22:03:46
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Környezet
Téma: Szintetikus kaja
... Elejére 1. lap 
rafiki
Olvasta: 7 | Válasz | 2015. július 13. 18:19 | Sorszám: 23
Csipog az illúzió kedvéért. (-::
mpd
Olvasta: 7 | Válasz | 2015. július 13. 09:31 | Sorszám: 22
Na most akkor megkérdezem: a ketrecben nevelt csirke ugyan miben különbözik a lombikban tenyésztett hústól? Gondolom, csak abban, hogy tápízűbb.
mpd
Olvasta: 7 | Válasz | 2015. július 13. 09:05 | Sorszám: 21
Azt tudjátok, mit eszik a vegetáriánus kannibál?
rafiki
Olvasta: 7 | Válasz | 2015. július 11. 16:08 | Sorszám: 20
A műhúsban adalékanyagon kívül más nincs. Ez a lényege.
rafiki
Olvasta: 7 | Válasz | 2015. július 11. 16:07 | Sorszám: 19
És a szintézis mely komponensei biztosítják az 1000virágú rét ízvilágát? Az állat húsán
(tején pláne) nemcsak az évszakváltozást érezni, hanem sokszor azt is tudhatja az ember,
hogy melyik domboldalt legelte az áldozat.
Békáscity
Olvasta: 7 | Válasz | 2015. július 11. 16:03 | Sorszám: 18
és hol van a Holo-fedélzet ? követelem !!!
gajo
Olvasta: 6 | Válasz | 2015. július 11. 15:31 | Sorszám: 17
Jó étvágyat hozzá! Én maradok a parasztias terméseknél.

Rendes Kis
Olvasta: 7 | Válasz | 2014. június 07. 20:54 | Sorszám: 16
Már gyümölcsöt is tudnak nyomtatni
... http://zoldtrend.hu/mar-gyumolcsot-is-tudnak-nyomtatni
orosz_hussalata
Olvasta: 7 | Válasz | 2013. július 29. 22:44 | Sorszám: 15
Ez az én szememben közel sem annyira ellenszenves, mint a rengeteg adalékanyag.
Az sem mellékes, hogy egyetlen életet sem kell kioltani.
Rendes Kis
Olvasta: 7 | Válasz | 2013. július 29. 20:19 | Sorszám: 14
Az első, laboratóriumban tenyészetett hússal töltött hamburgert a héten kóstolják meg

Az első, laboratóriumban, őssejtből tenyésztett hússal töltött zsemlét a héten szolgálják fel Londonban. Előállítása mintegy 250 ezer font, azaz több mint 86 millió forint lesz.

A lombikban tenyésztett hús fejlesztői azt remélik, találmányuk megmutatja, hogyan lehet kielégíteni a globális fehérjeigényt hatalmas csordák legeltetése és levágása nélkül.

... http://erdely.ma/tudtech.php?id=146330&cim=az_elso_laboratoriumban_tenyeszete ...
lámpás
Olvasta: 7 | Válasz | 2013. július 29. 12:50 | Sorszám: 13
Amiről szó van, darált löncshús, Menza márkanévvel. Mi régen ettünk hasonlót, fasírtot készítettünk belőle, kedvesen becézgettük, - már nem is tudom, hogy kínai vagy szovjet határőrnek. Ez a konzerv véletlenül akadt a kezembe, és megrökönyödve olvastam, hogy mit is tartalmaz a 380 grammnyi eledelnek csúfolt löncs.
Ideírom:
Összetevők: ivóvíz, csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús, sertésbőr, baromfibőr, adalékanyag-keverék(kukoricakeményítő, stabilizátorok(difoszfátok, taramagliszt, xantángumi), emulgáló szerek (trifoszfátok)dextróz, antioxidáns, (nátrium eritroaszkorbát), fűszerkivonatok, aromák, sertéshús 2 %, pácsó keverék, (étkezési só, tartósítószer (nátrium nitrit) ), étkezési só. Minőségét megőrzi: 2017. 02.06. Mondjuk, ezen nem csodálkoztam. És ráírja a gyártó még azt is, csupa nagybetűvel, hogy: Kóstolja meg többi termékünket is!
Lehetne még folytatni a kritikát, de tudom, hogy az olvasónak felesleges, épeszű ember ilyet tán még a kutyájának sem ad. Mindenesetre, aki tudja, hogy mi az a taramagliszt,és a xantángumi, írja meg nekem legyen szíves! De kapásból ám, nem ér a netet böngészni.
keresztkem
Olvasta: 7 | Válasz | 2013. július 23. 07:09 | Sorszám: 12
P.s.: Ja, és volt még egy esetem.
4.) Hogyasszongya :"tudja uram--mondta nekem egyszer egy rostock-i olajoshal palackozó üzemben dolgozó északnémet nő--HA ÖN EGYSZER JÁRT VOLNA HALKONZERV PALACKOZÓ ÜZEMBEN, SOHA NEM ENNE SEM OLAJOSHALAT SEM SZARDINIÁT!"
Igaz, ami igaz: tényleg 'jó intenzív "halszag" volt ottan--ami azt illeti.
keresztkem
keresztkem
Olvasta: 7 | Válasz | 2013. július 23. 07:01 | Sorszám: 11
" 1.) Tudja barátom--mondta nekem egy tejkombinátban dolgozó férfiú--HA ÖN EGYSZER JÁRT VOLNA TEJKOMBINÁTBAN, SOHA NEM INNA TEJET ÉS NEM ENNE SAJTOT!
2.) Tudja barátom--mondta nekem anno egy HÚSFEELDOLGOZÓÜZEMBEN dolgozó atyámfia--HA ÖN EGYSZER JÁRT VOLNA EGY HÚSÜZEMBEN, SOHA NEM ENNE VIRSLIT ÉS NEM ENNE PÁRIZSIT!
3.) Tudja barátom--mondta nekem egyszer egy thüringiai SÖRGYÁRBAN (BIERBRAUEREI) dolgozó "szakember"--HA ÖN EGYSZER JÁRT VOLNA SÖRGYÁRBAN, SOHA NEM INNA SÖRT A BÜDŐS ÉLETBE'!" És jó nagyot húzott a habos-pincehideg, sajátgyártmányú "természetbéli juttatásként" nekik járó italból.
keresztkem
Rendes Kis
Olvasta: 7 | Válasz | 2013. július 22. 14:01 | Sorszám: 10
3 olyan ételadalék, amit főként gyerekeknek nem szabad adnunk
... http://naturahirek.hu/3-olyan-eteladalek-amit-fokent-gyerekeknek-nem-szabad-a ...
... www.facebook.com/attila.botar.1?hc_location=stream
Rendes Kis
Olvasta: 7 | Válasz | 2013. június 06. 10:10 | Sorszám: 9

