Téma: Határterületek a tudományban |
|
gajo |
|
Kérhetsz menedékjogotKína, É-Kórea, Kuba |
|
mackó |
|
Remélem sokan vagyunk... |
|
mackó |
|
Á, én egy anyaföldhöz kötött lélek vagyok, nem megyek én innen sehova, csak a föld alá. Ha kiérdemlem. |
|
mandala |
|
Szóval, te is azt mondod, hogy el lehet menni innen kéremszépen, csak tessék!? ..
|
|
mackó |
|
Úgy gondolom, előbb a szocializmus alapjait kell úrja lerakni. Vagy hogy mondták... |
|
mandala |
|
Határ. Terület. Disszidálók ültetvénye.
Mit tegyen az, aki disszidálni szeretne? Ma már minden magyar ki van rekesztve ez alól??? |
|
Bátky János |
|
Apropó, hova tűnt a kékről Klaus? Vegy el se tűnt, csak más néven ír?... |
|
Bátky János |
|
Emlékezz Szent Tamás esetére. Nincs senki, akit ne lehetne megfogni valamivel, ebben biztos vagyok, nincs leveszett lélek Még ha Klaus Matefit írtad volna, elgondolkodnék... |
|
szalonna |
|
Gondolj a tékozló fiúra és szállja magadba, fiam. |
|
gajo |
|
Közben meg Honfi atyeistát pátyolgatod. |
|
|
Bátky János |
|
Odaát küzdök fogcsikorgatva az istengyalázó, Jézusszomorító, vad materialista, szemi-ateista népekkel, minden tudásomat beleadva... |
|
|
mackó |
|
A magyar tenger partján... |
|
Bátky János |
|
Azt olvastam, az edge effect az, hogy a tengerparton napozók többsége nem a sima partszakaszt választja, hanem olyan részt, ahol a szárazföldet meredek sziklafal határolja mögöttük a parton. |
|
gajo |
|
...és akkor deres már a határtudomány, őszül a földmérő |
|
Bátky János |
|
"A krumplileves legyen krumplileves", a határtudomány az meg legyen határtudomány. |
|
|
mandala |
|
Vagy, tesztelte a kirúgástudomány határát!!.....
|
|
mandala |
|
Gondolom, abba a konnektorba dugta be a porszívó dugóját
|
|
negyven rabló |
|
Ragaszkodom a kérdésemhez: Milyen meggondolás alapján a húzta ki a boldogtalanja a hűtőgép kábelét? |
|
HAME |
|
Azon gondolkodom, hogy a geodézia az hátártudomány-e. Na és persze, a földmérő határtudós? |
|
Jácintia |
|
nem ugyanazon a napon tee ! - másnap...vagy harmadnap - azonnali hatállyal vállaltam a meghurcoltatást ! Oszt mehetett -volna ha akkor már lett volna- az ombuccmanusho... |
|
negyven rabló |
|
Megértem, hogy szolizott, mert tudta, hogy ez sikk, de miért húzta ki a hűtő kábelét? |
|
Jácintia |
|
Na megosztom veled egy élményemet: amikor gazd.vez. voltam egy eü.intézményben egy reggel arra mentem be, hogy a bőrgyógyászaton takarító nő kvarclámpával szolizott (!) és összeégette a bőrét ! Ráadásul roma volt az eszemadta - tehát gyári alapszínnel megáldott Ugyanennek a nőnek második dobása az volt, hogy kihúzta a hűtőt és az leeresztett. Jópár HIV-tesztre levett vérrel ... gondolhatod hogy érezte magát aki kapott egy behívót újabb vérvételre ... |
|