Téma: Internet, Játék |
|
gajo |
|
...és jó ez valakinek is? Köszönet a sírásónak... |
|
Rendes Kis |
|
Köszöntjük a kapcsolatteremtés 25 évét! Ma van 25 éve, hogy a web megnyílt a világ számára! Köszönjük Sir Tim Berners-Lee-nek és az internet többi úttörőjének, hogy a világot nyitottabbá, a kapcsolatokat gazdagabbá tették. ... www.facebook.com/search/top/?q=Internaut%20Day |
|
|
|
|
|
|
|
Békáscity |
|
hosszú kihagyással játszogattam tegnap a Honfoglalón - hát jól el...fejlesztgették Szegény Dusek Laci és csapata anno nem ezt akarta ! és mi sem. |
|
rafiki |
|
keresztkem ::
Megfejtés: - Mit válaszolna a testvéred arra a kérdésre, hogy merre van Buda? És a válasz ellenkezőjét kell csinálni.
Ügye ez látszólag egy egyenlet és két ismeretlen, valójában az egy mondatban megfogalmazott kérdés KÉT kérdés, ez a mondat összetett voltából is látszik.
|
|
|
negyven rabló |
|
Maradjon vele, de ebben az esetben eredménytelennek látszik. |
|
|
|
|
panda |
|
attól még idióta marad...
|
|
keresztkem |
|
Bizony, az nagyon fontos lenne, hogy "a humorba' ne ismerjünk tréfát". keresztkem |
|
katáng |
|
A humor maradjon Veled! |
|
Rendes Kis |
|
Figyelj, szerelj föl hangtompítót a szemüvegedre ! |
|
keresztkem |
|
TESSÉK MÁN' SZÓLNI "ENNEK", HOGY MI A TÚRÓT "ORDITOZIK". MER' SZIVESEN SZÓLNÉK NEKI JÓMAGAM IS, DE ITTEN MISKÓCON HALÁLOS CSEND VAN...SZ'AL IDE NEM HALLACCIK. MÉG RÁMFOGNÁK HOGY OKNÉLKÜL SZEKIROZOM A DÓGOZÓKAT...UGYI..OSZT' ASZTAT MÉGSE AKARNÁM. keresztkem |
|
panda |
|
csak legalább ne ordibálna folyton ... |
|
panda |
|
ez tényleg komplett hülye
|
|
keresztkem |
|
Az ide belinkelt "madaras" változata a feladványnak LÉNYEGÉBEN UGYANAZ a FELADAT--akarna lenni(!)-- mint amit én a #154-ben közöltem. Csak sajnos a #155-ben szereplő faladványban--ANNAK FELADVÁNYKITŰZŐ SZÖVEGÉBEN--VAN EGY sajnálatos HIBA! Amit ölég nehéz korrigálni, de megpróbálom--AZ ALÁBBIAK SZERINT IMIGYEN LENNE HELYES. Tudnillik: A KÉT MADÁR--A MINDÉG IGAZAT MONDÓ, ÉS A MINDÉG HAZUDÓ--TUDJA(!)- ISMERI(!) EGYMÁSNAK EZT A LÉNYEGES TULAJDONSÁGÁT, TUDNIILLIK ÉS NEVEZETESEN: A MINDÉG IGAZAT MONDÓ MADÁR TUDJA(!)--TUDHAT-É VALAMIT EGY "MADÁR"(?)--HOGY A MÁSIK MADÁR MINDÉG HAZUDIK. MÁSRÉSZT: A MINDÉG HAZUDÓS MADÁR "TUDJA"(!), HOGY "ELŐZŐ MADÁRTÁRSA" MINDÉG IGAZAT MOND!Mondom: ha egy madár tudhat-é egyáltalában valamit? De fogjuk rá HOGY TUDHAT! A mesében LEGALÁBBIS IGEN! SZÓVAL! A belinkelt feladvány feladványszövege: NEM EGZAKT! Éppen mert híján van a fentiekben általam közölt információnak--mely a megoldhatóság szempontjából nagyon-nagyon(!) lényeges. EZÉRT JOBB AZ ÉN #154-BEN KÖZÖLT FELADVÁNYOM...AZT HISZEM. keresztkem |
|
|
|