... www.facebook.com/termelotol?ref=stream&hc_location=stream
Rendes Kis
Olvasta: 7 | Válasz | 2013. április 27. 09:55 | Sorszám: 8

... www.facebook.com/photo.php?fbid=375038139275467&set=a.138853472893936.27203.1 ...
... www.facebook.com/peter.pfeffer.12
Rendes Kis
Olvasta: 7 | Válasz | 2012. augusztus 16. 11:36 | Sorszám: 7
A műkaják gyöngyszeme a párizsi - Tudja, miből is készül?

... http://utajovobe.eu/hirek/elelmezes/1273-a-mukajak-gyongyszeme-a-parizsi-tudj ...
... www.facebook.com/termelotol?ref=stream
Rendes Kis
Olvasta: 7 | Válasz | 2012. július 02. 11:05 | Sorszám: 6
Ön enne-e mesterséges, laboratóriumban előállított húst?
utajovobe.eu
2050-re, állítják ökológusok, a világon a már ma is több millióra becsült (négylábú) háziállatok tenyésztése környezetvédelmi szempontból megoldhatatlan feladat lesz, akkora ökolábnyommal rendelkeznek. 2050-re ugyanis, vélik a szakemberek, a világ húsfogyasztása megkétszereződik, ez pedig olyan mérv...
... www.facebook.com/termelotol
Rendes Kis
Olvasta: 7 | Válasz | 2012. május 27. 20:49 | Sorszám: 5
Történetünk 1989-ben kezdődik, amikor is egy fiatalember vett két hétköznapi hamburgert a McDonald’sban. Mivel az egyiket már nem akarta megenni, azt a dzsekije zsebébe tette, hazaérkezvén pedig a dzsekit a ruhásszekrénybe. Körülbelül egy év múlva vette elő régi ruhadarabját, melyben megtalálta a hamburgert, és azt tapasztalta, hogy annak szinte semmit sem romlott az állaga, sőt még az ”illata” is ugyanolyan volt.



... http://utajovobe.eu/hirek/elelmezes/719-az-elso-bionikus-hamburger-miert-nem- ...
... www.facebook.com/termelotol
negyven rabló
Olvasta: 7 | Válasz | 2012. május 06. 19:27 | Sorszám: 4
Na, várjcsak-várjcsak és még egy kicsit várj! Én ezt most végignéztem!
Mit is szeretnél most elmondani?
Rendes Kis
Olvasta: 7 | Válasz | 2012. május 03. 07:03 | Sorszám: 3
Hamburger menü kizárólag porból
... http://indavideo.hu/video/Hamburger_menu_kizarolag_porbol
onodij
Olvasta: 6 | Válasz | 2012. március 30. 22:17 | Sorszám: 2
Egye meg !
Rendes Kis
Olvasta: 6 | Válasz | 2012. március 28. 15:51 | Sorszám: 1
Rendes Kis
Olvasta: 2 | Válasz | 2012. március 10. 19:45 | Sorszám: 0
... holland kutatók találmánya, akiknek sikerült laboratóriumi úton előállítani a közkedvelt étek egy új fajtáját. Mark Post, a Maastricht-i egyetem fiziológiai tanszékének igazgatója jelentette be az American Academy of Arts and Sciences Vancouverben megtartott konferenciáján, hogy a műhamburger elvileg októberben bemutatható lesz.

... http://www.utajovobe.eu/hirek/elelmezes/352-planetamento-hamburger
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...