖKÖR SEGGFEJ! MÉG ENNYIT SE' TUD, ANNYIRA HÜLYEÁLLAT. KUSSOLJON ÉS FOGJA BE A MOCSKOS POFÁJÁT! |
|
|
panda |
|
Az a lényeg, hogy te is bérmálkozzál. Sokszor!
|
|
Rendes Kis |
|
Ha nem beteg, akkor pofátlan. Ártatlanul megvádol engem, azután még Maga sajnáltatja magát. Maradjunk inkább annyiban, hogy beteg. |
|
küssszvágócsér |
|
Tétel. Nincsenek régi viccek csak öreg emberek. Egy újszülötnek minden vicc új. A VICC: "AKI VALAMIRŐL NEM "ÚGY" GONDOLKOZIK, AHOGYAN ÉN(!), AZ BETEG!"
Szinyavszkíj-t és Danyiel-t is EZEN AZ ELVEN dugatta sárgaházba Breschnieff (azaz BREZSNYEV).Kérdés: röhögtek ez ezen? |
|
küssszvágócsér |
|
MARADJUNK ANNYIBAN: MAJD A JÓISTEN ELDÖNTI. ÉN--MINDENESETRE--HALÁLOSAN NYUGODT ÉS MAGABIZTOS VAGYOK A --NEVEZZK IGY--"KERESZTÉNYSÉGEM MINŐSÉGÉT" ILLETŐEN.A TÖBBI MEG....NEM SZÁMIT! |
|
panda |
|
küsssz elvtárs, neked kábé annyi közöd van a kereszténységhez, mint amennyi a bérmálkozós gyurcsány elvtársadnak...
|
|
küssszvágócsér |
|
Miheztartás végett tájékoztatom: BOCSÁTATOT KÉRNI AKKOR ILLIK, HA VALAK VALAMIVEL EGY MÁSIK EMBERT MEGBÁNT.ÉN NEM(!!!) BÁNTOTTAM MEG ÖNT SEMMIVEL, ÖN--ENGEM AZ IDŐS MAGYAR CSALÁDOS KERESZTÉNY EMBERT SOKSZOROSAN-- MEGBÁNTOTT! AKKOR KINEK KÉNE KITŐL BOCSÁNATOT KÉRNI? NYILVÉN ÖNNEK! ÁM ÉN ETTŐL HAJLANDÓ VAGYOK ELTEKINTENI, MERT ÖN--AHOGYAN MONDANI SZOKÁS--"FORDITVA ÜL A LOVON". |
|
küssszvágócsér |
|
ÉN TÉNYEKET ÁLLAPITOK MEG ÉS SENKIT NEM BÁNTOK, ÖNT SEM! Úgyhogy hiába tetszik erőlködni: nincs miért "bocsánatot kérnem", nem bántottam meg sem Önt sem mást semmivel. Ön viszont egyfolytában "betegnek" nevez engem, ami hál' Isten nem vagyok--persze tévedhet. De vehetném ezt sértésnek is--nem veszem, mert én nagylelkű és megbecsátó vagyok. Önnel ellentétben, aki álszent, szemforgató ÁLKERESZTÉNY mintapéldány-prototipus. |
|
Rendes Kis |
|
Maga beteg, sajnos. Beteg logikával csűri-csavarja a mondókáját, ahelyett hogy bevallaná, hogy igaztalanul rágalmazott és bocsánatot kérne. |
|
|
|