Téma: Határterületek a tudományban |
|
kova |
|
De hát mi eddig is valamirevalóan beszélgettünk, spirális, vagy stiláris, vagy inkább spirituális enyhüléses meghűléses hülyülés nélkül is, avagy az neked semmit se jelentett?
|
|
Bátky János |
|
Köszönöm. Üdvözlöm, hogy stilárisan enyhülsz. Egyébként nem bánom, mert ez a valamirevaló beszélgetések -és nem a hirdetmények- előfeltétele. |
|
kova |
|
Köszönöm a verset, ha nekem szántad. |
|
kova |
|
Ne csüggedj, én nem alszom még.Te már alszol? Álmodjál szépeket. |
|
gajo |
|
Dsida Jenő A kovakő
Acél, kovakő az én furcsa lelkem, melyeket folyvást összecsapkodok, s a szűzi szikrák szertecsiholódnak és néha-néha lángja is lobog.
Ti csak nézitek, ennyi mérve rátok, semmi egyebet nem kell tennetek! Ti örömötökre csiholom a lángot fény-boldogság és béke veletek!
E fényüzenet én egyetlen kincsem, de szívem csupa áldva-szerető, s csak ütöm, ütöm Tinektek a szikrát, míg elkopik, vagy szétreped a kő.
|
|
Bátky János |
|
Szívesebben jutnék el a mai határoktól a régiekig... |
|
onogur |
|
Verés közben jön-megy a székláb. |
|
gajo |
|
ÁÁ! Csak úgy értettem, hogy ez egy jó topik! (Hamar eljutott a határterületektől a széklábfaragásig ) |
|
|
Bátky János |
|
Némá, nem nyugszik...
Tessék értelmesen viselkedni a topikomban! |
|
mandala |
|
Éjjjen a zúmolható és megbonthatatlan baráccság!!!!
|
|
mandala |
|
Ez kicsoda?
Vagy Boldvai leánykori neve?
|
|
mandala |
|
Miazhogy köhögni?
MONDOM, NEM ÉRTESZ TE SEMMIT SE!
|
|
Bátky János |
|
Te még nem alszol, HAME mester? Szuper hosszú mondatokat tudsz még írni... |
|
HAME |
|
pha, ha az usának újságcikk a kiotói egyezmény, énrám duplán nem vonatkozik. Csak szójon valamit aza Bush, küldök neki egy olyan boldot, hogy az ovális iroda beszögletesedik és az összes görény ott fog sírva könyörögni a receptért. |
|
Bátky János |
|
Figyelj csak, ezt az emissziót már korlátozza a kyoto-i egyezmény is |
|
|
Bátky János |
|
Emmeg mire föl, gajo? Plagizálásnak elég durva. |
|
gajo |
|
Mert én vagyok a kezdet és a vég. |
|
Bátky János |
|
Nem volt köhögni. Még 1 ilyen és kimoderállak a topikomból, szemtelen! |
|
|
|
Bátky János |
|
Hagyd csak HAME. Úgyse érti. Pedig gondoltam, összehozom a Nagymesterrel.
Végül is csak egy hangyányit marad el a humorérzéke Pizzaro-étól. Semmi gáz. |
|
HAME |
|
Naszóval. Ha a kreativitásod, az analitikai képességed is olyan szintű, mint a humorérzéked és szövegértelmezési képességed, akkor már az is isteni csoda, hogy beszélni (írni) megtanultál egyáltalán. |
|
kova |
|
Köszönöm a szíves meghívást, - bátrabbnak gondoltalak, minthogy csupán sokadmagaddal felszerelkezve mernél vélem találkozni - , de ha nem tévedek, akkor mi már - asztráltestünk és mentáltestük - ugye jól mondom??? - találkoztunk.
Képzeld el, épp olvasgattam a pentagramban ( amúgy mellékesen, a pentagram ördögi szimbólum ) - tudod, a ......ek szellemi iskolájának folyóiratában egy szösszenetet a bátorságról.
Idézem:
A bátorságról mindenkinek saját elképzelése van. A fizikai, társadalmi, és erkölcsi bátorság mellett létezik a szellemi bátorság is - pl. ha valaki olyan helyzetbe kerül, amikor egy vitában fel kell lépnie - a saját felfogása szerint hibás véleményekkel szemben.
Ha szellemi bátorságod nem oly csekély , mint a fizikai, és vannak teológiával kapcsolatos gondolataid az adott témakörökben, - biztos, hogy vannak - és megosztanád, avagy kérdésed, vagy cáfolatod az én rendszereimmel szemben, még érdekes is lehetne az eszmecse. |
|