Téma: Határterületek a tudományban |
|
Bátky János |
|
Hogy Te milyen kiba rafinált módját választod az öngyiloknak, csak ámulok! Nem láttad a Szarvasvadászt meg ilyesmiket? |
|
onogur |
|
Állítólag a résztvevők 10%-a szavazott a visszaminősítés mellett, a többiek már a szállodai szobáikban csomagoltak. |
|
onogur |
|
Igaz. A skac ma 55 éves, de még mindig fejmagasságban rúg. Egyszer egy könyvesboltban könyökölve beszélgetett az eladóval, én meg meg akartam viccelni. Gondoltam mögékerülök és megijesztem. A mai napig nem értem, hogyan és mikor kerültem földre, hatalmas csattanással. |
|
Rendes Kis |
|
Még jóhogy ! ... Nem teljesítette a kritériumokat ! |
|
Bátky János |
|
Mondom. Élő harci gépezet, amolyan universal soldier. 10 ilyen és nem kell se rendőrség, se hadsereg. |
|
Bátky János |
|
Mit szóltok ahhoz, hogy Prágában úgy döntöttek a csillagászok, 76 év után újra csak 8 bolygója van a Naprendszernek? Állítólag a konferencia végén hozták meg a döntést, amikor már mindenki sietett haza és valami durranást kellett felmutatni, ez lett.
Isten bölcsessége segíti a tankönyvnyomdászokat és kiadókat! |
|
onogur |
|
Nekem is van egy volt legionista ösmerősöm. Egy alkalommal iszogatott valami presszóban, oszt belekötöttek a razziázó zsernyákok. Addig nem volt baj, míg az egyik fakabát meg nem fogta a vállát. Ekkor a 170 centis exlegionárius álló helyzetből lerúgta a 190 centis zsernyák fejét, a maradék három zsandárt odabilincselte a pulthoz, a fegyvereket és gumibotokat szép halomba rendezte egy asztalon és kihívta a rendőrséget. |
|
|
Bátky János |
|
Meg sült termeszhangyát Charriére tiszteletére! |
|
mpd |
|
Nem hiszem, hogy az kizárólag légiósoknak fenntartott hely lenne! Gyerünk Kajennbe! Eszünk borsot! |
|
Bátky János |
|
Kár. Én is. Pedig mehettünk volna együtt Cayenne-be... |
|
|
Bátky János |
|
Állás, barátom, állás. Minimum öt év a szolgálati idő, ha jól tudom.
Komoly kiképzés, ami állóképességedet hihetetlen mértékben növeli, sivatagi műveletekben való részvétel, dzsungelharc Dél-Amerikában, reális zsold, ingyen cigi, kaja, üdítő, sok utazás, megtudod, mit lehet fogyasztani, ha a kajád kifogyott, túlélő gyakorlatok, kommandós képzés, fegyverforgatás, helikopter-harckocsi vezetés, kézitusa and many-many more! Előrelépés a ranglétrán, francia légiós nyugdíj, veterán-találkozók, tagja lehetsz a világ egyik legelitebb alakulatának!
Ha életben hazajössz, a megszerzett tudásoddal spíler lehetsz bármely hazai fegyveres testületnél, nem fog ki rajtad járvány, áremelés, mindent leküzdesz!
Ez nem elég? |
|
HAME |
|
Mittomén! Valaki itt a fórumon. Újságcikket idézve... |
|
mpd |
|
Jó-jó, de mit kezdjek ott a légió honlapján? |
|
|
|
onogur |
|
Ki mondta, hogy Horvátországba ment? Mert estefelé Balatonőszödön volt. |
|
HAME |
|
irigykedsz. Furcsánynak tán nincs joga leugrani a telekre füvet nyírni, ha már egyszer szabadnap van? Csak neked?
Amúgy mikor ment le ez a Fletó Horvátba? Délelött még ott idétlenkedett a tisztavatáson. Még idegeskedtem is, hogy mit keres ott. Szerepe nem volt, mondani nem mondott semmit, csak toporgott ott a szokásos tornájával, nem tudott mit kezdeni a kezeivel, pont úgy nézett ki mint egy hülye kamasz az iskolai évnyitón, már csak az hiányzott, hogy szamárfüleket mutasson az osztálytársainak. |
|
Bátky János |
|
Nem számít. Első lépésben elég hozzá az angol vagy a latin is... bár az angol és a francia között lehetnek érdekes jelentésbeli eltérések is, azonos írásmódjuk ellenére. |
|
mpd |
|
Így mán megyen. De nem tudok frankul. |
|
|
|
mpd |
|
A lap nem található. Lehet, hogy a keresett lapot eltávolították, megváltozott a neve, vagy ideiglenesen elérhetetlenné vált.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következőt:
Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenőrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát.
Nyissa meg a kezdőlapot (www.legionetrangere.fr), és keressen a kívánt információra mutató hivatkozásokat. Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a Vissza gombra. Kattintson a Keresés gombra, ha információkat szeretne keresni az Interneten.
404-es HTTP-hiba - A fájl nem található Internet Explorer
|
|
|