Téma: Zeneterápia (csak erős idegzetűeknek) |
|
hümér |
|
gratulálok, rendes kis, ez asztánn a korrektség netovábbja!... minden jót!
|
|
|
|
|
|
|
rintintin |
|
Én úgy tudom, hogy az inkriminált szállóige Cato-tól származik ugyan, de csak RÉSZLEGESEN "zárszó". Valami olyamit akarna ugye mondani, hogy: "A DOLOGGAL KAPCSOLATBAN(!!!) NINCS MÁS ill. TÖBB MONDANIVALÓM.Ergo: "azzal" az üggyel összefüggésben, NINCS MÁS MONDANIVALÓM. Igy ha zárszó is, azért egy-egy "melléktémával" kapcsolatban IGENIS HASZNÁLHATÓ--számunkra.Miért ne? |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Drága bátyám, a "Dixi et salvavi animam meam": ZÁRSZÓ. Legyen szíves, majd akkor írja be ide hozzánk, elköszönésként, ha már valamennyi nekünk szánt közlendőjét a tudomásunkra hozta. Előre is köszönöm, jó egészséget, jó fórumozást kívánok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
(Rossini: A Sevillai borbély, éneklecke dallamára) Idézet: 3. PROF.: Arra feleljen most, kollegina, Hogy milyen anyag a piridin.
PANCSER: A piridin bûzös bázis.
3. PROF.: Jól van, jól van, roppant köszönöm.
PANCSER: Bûzös bázis a piridin.
3. PROF.: Jól van, jól van, roppant köszönöm.
PANCSER: A piridin illata rossz.
3. PROF.: Ezt már mondta, mondjon mást is!
PANCSER: A piridin szaga nem jó.
3. PROF.: Ezt hallottam, mondjon mást is!
PANCSER: Illata nem jó, szaga bûzös, Szaga rémes, illata nem jó.
3. PROF.: Ezt már mondta, Mondjon mást is! Ezt már mondta, Mondjon mást is!
PANCSER: Illata nem jó, szaga bûzös, Szaga rémes, illata nem jó, Illata nem jó, szaga bûzös, Szaga rémes, illata nem jó.
PROFOK: (Pancserrel együtt éneklik) Ezt hallottuk, Mondjon mást is Térden állva úgy könyörgünk, Csak mondjon mást is, Csak mondjon mást is! Kitûnõt kap, megígérjük: Csak mondjon mást is, Csak mondjon mást is!
... http://femto.chem.elte.hu/II.PhysChem/VegyeszOpera.htm |
|
mpd |
|
Kirmizi köklü tilki kuyrugu! |
|
|
|
mpd |
|
(Berezovszkijjal jobb, de az nincs a csövön) |
|