Téma: Határterületek a tudományban |
|
Rendes Kis |
|
Ez olyan ló, aminek az egyik oldalán a felelőtlenség, másik oldalán az aggályosság van.
Aki minden rizikót ki akar küszöbölni az életéből, az ki sem mer menni az utcára. Fölösleges rizikó vállalni viszont életuntság ... |
|
|
Bátky János |
|
Jósda? Akkor Lendvai Ildikó só lehetett... Hányszor mondjam el lassan címmel... |
|
mpd |
|
Hiszed, vagy se, úgy négy-öt éve egy indexes topikom miatt (Jósda) meghívtak egy tévésóba. Nem a Mónikába, volt annak egy elődje, de meg nem mondom már, milyen női név volt. Amilyen élhetetlen vagyok, persze elhárítottam.... |
|
HAME |
|
...öllő? Biztos? Nem olló?
ui. Errefelé mondanak még füstülőt is, de az se ül. |
|
Bátky János |
|
Látom, mindent tudsz... Az Áll az alkuban vagy a Balázs sóban nem indulsz? |
|
mpd |
|
Ez valahogy összefügghet az ektoplazmával.... |
|
Bátky János |
|
Azt olvastam valahol, hogy a zenével "kezelt" növények nagyobbra-szebbre nőnek. Akkor az én fejem tele van óriáskáposztával Hasonló műfaj a hado, amikor azt vizsgálják, a víz milyen kristályokban fagy meg különböző stílusú zenék hatására... |
|
Bátky János |
|
off Mégegyszer olvasva: 470??? Hihetetlen. Nálunk a zárjegyes Gold 570, a mentolos 460, mint írtam volt... De mindegyik Made in UK. Lehet, hogy a Tied Zimbabwe-ban készült?... on |
|
Bátky János |
|
Ödön bácsi, ne feledd, a köztes cél a nyugati árú cigi (800-1100Ft). A Dunhillt be lehet szerezni az ukránoktól, nem tudod? Merhogy senki sem importálja már... |
|
|
mpd |
|
Kuka kee!!! Az nem füstölő, hanem füstöllő!! Két lö-vel!! Így már más a menyecske fekvése, mi? |
|
HAME |
|
pedig a nyelve következetlen. Itt van pl. a füstölő. Ahelyett, hogy ölné a füstöt, ippeghogy gyártja. |
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Itt, vidéken a minap vettem 470-ért Goldent és Platiniumot is. (A Helikon -ami annak idején 12,40 volt- most 480.) |
|
iszalag |
|
Nem baj, itt is nagyon jó ezt olvasni |
|
Bátky János |
|
A mgayar kiválasztott nép. Jaj, rossz topikba írtam. Már mindegy, lenyomtam az entert |
|
|
mandala |
|
"Könnyítse meg folyó ügyeit!"... Több tökmagot a zembereknek!
|
|
mandala |
|
Hm.., akkor az nem is tud áramlani, csak terjedni?...
És mi különbözteti meg a pletykától? Vagy minden pletyka információ, de nem minden információ pletyka?? ..
|
|
mpd |
|
Azé, mer az információ az nem korpuszkula. |
|
|
Bátky János |
|
off Feltéve, hogy azt a szűkületet nem csap vagy tolózár vagy ilyesmi okozza... Hm? on |
|
mandala |
|
Ha egy csőben szűkület van, akkor már megette az egészet a fene ...
|
|
Bátky János |
|
Akkor biztos az is meglesz, hogy az áramlástan folytonossági egyenlete (tömegmegmaradás) miért nem alkalmazható az információterjedésre, hm? |
|